Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Help. Trenutno sam na China Devaloper 6.5.12. Skinuo zvaničnu stabile 7.2.5 i kad krenem preko updatera izbaci mi "couldn t verify update package ". U čemu je fora, telefon nije rootovan, stabile ROM skinut sa zvaničnog sajta.

kako iskljuciti onaj crveni underline ispod reci nakon kucanja ?
koristim swiftkey ali i u njoj i u google tastaturi sam iskljucio opcije i opet se javlja to ...

Edit
Obrisao google keyboard, sa novim updateom ne moze da se iskljuci to

Poslednja izmena:
Izaberi ALPHABET u GK umesto English...i nestace podvlacenje.

Edit:

Stigao danas napokon Aixuan black sand case...
Case je odlican, nema greske.Lepo lezi u ruci,ne klizi, nema da skripi, da pucketa, nema otisaka, po meni savrsen...Topla preporuka.
Jednostavno se vidi da nije klasican kinez... :D

Sent from my Redmi Note 3

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    739.8 KB · Pregleda: 177
  • 2.jpg
    2.jpg
    580.1 KB · Pregleda: 175
Poslednja izmena:
Kod mene podvlači iako sam izabrao Alphabet.

efa5207db71e5111285c29b15f6fd43a.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

koja je ovo tastatura? A mislim da ti podvlaci zato sto ti aktivan prediction...pa da bi znao koju rec menjas...

Poslednja izmena:
SwiftKey. Koristim je godinama.
Nikad mi nije podvlačila na drugim telefonima.

Ajde ugasi sve opcije, samo da vidis do cega je... Meni na GK ne podvlaci, mada mi sve na off,tako sam navikao :D

Evo SwiftKey sa istim podešavanjima na telefonu i tabletu.
U Google keyboard je sve isključeno.

ec0ec4f11ec5c61f022dc9a50e090554.jpg

ce402e10556bcedb91cc8f96615cf985.jpg

A jel ista verzija SK ? Mozda i zeza MIUI,ko ce znati... Ja koristim zadnju GK i sve na off, alphabet podesen i sve full...

@lukicmilos: i mene je to podvlačenje nerviralo, problem je što ne postoji opcija da se Google Spell Checker ugasi u opcijama. Ja sam rešio problem pomoću sledećeg uputstva:

- aktiviraj developer options (pet puta klikneš na MIUI version number u About)
- upali usb debugging
- na PC-u skini i instaliraj minimalni adb and fastboot paket ( xda link )
- poveži fon preko usb-a na PC, sačekaj par minuta da se adb drajver instalira (kod mene je sve prošlo automatski)
- pokreni adb preko prečice u start meniju, cmd prozor će da otvori
- ukucaj: adb devices
- potvrdi na telefonu sertifikat za usb debuging za tvoj PC
- ukucaj: adb shell
- ukucaj: settings put secure spell_checker_enabled 0
- zatvori cmd, otkači telefon i proveri jel sad sve ok.

Hvala, probaću.
Video sam ovo uputstvo već na netu ali ga nisam testirao.

Ako imas root, mozes i preko disable service aplikacije da iskljucis AndroidSpellChackerService za google tastaturu.

ja samo iz settings/all apps uninstalirao sve dodatke za google keyboard i nema linije
ocigledno novi update pravi problem jer mi juce sve lepo radilo

@Kidence

Na koju foru su ti ove ikonice na pocetnom ekranu ovako male,i kako si ih stavio ovoliko u jednom redu

Manje su zato sto je smanjen DPI, imas moj post, objasnjeno kako se to radi.A moze da se moduje i drugi grid size, def. je 4x6...ja sam modovao na 5x6 i stavio DPI 405...

Manje su zato sto je smanjen DPI, imas moj post, objasnjeno kako se to radi.A moze da se moduje i drugi grid size, def. je 4x6...ja sam modovao na 5x6 i stavio DPI 405...

A za to treba rot izgleda,nista onda dok ne otkljucam bootloader[emoji30]

Koji rom imas?

Stable 7.3.2.0
Al imam Pro SD verziju

Nemas pro u potpisu na TT, pa sam pomislio da mozda imas MTK verziju sa Loxar-om, on je vec root-ovan. :D

Verovato je vec odgovoreno, ali kroz search ne nalazim...
Kada zakacim telefon na usb tj usb kablom na komp, ocajno se sporo puni.... Pretpostavljam da usb ne daje dovoljnu amperazu i da je to razlog sporog punjenja, no ima li nacina da se to "ubrza" ?

Verovato je vec odgovoreno, ali kroz search ne nalazim...
Kada zakacim telefon na usb tj usb kablom na komp, ocajno se sporo puni.... Pretpostavljam da usb ne daje dovoljnu amperazu i da je to razlog sporog punjenja, no ima li nacina da se to "ubrza" ?

Slaba amperaza...samo oridjidji punjac radi posao kako treba....

Slaba amperaza...samo oridjidji punjac radi posao kako treba....

I to mi se cini da bukvalno samo punjac koji sam dobio moze brzo da ga puni, drugar je uzeo isto xiaomi RN3 Pro varijanta kao i ja, i kad sam kod njega preko njegovog punjaca to ne ide tako brzo kao sto ide kad ga kod kuce punim.

Da,ja sam probao sa drugim punjacima isto,katastrofa,samo ovaj sto sam dobio uz moj tel extra puni,mada nebi trebalo da ima razlike u tvom slucaju kada si probao punjac od rn3 pro....bem li ga...

Zavisi sa kojim drugim punjacima ste probali da punite. Punjac od G2 puni odlicno ier je jači od ovog punjača koji sam dobio.

Pa da,fora je samo u amperazi punjaca,nista vise.

Vezi na USB 3.0 ako imas na ploci, on daje vise mA...trebalo bi sa njim brze da puni.

Nisam bas precizno pratio, ali meni preko noci nije uspeo da napuni ni 20%

Nazad
Vrh Dno