Samo napred onda i srecno [emoji12]Uvek sam bio pristalica orginalnih romova. Bar do trajanja garancije![]()
Ja čak ne volim sve te Google aplikacije koje se dobiju. Kad sam instalirao romove uvek sam za Gaps birao micro paket. Od Googla za mene dovoljno Play store, Gmail, Photos.
Loxar ROM има само Google Play I Keyboard.Nisam koristio alo sam skeptican za taj miui. Prepuno tih kineskih aplikacija. Voleo bih da mu je izvorni android kao na nexusu. Uzeo bih ga odmah, bez razmisljanja
Mozes li mi reci gde si ga pazario ako si kupovao kod nas?Ево колико мени батерија држи на Редми Ноте 3 Про, телефон је стар два дана, са кинеским оргиналним ромом 7.2.2.0, сва уштеда батерије је искључена и скоро сви сервиси укључени, није рутован. Телефон је нон стоп на бежичном и повремено на мобилном интернету.
![]()
![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Da bi ubacio twrp treba prvo da otkljucas bootloader...ako nisi, zato nece...Nikako ne mogu da ubacim TWRP. Probao sam po ovom tutorialu i mislim da nešto zeznem na kraju ( http://en.miui.com/thread-200704-1-1.html ).
inače vozim ovaj Loxar ROM.
Ima vise nacina, ali koliko sam ja skontao samo radi onaj kada fleshujes dev rom, pa onda trazis kod za unlock...ima jos par nacina da im se trazi kod, ali ne vidim da ih ljudi dobijaju...nisu bas nesto azurni po tom pitanju...a da znas, kada otkljucas bootloader gubis garanciju ako imas...Link za tutorija? Za otključavanje bootloadera.
Ovako je to reseno pre neki dan. Manje od sec.Zadrzi bre sekund volume down, samo dok ga nakacis na komp...i pusti...mora da radi, nemoguce da stalno udje u fastboot...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari