Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Ja ne znam, prvi put kad sam ubacivao rom posle kupovine pobrisao je sve...

Zavisi kako se fleshuje rom, ako se fleshuje preko SP-Flash Tool, trebalo bi da moze...Mada otkud znam sta je taj neko ceprkao po ROM-u, moguce da se nesto ne poklopi i da se brikuje mob ili upadne u bootloop...
Zato je bitno procitati sta je taj neko napisao i naravno komentare u vezi istog ROM-a....
Ja sam vec napisao sta sam radio i kako sam fleshovao da mi ostanu svi podaci...koliko sam provalio ako se destiklira opcija userdata kada se fleshuje preko SP Flash Tool, ostaju podaci....ali niko ne garantuje da ce mob posle toga raditi kako treba, da se razumemo...

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    50.9 KB · Pregleda: 225
Drugaru danas stigao RN3 Pro. Osim što je antutu skor za oko 50% veći u odnosu na običan RN3, drugu razliku nismo ni primetili. Za neku "uobičajenu" upotrebu mislim da je sada više nego odlična standardna varijanta sa MTK.

Upravo ono sto sam ja i pricao...i drugi telefoni imaju mnogo jaci hardver na papiru, dok se u realnom radu to i ne primeti... RN3 16/2 best buy bez razmisljanja... :D

Ok, nego ipak nije velika razlika u ceni između modela 2/16GB i 3/32GB. Za ~35-40usd doplate mislim da je isplativo uzeti 3/32 model. Nevezano jeli sa MTK ili Snapdragon procesorom.

Ok, nego ipak nije velika razlika u ceni između modela 2/16GB i 3/32GB. Za ~35-40usd doplate mislim da je isplativo uzeti 3/32 model. Nevezano jeli sa MTK ili Snapdragon procesorom.

Ja to namjerno nisam uradio i mislim da nisam pogrijesio. Koristio sam Xperia Z2 prije ovog telefona i podosta sam razmisljao sta da uzmem, odlucio sam se za nesto sto ima najmanji udar na moj dzep, tako da je RN3 2/16 iskocilo kao najbolje resenje za ono sto se dobija a opet ne ostetim budzet da tako kazem. Premisljao sam se i za 3/32 ali reko necu dati ni 30 usd(mada je bilo 50 razlike cini mi se) vise nego ocu da prodjem sto je jeftinije moguce. Za sada me super sluzi, a telefon koristim non stop, baterija odusevljava, a miui standardno ima toliko toga ugradjenog da ne moram jos 50 aplikacija da instaliram da bi telefon radio ono sto ja zelim :)

Sada kada vidim kako je odradjen telefon i koristim ga neko vrijeme rekao bih uzmite 3/32 ako imate viska kesa, mada kada vec gleda se budget resenje svaka usteda se broji, pa ce vas sluziti i 2/16 odlicno. Moze da zapne kod ovih 16gb, ali kod 2gb ram-a ne vjerujem da ce da pravi problem u narednom periodu.

Poslednja izmena:
Da prodam Lumia 640 XL Dual i kupim Xiaomi Redmi Note 3 ( 3/32 ) ? Pomoć, savet .... ?

Da prodam Lumia 640 XL Dual i kupim Xiaomi Redmi Note 3 ( 3/32 ) ? Pomoć, savet .... ?

ja ne bih ni razmisljao :D DA!

Po meni bolje za ~35-40$ uzeti staklo i par case-ova... :D znaci zastita dosta za ovaj telefon, da ne kazem ''must have'' :D

Ja sam upravo to uradio. Mnogo mi je laknulo kad sam se otarasio 640xl. Sad me samo buni ono što čitam za ovaj telefon da se bas greje kad je na wi fi i 3g mreži. To sam pročitao na gsmareni. Ima li toga?

Ja imam telefon vec par meseci i nisam primetio grejanje takvog tipa... Jedino gde hoce da se greje je kada se puni i koristi malo duze necim zahtevnijim, a sto se tice wifi i 3g ja to nikada ne gasim i nisam primetio taj problem...igrice ne igram, ali verujem da hoce i tada da se greje...ali to neka napise neko ko koristi telefon za igranje...:)

Poslednja izmena:
Ok. Hvala. Ne igram ni ja igrice... Sad da nastavim čitanje teme.

ja ne bih ni razmisljao :D DA!

