Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ma ja se smorio, od kada sam fleshnuo ovaj 7.1.8 by LoXaR nista ne diram....postaje dosadno...Hahahaha... Pocinje da mi nedostaje igranje sa ROM-ovima... :D :D :D

Stigao danas RN3 3Gb model iz mogu vam reći da je telefon vrhunski napravljen, ekran deluje odličan, sistem radi brzo kao zmija. S obzirom da ima 4000mAh uopšte nije težak, lakši je od ovog mog LeTv x600.
Zadnja strana je klizava, ali to je neizbežno sa metalom. Ne odgovara mi kao iz svaki 5,5inch jer ne mogu jednom rukom da ga koristim.
Za 210evra kod nas ne znam dal postoji bolja kupovina.

Da te dobro sluzi! Btw,koju boju si uzeo? Imam jedan hard kejs viska,ako budes zaintetesovan,javi se na pm :)

E da nisam uzeo telefon sebi već drugaru, nisam napisao gore.
Pošalji sliku case na PM pa da mu prosledim.

Jel neko strucniji moze da mi kaze koja je obo verzija? Do malopre sam mislio da je oficijalna, dok mi na drugom forumu rekose da je neki customuploadfromtaptalk1457135075701.jpg

Oficijalni 7.0.22, gledajuci oznaku...mada nije iskljuceno da se neko igrao zbog ove cudne verzije kako je obelezen...Mada kasnis dosta, posle njega imas jos 4-5 verzija... I sve rade mnogoo bolje...
Btw, izasao 7.2.3... Vidim da ima dosta sitnijih popravki...cekamo LoXaR-a da odradi custom, kako je obecao moci ce da se fleshne samo System particija, sto mu dodje kao OTA update...

Poslednja izmena:
Stigao danas RN3 3Gb model iz mogu vam reći da je telefon vrhunski napravljen, ekran deluje odličan, sistem radi brzo kao zmija. S obzirom da ima 4000mAh uopšte nije težak, lakši je od ovog mog LeTv x600.
Zadnja strana je klizava, ali to je neizbežno sa metalom. Ne odgovara mi kao iz svaki 5,5inch jer ne mogu jednom rukom da ga koristim.
Za 210evra kod nas ne znam dal postoji bolja kupovina.

Poz, znas li mozda je l u pitanju snapdragon verzija?

Ma jok X10. Da je Snapdragon bila bi ih jača cena.

Iako je baterija 4000 mAh, ocekivao sam vise, dan, 1,5 uz 5,6 sati SOT-a, to joj je neki max.

Pa to je kao malo?!

Jel imao neko iskustva sa Note 3 3gb ram i Letv x500 sa 3gb rama?Zanima me koji je bolji,i koji lepse lezi u ruci.
Ja sam koristio letv x500 3gb rama oko mesec dana i bio sam odusevljen telefonom,slike zadnje kamere su vrh,ali sam ga prodao iz razloga sto je veliki,ne mogu u dzep da ga stavim,moram ili torbicu da nosim, ili u neki dzep od jakne da ga stavim sto meni nije odgovaralo.

X600 je malo veći i teži od RN3 ako ti nešto znači. Ali veći za 2,3mm po mojoj slobodnoj proceni. RN3 je od metala zadnja strana tako da je nenormalno klizav, sve više mislim da je bolje rešenje plastika ili staklo jer se mnogo manje kliže u rukama

Super ali ga i dalje nema kod nas

Ma dobar je to SOT, ali sam racunao sa ce i uz njega gurati 2 dana koriscenja, smara kad svaki dan punis tel. Ne kazem, verovatno sam i ja bio malo nerealan u ocekivanjima.

Pa 5.5", full hd, 8-jezgara...tesko da moze preko 6h... Po meni dobar SOT...nemam zamerki :) Obican Redmi 3 je 720p...on moze da gura preko 6,7h... Kao sto je vec pisano ovde na forumu u temi za njega... Da je RN3 720p isao bi i preko 7,8h SOT...ali na ovu dijagonalu to je lose po meni...

Poslednja izmena:
To je sto je, nece to biti lose, sad ga maltretiram maksimalno. Koliko imas slobodnog rama, kod mene padne na oko 200 mb uz nekoliko pokrenutih aplikacija, to ok? Je l' koristis onaj Clean master?

Poslednja izmena:
Ne koristim nista od tih "klinera"... Po meni od toga vise stete, nego koristi...Imas Security aplikaciju i u njoj sve sto treba... a ako imas oficijalni ROM imas manje slobodnog RAM-a nego na custom....Takodje ako si na Miui 7, obavezno predji na 7.1...bolje radi i dosta je popravljen multitasking....kod custom ROM-a je bolja situacija i sa free ram i storage memory... Moja preporuka za 7.1.8 LoXaR...imas u mojim prethodnim postovima link ka njemu...

Poslednja izmena:
Pa 5.5", full hd, 8-jezgara...tesko da moze preko 6h... Po meni dobar SOT...nemam zamerki :) Obican Redmi 3 je 720p...on moze da gura preko 6,7h... Kao sto je vec pisano ovde na forumu u temi za njega... Da je RN3 720p isao bi i preko 7,8h SOT...ali na ovu dijagonalu to je lose po meni...
Pa realno za ocekivati je vise, ja sam pre neki dan na Sam N4, uzeo novu bateriju i lagano izgura na 6h, a slabija je nego na rn3 + veci ekran, amoled.... Nesto posebno nisam obracao paznju koliki je zeni sot, ali koliko se secam tako 5-6 sati, ne mozes pohvatati, jer redko ga napuni do kraja i isprazni skroz

Ima tu vise stvari, nije samo u pitanju kapacitet baterije...to je kada se gleda i uporedjuju brojke tako izgleda...ali ima tu dosta faktora od kojih zavisi SOT...ali opet porediti dva telefona u razlicitom cenovnom rangu...hmmm....Po meni za ove pare koliko kosta RN3 i za to sta pruza, best buy definitivno...

Poslednja izmena:
Шта је са Хелио 32гб gray моделом, нема га на Алиекспресу дуже време!?

Danas mi stigao case sa Alija, prvi utisak je pozitivan...telefon je malo veci i malo tezi, ali nekako lepse lezi u ruci...Pre ovoga sam imao silikonski case i po meni telefon je mnogo lepsi u ovom novom hard case-u...
Ovo je isti case kao sto je uzimao Sinda, samo su druge boje...za 6$ koliko je placen, nije los :D
Najveca mana su ledja, jer su glossy pa otisci ostaju kao ludi, ostalo sve kako treba...

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    298.9 KB · Pregleda: 280
Ja sam takav naručio sa RN2, ali mi još nije stiglo..kad si ti naručio?

12.02 poruceno, poslato 18.02...stiglo danas...

Heh, kako rekoh da kasni, upravo se vratih sa posla i zatekoh u sanducetu futrolu :)

Vrh Dno