Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Mozda nema global rom, nego china stable? Onda se raduje prerano ;) Mada bice da ima global, zadnji china je 7.3.6 :)

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Poslednja izmena:
Kupio od Vladimira sa KP. Moguce da je china stable. Evo slikaScreenshot_2016-06-16-20-17-41_com.android.settings.png

Poslednja izmena:
Imas Global, nema greske...I @Dacke je uzeo od njega i dobio isto Global....

Kupio si od pravog coveka,svi njegovi telefoni su provereni...

"Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti"

To Xiaomi izgleda tera MM samo za flagship modele ma koliko bili stari, mada za Mi4 je MIUI7 bio MM samo Dev global dok je Global Stable ostao na KK :D, videćemo da li će MIU8 Global stable dobiti MM...

Evo jos jedan fix za autobrightness...Da ne bih ja objasnjavao sta i kako, ostavicu link ka temi...
Ovaj je malo drugaciji(drugacije vrednosti) od onog sto sam ranije ostavljao, pa cu ovih dana testirati i ovaj i napisati utiske...

http://en.miui.com/thread-293853-1-1.html

Jel bese ovih dana izlazi miui 8, da ne sredjujem mob, hocu kad ga update na osmicu da mu uradim factory reset? Takodje me zanima jel mogu ove ikonice gore u notification bar-u da budu bez onog okvira, nego samo ikona?

Poslednja izmena:
Ipak onaj prvi fix mnogo bolje radi. Barem meni se vise svidjaju njegova setovanja...Ovaj drugi previse pojacava osvetljenje bespotrebno... Vratih se na prvi, tj. bolji...

Evo i ja da se ukljucim u temu :)
Imam Xiaomi Redmi Note 3 SD 32/3 na Global 7.3.5.0 i ne svetle mi kapacitivne tipke,iako je podeseno u podesavanjima da svetle.Da li je to hardverski problem ili?Hvala puno!

Jel si probao da restartujes telefon? Meni svetle nakon azuriranja.. Mozda da probas i fabricki reset.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Evo sad sam uradio i opet nista...inace probao sam i iz Xiaomi test(vise puta kada se tapne na kernel) i kada kliknem key led nista se ne desava

Ako ti je radilo osvetljenje pre azuriranja, onda mozda jos da probas fabricki reset ili da flesujes rom sa njihovog sajta.

Ne znam da li je radilo pre,a flesovao sam 7.3.5.0 jer sam imao kineski onaj 7...99.99...

Ako iskljucimo softver kao mogucnost onda je hardverski problem u pitanju :(

Nazalost da..kontaktirao sam Vladimira (posto sam od njega uzeo telefon) pa cemo videti sta je bio konacan problem :)

Ipak onaj prvi fix mnogo bolje radi. Barem meni se vise svidjaju njegova setovanja...Ovaj drugi previse pojacava osvetljenje bespotrebno... Vratih se na prvi, tj. bolji...

Jel treba nešto da se radi kad se pokrene ona app za brightness ili samo save i reboot?

Mozes da editujes vrednosti, ja sam se malo igrao...Ali najbolje su za sada ove def. Posle instalacije samo reboot i to je to...

OK.
Sad sam restartovao pa ćemo videti.

Imam problem na fejsbuk aplikaciji kada udjem u neki album i menjam slike slajdovanjem u stranu, nekad nece iz prve da promeni sliku, nego moram dva tri puta da prevucem prstom da bi promenio. Jel se desavalo jos nekom mozda?

imas i onaj drugi fix,ali po meni je previse jako osvetljenje u nekim situacijama,kida lepo bateriju...
ovaj prvi, po meni lepo radi posao...sa njim ide bat oko 6h SOT...

Zato sam i probao taj prvi jer vidim da si napisao da je bolji.
Za sad izgleda ok.

Pozdrav ljudi nov sam ovde,hteo sam da Vas zamolim za pomoc ujedno i savet.Naime planiram ovih dana da uzmem Xiaomi Redmi Note 3 pro 32GB verzija,ono sto me muci i stvara konfuziju jesto sto vidim da kod prodavaca na Aliekspresu postoje dve verzije telefona sa Official Global Firmware,Support OTA update i verzija sa Custom ROM.Posto nemam iskustva sa datim pojmovima interesuje me sta dobijam ili gubim ako uzmem jednu od ove dve verzije telefona tj,sta je pametnije odabrati.Kolko sam razumeo sa Offical Global moguca su azuriranja sistema bez ikakvog rutovanja telefona tj.uz pomoc aplikacije za azuriranje ili ne?Dok uz Custom Rom jedina azuriranja su moguca samo pomocu rutovanja ili ne?Da li neko zna da li verzija sa Offical Global Firmeware dolazi uz instaliranje Google aplikacije i sa obrisanim kineskim aplikacijama,ili je to samo uz Custom ROM verziju?Ja se nadam da ce te imati vremena da mi pomognete i pojasnijte.Hvala unapred

Uzmi verziju sa Global rom-om ako mozes, mada i ako uzmes sa Custom rom-om, nista strasno.Uvek mozes da predjes na Global, imas ovde uputstvo kako...Global ima OTA update, dok Custom nema...Global ima sve google servise, sto bi rekli out of box je spreman za upotrebu i nema kineskih app...

Uzmi verziju sa Global rom-om ako mozes, mada i ako uzmes sa Custom rom-om, nista strasno.Uvek mozes da predjes na Global, imas ovde uputstvo kako...Global ima OTA update, dok Custom nema...Global ima sve google servise, sto bi rekli out of box je spreman za upotrebu i nema kineskih app...

Hvala ti puno na odgovoru i pomoci,ako sam te dobro razumeo ova verzija sa Offical Frimware,dolazi bez kineskih appova?Sto se tice menjanja,nesto sam listao i gledao na forumu vidim da je dosta ljudi to radilo,samo se ja licno nebi upustao u to (za mene su to spanska sela),radije cu to uraditi u nekom servisu ili zamoliti nekog sa foruma da mi to odradi,uz odredjenu nadokandu naravno.

Tako je, Global je bez kineskih app...

Vidi ovako,nas ovde ima dosta svako jede po pola kile mlade jagnjetine i 3 zajecarca,izracunaj koliko je sve to i imaces tel.u full-u...od nas dobijes case i staklo za dobrodoslicu na temu

U bre Dacke, kostace ga vise nego ceo telefon :)

Galantno sa tvoje strane ;)
Vidi ovako,nas ovde ima dosta svako jede po pola kile mlade jagnjetine i 3 zajecarca,izracunaj koliko je sve to i imaces tel.u full-u...od nas dobijes case i staklo za dobrodoslicu na temu

Vrh Dno