[emoji6]Mala je to cena za ono sto dobija
Ne momce...to ce biti galantno sa tvoje strane [emoji6] [emoji106]Galantno sa tvoje strane![]()
Svaki put kad koristim neku app za brightness meni krene da baguje proximity senzor.Mozes da editujes vrednosti, ja sam se malo igrao...Ali najbolje su za sada ove def. Posle instalacije samo reboot i to je to...
I meni se desava, ne radi, a nisam siguran da li sam nesto ugasio u podešavanjima. Ustvari ne znam ni gde se podesavaAko ti je radilo osvetljenje pre azuriranja, onda mozda jos da probas fabricki reset ili da flesujes rom sa njihovog sajta.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Evo i ja da se ukljucim u temu
Imam Xiaomi Redmi Note 3 SD 32/3 na Global 7.3.5.0 i ne svetle mi kapacitivne tipke,iako je podeseno u podesavanjima da svetle.Da li je to hardverski problem ili?Hvala puno!
Epic ROM.Koji rom? Na Loxar-u ovo radi kako treba, na tri telefona se trenutni koristi...niko nije imao takve probleme. Kakvu zastitu za ekran imas!? Ako imas preko senzora, to zna da pravi problem...
Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra
A jesam cacao bio, hvala. Radi sada.Settings-Additional settings-Buttons...tu palis i gasis osvetljenje i podesavas vremenski interval...
Cemu poenta 3g na obe kartice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari