Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Aj sad ću da probam. Hvala

Edit: To je to. Izgleda da Loxar nije bas dobar sa engleskim jer koliko se secam u uputstvu je napisao da se drzi volume down dok se ne pojavi crvena traka. Ali nije sada ni vazno. Hvala jos jednom na pomoci.

Poslednja izmena:
Мислим да је ово максимум за Редми Ноте 3 Про

d0bda0436b8ac5d4f7067198eddd58e6.jpg

6ed72f335156b0c50772feeb414d35e0.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne kaska ni RN3 MTK, samo manji usage...
uploadfromtaptalk1460835878512.jpguploadfromtaptalk1460835889337.jpg

ja sam trenitno na nekom custom stabile 7.2.5 (instaliran preko Flash tool-a) i sada hocu da se vratim na zvanicnu stock verzuju. Izbacuje COULDN T VERIFY UPDATE PACKAGE. mOŽE pomoć ???

Stock je stock. :)
I ja sam na prethodnom fonu probao razne romove i uvek ae vracao orginalu. Custom romovima uvek nesto fali. Bar meni

Slazem SE, Ali kako da SE vratim Na stock. Kad pokrenem update on mi izbaci gresku u verifikaciju ??? Mora neko da zna ?

Najlakse je i najbolje je iz custom recovery-ja...tj.najprostije....druga metoda je ova

http://en.miui.com/thread-197451-1-1.html

Edit: ti si verovatno probao da kopiras rom na mob i onda da pokrenesc i Update-a flash...nece da moze tako, jel se ne poklapaju "potpisi" za rom....zato ti izbacuje onu poruku...
Zasto nisi zadovoljan sa LoXaR-om? Po meni za sada nema bolji od njega...sa zakljucanim bootloaderom...nema neki izbor...

Poslednja izmena:
Najlakse je i najbolje je iz custom recovery-ja...tj.najprostije....druga metoda je ova

http://en.miui.com/thread-197451-1-1.html

Edit: ti si verovatno probao da kopiras rom na mob i onda da pokrenesc i Update-a flash...nece da moze tako, jel se ne poklapaju "potpisi" za rom....zato ti izbacuje onu poruku...
Zasto nisi zadovoljan sa LoXaR-om? Po meni za sada nema bolji od njega...sa zakljucanim bootloaderom...nema neki izbor...

Zadovoljan sam ali me nervira što ne mogu da vratim stock.
U pa ovo i nije bas za igranje. Plašim se ovog gde se sve štiklira u Flash Tool-u. Da ja ipak otključam bootloader pa da se onda igram. Jel imaš neko najprostije uputstvo za unlock bootloader-a ?

Realno, svaki flash nosi odredjenu dozu nesigurnosti, tj. mogucnosti da podje nesto po zlu...Ako mene pitas i hoces da se igras, idi na foru da otkljucas bootloader i ubacis custom recovery...kada to odradis, prvo st uradis je backup postojeceg rom-a... I onda se posle igras do mile volje...Nisam trenutno pri kompu, ali izgooglaj....mislim da kod tebe ona fora sa dev rom-om ne moze...jedino neki novi nacin, ako ima da ti posalju kod...

imam nekoliko grupa na fejsu gde je potrebno da me obavesti kad se nesto napise na toj grupi
chekovao sam sve sa fejsa kako u samoj aplikaciji tako i u security/permissions i autostart za FB aplikaciju ali me ne obavestava, moram 'rucno' da udjem u aplikaciju i da vidim notifikaciju

Ima rom sa vec preinstaliran Xposed-om...da se ubaci posebno, mislim da ne moze...

XIAOMI.EU 7.2.3.0 ROM (Stable & Developer) (no China apps, Rooted, Xposed, Gapps)

http://forum.xda-developers.com/red...dmi-note3-sphinx-v1d-miui7-v7-0-22-0-t3287461

Modified by quakze from the original xiaomi.eu:
Installs TWRP3 Recovery (only if you have unlocked bootloader, if not, you have to uncheck the RECOVERY)
SuperSU
ClearMotion
MAXX Audio
Notification bar 5x4
ES File Explorer
Android 6.0 Marshmallow Boot Animation
MiuiPro Icons ~ 1900
GooglePlay
No Chinese Apps and Bloatware
European languages like in every xiaomi.eu rom release.

nisam probao, ako neko proba...neka napise utiske....
edit:
Izgleda da nema vise ROM-a na ovom linku, do skoro je radio...bedak...

http://en.miui.com/thread-236615-1-1.html, ali ima ovaj 7.2.5...koji ima isto xposed...

