Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Dhl za Srbiju su koristili samo oni koji nisu znali pa se opekli.
Verujem da niko svesno ne koristi dhl za telefone.

Nije bas "precizan"... tako i kod mene, ima nagle "skokove" i "padove"...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Uf ove cene izgledaju odlicno

Sent from my iPad using Tapatalk

To su cene za velikoprodaju ako se ne varam?

Pa piše da mora min 5kom sa se uzme. Mislim da svako može to da poruči.

Narucen crni Redmi Note 3 Pro 3/32, valjda se necu pokajati :S

Poslednja izmena:
Jel kupovao mozda neko Redmi Note 3 Pro od Vere? Zanima me kakav ROM dolazi uz telefon? Jel ima kineskih aplikacija?

Cek, znaci neko je vec cackao po telefonu i tako ga prodaje?

Pa ja sam kupio preko Top One store-a i svj je bio cackan rom, dobio sam globalni i zahvalan sam na tome, kako je SD verzija, bolje da oni promene ROM i skinu kineske app i ubace google play, nego da se neko ko nije vican sa tim zeza.

Није Вера сигурно. Говорите о про верзији са СД процесором која је прављена за Индијско и пар азијских тржишта. Наравно да у том рому нема кинеског блоата а има Гугл Плеј.
Ксиаоми је иначе окренут само том тржишту, са Кином наравно, остатак света их за сада претерано не занима.
Мислим да им је и довољно тих 2.5, 3 милијардице људи.

Jel moze nekako da se proveri da li je telefon original preko IMEI broja? To bih voleo da proverim pre kupovine..

Jak wifi signal, auto osvetljenje...vecinom korisceni TT, Viber, Boat Browser...Meni je normalan SOT oko 5.5h mesano Wifi i 3g na nekih 17-18h usage...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Није Вера сигурно. Говорите о про верзији са СД процесором која је прављена за Индијско и пар азијских тржишта. Наравно да у том рому нема кинеског блоата а има Гугл Плеј.
Ксиаоми је иначе окренут само том тржишту, са Кином наравно, остатак света их за сада претерано не занима.
Мислим да им је и довољно тих 2.5, 3 милијардице људи.

Jel Pro verzija dolazi fabricki sa global ROM-om ili ovi telefoni od Vere dolaze sa kuvanim ROM-om?

Što si tolko zapeo. Vera kupuje telefone u Budimpešti na veliko. Pre nego ih kupi, mađari prerade telefone i obrišu kineske aplikacije. Ako si iz Beograda donosi ti telefon lično, kao i meni. Probaš pred njom, žena je korektna i sačeka te da se poigraš. Ko da kupuješ kola od 17000 evra.

Poslednja izmena:
@tasic64, ako ti toliko smeta onda nemoj da citas, pitam zbog sebe i to ne treba da te se tice. Ne menjam telefone redovno i zelim da znam sta kupujem.

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Ja sam uzeo od Vere redmi 3 i uredjaj je orginal, prolazi flash zvanicnog roma, uradio unlock bootloadera. Imei regularan. Jedino sto je dosao sa "vietnamskim" romom. Ovo je plus za nekog ko ne zeli da se zamlacuje sa flashovanjem (kinesku rom je uzas, brdo bloata).

@masamunea hvala ti za info, to me je zanimalo :)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Ja sam danas zenin RN3 2/16 zamenio za Meizu m2 note i iskren da budem m2 mi se vise svidja, ni traga od kineskih app, sve radi kao sat, da je na ovom primerku RN3 bilo svega i svacega, nisam hteo software da cackam, ali nisam mogao preci preko toga da stalno nesto zabaguje, em flashlight, fingerprint... Sve cas hoce cas nece, onaj odseceni red u porukama.... A najvise slike, blagi uzas po meni, kad je svetlo, suncano boje na slici nidje veze.

Znam, vecina ga hvalite, ali sa adekvatnim romom, ovo sto je kod mene bilo je totalno razocarenje posle 3-4 meseca

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Evo pole nedelju dana odkad sam devojci flešovao global rom metodom kojom sam okačio u temi mogu vam reći da je sve tip top. Kamera me je najviše oduševila, toliko je bolja nego kod mene na OPO da je to neverovatno. Jedina zamerka je na brzinu light senzora, ali to je na svakom Xioami, imao sam primere i kod Mi4, Mi4c, note 2 itd. Ako vam treba pomoć oko fleša javite se u pp

Sent from my A0001 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno