Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Radi miui 8
078048c58bb62f1c2fd8c66d4308c197.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

pa vidis i sam da da

Mozes da editujes vrednosti, ja sam se malo igrao...Ali najbolje su za sada ove def. Posle instalacije samo reboot i to je to...
Svaki put kad koristim neku app za brightness meni krene da baguje proximity senzor.
Evo od juče posle instalacije više puta mi se desilo da kad hoću da otključam telefon otiskom prsta on se otključa na trenutak i odmah se zaključa.
Isto i kad nekog zovem ekran se zatamni pre nego što ga stavim na uvo. Kad završim razgovor moram da pritisnem Power taster da se uključi displej da bih prekinuo vezu

Koji rom? Na Loxar-u ovo radi kako treba, na tri telefona se trenutni koristi...niko nije imao takve probleme. Kakvu zastitu za ekran imas!? Ako imas preko senzora, to zna da pravi problem...

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Ako ti je radilo osvetljenje pre azuriranja, onda mozda jos da probas fabricki reset ili da flesujes rom sa njihovog sajta.

I meni se desava, ne radi, a nisam siguran da li sam nesto ugasio u podešavanjima. Ustvari ne znam ni gde se podesava
Evo i ja da se ukljucim u temu :)
Imam Xiaomi Redmi Note 3 SD 32/3 na Global 7.3.5.0 i ne svetle mi kapacitivne tipke,iako je podeseno u podesavanjima da svetle.Da li je to hardverski problem ili?Hvala puno!

Settings-Additional settings-Buttons...tu palis i gasis osvetljenje i podesavas vremenski interval...

Koji rom? Na Loxar-u ovo radi kako treba, na tri telefona se trenutni koristi...niko nije imao takve probleme. Kakvu zastitu za ekran imas!? Ako imas preko senzora, to zna da pravi problem...

Epic ROM.
Na svim romovima koje sam probao mi se to dešavalo.
Nemam nikakvu zaštitu za displej.

Probaj da cesce restartujes mob, kao da zabaguje senzor.Ne znam sta drugo moze da bude, on ili radi ili ne.To povremeno se meni desavalo na Nexus 4 kada mi folija bila preko senzora i on se tripovao...

Radi autobrajtnes kod mene extra,bez ikakvih problema....

Kako da proverim da li je moj primerak SD ili MTK?
Ovo je link sa kojeg sam ga poručio, po tome bi trebalo da je MTK ali ne znam da li su u medjuvremenu menjali tekst oglasa:
http://m.ebay.co.uk/itm/141855608399?_mwBanner=1

Zna li neko servis koji radi Xiaomi? Trebalo bi najverovatnije da mi se zameni konektor jer puni ali neće da se poveže sa compom. Nijedan od servisa koje znam nema taj deo ili uopšte ne rade Xiaomi.

Settings-About phone... pa CPU stavka. Octa-core na 2ghz je MTK, Hexa-core na 1.8ghz ti je SD...

Sada smo u manjini, ali ne damo se :D Zavladali ovi sa SD verzijom :D

Standardna priča, masovna produkcija na račun pada kvaliteta :D

A sta mi koji imamo i MTK i SD...ko je sad najjaci [emoji6]
#Kide ajmo Belgija 3+ [emoji6]

Poslednja izmena:
Vi ste kameleoni, neodlučni, sedite na dve stolice... takvi su najgori :d:banana:

Zasto ako ima vise wifi-ja u zgradi ne prelazi na jaci signal nego ceka da se bas izgubi pa tek onda...jel ima neka opcija za to?

Pricam za wifi na poslu...ima nekoliko spratova ...na svakom spratu svoj ruter ...i onda kada sam na prvom on je jos na wifi-ju sa drugog sprata ne promeni na wifi sa prvog na kom sam i gde je pun signal.

Uzeo sam sestri Note 3 Pro 32gb, zanima me može li 3g na obe sim kartice istovremeno? Kapiram da 4G ne može...

Cemu poenta 3g na obe kartice?

Eh te Amerike.... Ako ne radi, preusmeris sa sim2 na sim 1 u slucaju kada je sim 2 nedostupan. Nije neko resenje, ali bolje ista nego nista...:D

Ja sam otkljucao bootloader napokon, a sad vidim da je bas patnja instalirati twrp :)
Nekada davno dok sam imao mi3 bilo bre sve mnogo jednostavnije :) ne svidja mi se sto ga zakomplikovase ovoliko.

Nazad
Vrh Dno