Poslednja izmena:
Hvala. Ne bih još menjao rom, tek ubacio Loxar.

Zeza me wifi. Poveže se ali nema internet. Drugi uređaji rade normalno na istom Internetu. Probao sam da redtsrtujem ruter i ništa.

Probaj da kada udjes u wlan, ides na onu strelicu desno na kraju gde pise naziv tvoje mreze, kada udjes u ta setovanja idi na ip settings, pa izaberi static i daj mu neku adresu uz opsega tvog rutera...pa vidi jel hoce mozda tako...A probaj da reboot i telefon, ne samo ruter...

Realno, svaki flash nosi odredjenu dozu nesigurnosti, tj. mogucnosti da podje nesto po zlu...Ako mene pitas i hoces da se igras, idi na foru da otkljucas bootloader i ubacis custom recovery...kada to odradis, prvo st uradis je backup postojeceg rom-a... I onda se posle igras do mile volje...Nisam trenutno pri kompu, ali izgooglaj....mislim da kod tebe ona fora sa dev rom-om ne moze...jedino neki novi nacin, ako ima da ti posalju kod...

Kidence, na kom si ti romu i da li sa tvog roma možeš da probaš update na stock ? Čisto da vidimo da li je izvodljivo ?

Hahahahaha

Pa ne mislim da uradi update na stock već samo da vidi dali će mu se isti učitati ili kao i kod mene izbaciti grešku. Taman posla da tražim da neko radi update umesto mene :)

Nece da moze, kada bi moglo da se fleshuje iz updater-a , zasto onda svi fleshujemo sa SP Flash tool :) btw, LoXaR 7.1.8 ja imam.

Poslednja izmena:
@milan999

Da li si uspeo nesto da uradis?

@milan999

Da li si uspeo nesto da uradis?

Frka me hvata : http://en.miui.com/thread-198408-1-1.html
davno je prošlo vreme kada sam se iživljavao na mom huawei G300. Nije mi samo jasno kako kad sam kupio telefon on je bio na nekom 7.0.9. i onda sam iskopirao zvanični rom na telefon i preko upradera prešo na Stabile chine stock ROM. Kako sad sa ovog 7.2.5 Reine Storm ne mogi isto tako da pređem na STOCK. NEma logike. Jedni da se vratim na neki strari rom pa da probam sa njega na STOCK ? Šta ti misliš ?

Vidi ovako, ne znam tacno di li MIUI radi online proveru ROM-a...ili racuna nekom drugom metodom(tipa hash) da li je ROM diran i da li je odgovarajuci za telefon, tipa znam da Apple ima svoje servere koji vrse provere...To je je uradjeno da ne bi mogao da upucas pogresan softver...E sada, potpis(digital signature) na tvom custom ROM-u i oficijal se ne poklapaju i samim tim ti telefon javlja gresku...jedini nacin ti je da ufleshujes oficijal na opisan nacin, tako reci "na silu"...

Vidi ovako, ne znam tacno di li MIUI radi online proveru ROM-a...ili racuna nekom drugom metodom(tipa hash) da li je ROM diran i da li je odgovarajuci za telefon, tipa znam da Apple ima svoje servere koji vrse provere...To je je uradjeno da ne bi mogao da upucas pogresan softver...E sada, potpis(digital signature) na tvom custom ROM-u i oficijal se ne poklapaju i samim tim ti telefon javlja gresku...jedini nacin ti je da ufleshujes oficijal na opisan nacin, tako reci "na silu"...

Nisam samo siguran kod ovog uputstva, da li da odčekiram bootloader ili da ga ostavim čekiranog ? Kako ga ti tumačiš ?

Iskreno, nisam ni ja bas skontao sta je "pesnik hteo da kaze" za bootloader...ali ja bih ga ostavio stikliranog, cim nista nije napomenuo za njega...

Koje futrole imate? Kupio sam silikonsku obicnu, ali je gotovo ne koristim. Deluje mi telefon dosta izdrzljivo. Ipak bih uzeo neke, cisto da imam da menjam. Vidim da je kod nas dosta siromasan izbor, pa se razmisljam da narucim neke.

I ja sam mislio da je izdržljiv. Sad čekam novi displej :(.

Nazad
Vrh Dno