Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Uvek sam bio pristalica orginalnih romova. Bar do trajanja garancije:D

Ja čak ne volim sve te Google aplikacije koje se dobiju. Kad sam instalirao romove uvek sam za Gaps birao micro paket. Od Googla za mene dovoljno Play store, Gmail, Photos.

Lep je telefoncic i specifikacija je odlicna za te pare. Ali po raznim sajtovima svi navode softver kao manu.
I to da bas dosta zaostaje. Pa zato i pitam da proverom :)
Dzaba specifikacina ako je softverski supljo

Za čime zaostaje? Koje mane? Miui radi odlično. Dosta podešavanja, ne laguje, ne baguje i ostala sr***

Pa nije supljo momce,cak i sa default rom je da kazemo ok,sa custom rom radi odlicno,govorim iz licnog iskustva

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da ne shvatite pogresan utiasak. Ne blatim telefon vec se informisem. Kad sam mislio zaostaje, mislio sam na osnovnu verziju androida na kojoj je sagradjen.
Nisam neki zahtevan korisnik ali ne volim koje kakve gluposti koje ne mogu da se obrisu.

Sve ok. I ja sam se informisao ovde pre nego sam uzeo telefon. Glavno pitanje mi je bilo Da Li Se Greje? Čitao sam da se bas greje. Ali od toga nista. Android je 5.0.2. Tu ne vidim nikakav zaostatak. Ne kazemo ni mi da uzmes ovaj a ne Nexus 5x. Nexus je odličan telefon.
Izbor je samo tvoj.

Kolika je razlika u trajanju baterije u praksi, izmedju pro verzihe i nexusa 5x?

Ево колико мени батерија држи на Редми Ноте 3 Про, телефон је стар два дана, са кинеским оргиналним ромом 7.2.2.0, сва уштеда батерије је искључена и скоро сви сервиси укључени, није рутован. Телефон је нон стоп на бежичном и повремено на мобилном интернету.

6f9f21dd32e7b3a8b102ce4a7c35e8e3.jpg

5cfd90ca3ca458582d27767e8296c3ca.jpg

8647cb96cbea383d67cefca2b44575ff.jpg

Ne znam koliko je na Nexus 5x ali ovde lagano izgura 4:30 sot.

Ja čak ne volim sve te Google aplikacije koje se dobiju. Kad sam instalirao romove uvek sam za Gaps birao micro paket. Od Googla za mene dovoljno Play store, Gmail, Photos.

Nisam koristio alo sam skeptican za taj miui. Prepuno tih kineskih aplikacija. Voleo bih da mu je izvorni android kao na nexusu. Uzeo bih ga odmah, bez razmisljanja
Loxar ROM има само Google Play I Keyboard.

А за батерију, да нагласим, ако је телефон цео дан на wifi може и 8 сати.
Ако је на 3g онда рецимо 4.5, а ако је крш сигнал, као мени на послу нпр, онда га просто топи, може и мало испод 4 сата.
(Ово задње је прилично екстремна ситуација, Теленор не могу ни да причам колико је лош сигнал, морам да изађем из зграде а МТС на коме ми је и нет је ОК за причу али сам нет неупотребљив).

Poslednja izmena:
Koliki vidim na xda, za nexus 5x je prosek 3.5 mozda i manje. Dosta ljudu se zali da dogura jedva do 2. Mada neki doguraju i do 5. Mislim stvar je i kako ko koristi. Hoce li biti orginalni rom baxiran na android sestici ili sedmici ?

Ево колико мени батерија држи на Редми Ноте 3 Про, телефон је стар два дана, са кинеским оргиналним ромом 7.2.2.0, сва уштеда батерије је искључена и скоро сви сервиси укључени, није рутован. Телефон је нон стоп на бежичном и повремено на мобилном интернету.

6f9f21dd32e7b3a8b102ce4a7c35e8e3.jpg

5cfd90ca3ca458582d27767e8296c3ca.jpg

8647cb96cbea383d67cefca2b44575ff.jpg

Mozes li mi reci gde si ga pazario ako si kupovao kod nas?

Sent from my ME173X using Tapatalk

Jel ima neko problem sa izbacivanjem iz YouTube aplikacije? Jednostavno je ugasi i izbaci me na početni ekran.

Pokušao sam da brišem podatke iz aplikacije, da je deinstsliram pa ubacim poslednju verziju i uvek isto.

Takođe push notifikacije iz WhatsApp kasne. Ne pomaže ništa što sam našao na Internetu (autostsrt, permissions, battery optimization, zaključavanje u ramu, itd).

За вацап помаже поред свега што си урадио треба и оно што је @kidence написао на претходној страни и ставио је слику како изгледа.

Sve sam pokušao i opet isto. Jedino kad uključim pop-up onda ponekad i stigne na vreme.

Jel neko provalio da promeni font

Pa moze da se menja, ali kada odes na blic, b92 nemas ć,č, š....ako ti to ne smeta...imas da skines na Mi store razne fontove...

Link za tutorija? Za otključavanje bootloadera.

Poslednja izmena:
Na Mi store samo themes mi izbacuje,ne vidim nigde da ima iole opcija za dload nekog fonta

Link za tutorija? Za otključavanje bootloadera.
Ima vise nacina, ali koliko sam ja skontao samo radi onaj kada fleshujes dev rom, pa onda trazis kod za unlock...ima jos par nacina da im se trazi kod, ali ne vidim da ih ljudi dobijaju...nisu bas nesto azurni po tom pitanju...a da znas, kada otkljucas bootloader gubis garanciju ako imas...

Ne pojavljuju mi se ni žuta ni crvena linija u SP-u kada povežem telefon. Instalirao sam one MTK drajvere, pre toga pobrisao sve mobilne drajvere, upalio USB debugging... Držim volume down, piše na telefonu "fastboot" sa logom i ništa. Na kompu se pojavi ona informacija "new hardwer" i pokrene se instalacija drajvera preko Windows update, ali ne nađe ništa.

Pokušavam da flešujem Loxar 7.1.8.0.

Nazad
Vrh Dno