Po meni bolje za ~35-40$ uzeti staklo i par case-ova... :D znaci zastita dosta za ovaj telefon, da ne kazem ''must have'' :D

Upravo ono sto sam uradio, kalkulisem do kraja i onda kupim sitnica toliko koliko sam ustedio :D

@milan Nokia 640XL ili RN3 ? Mene neko da gadja Windows based telefonom ne bi pokusao da ga uhvatim, vec da se izmaknem...

Sto se tice grijanja, kada igram igrice (ne mnogo zahtjevne - Clash Royale, Clash of Clans ili Atomas/Infinite Loop) ne grije se sem kad je na punjacu u isto vrijeme, onda se moze primijetiti da se zagrijao vise nego obicno(nije neprijatno na dodir tako da predpostavljam da nije vise od 30 i kusur stepeni). U poredjenju sa Xperia Z2 za koji sam se s vremena na vrijeme plasio da ce da eksplodira, mislim da se ne grije uopste preko normale. Takodje Galaxy S4 se daleko vise grije od njega.

p.s. interesantno je da staklo koje mi je stiglo (tempered neki mogu iskopati link, okacicu ako nadjem) na suncu kao da ima neon blue glow, ne znam kako to da objasnim, ali apsolutno dobije neku plavicastu boju i ivice kao da su osvijetljene plavo cak i kada je ekran upaljen.

Poslednja izmena:
Posle dva dana korišćenja, zadovoljniji je sa Pro (sa snapdragon 616) verzijom u odnosu na standardnu. Kaže da je telefon mnogo optimizovaniji i da radi sve glatkije. Baterija takođe mu drži odlično, odnosno bolje nego na standardnon RN3. Za sada toliko... :)

desp, zar Redmi Note 3 pro nema Snapdragon 650, Snapdragon 616 je u Redmi 3? Inače hvala za iskustva, ja merkam pro verziju od 16gb jer je 2gb meni sasvim dovoljno, a ima SD za razliku od MTK verzije.

Jeste, s650 je soc. Moja greška.

Samo da dodam; kaže da se ne greje telefon. Toga se bio najviše bojao. Imao je pre toga i letv x800 koji je baš zbog grejanja i velike potrošnje baterije prodao nakon nekoliko dana.

Poslednja izmena:
Drugaru danas stigao RN3 Pro. Osim što je antutu skor za oko 50% veći u odnosu na običan RN3, drugu razliku nismo ni primetili. Za neku "uobičajenu" upotrebu mislim da je sada više nego odlična standardna varijanta sa MTK.

Gde ga je pazario i koja je cena ?

Ej ljudi kako upaliti 4g,gde pese ona opcija da biras mreze ono kap kod samsunga gsm/lte?

Ima 4g karticu i aktiviran 4g,ali kada pretrazi mreze samo mi nudi 2g i 3g

Ej ljudi kako upaliti 4g,gde pese ona opcija da biras mreze ono kap kod samsunga gsm/lte?

Ima 4g karticu i aktiviran 4g,ali kada pretrazi mreze samo mi nudi 2g i 3g

Koja si mreza ? Rijetko dje uhvati 4g pa cak i po beogradu, ali to nije do telefona vec do mreze (ja koristim Telenor, koji bi cak trebao biti i najbolji po tom pitanju). Mada neka i drugi potvrde....

Na Telekomu sam, Novi Sad je u pitanju i lepo radi na otvorenom, ali na Rn3 nece ni u samom centru da mi nadje, dok na note 4 pivi samo tako

Ljudi, jel ima jos negde da se kod nas kupi ovaj telefon a da nije kupujem prodajem? Sa normalnom cenom, naravno.

Sent from mTalk

Шта је проблем са купујем продајем? Није крадено а за мање паре него са Алија (+ не чекаш доставу месец дана).

Него, јел откључао неко bootloader, са или без кода (и колико је чекао ако је са кодом)?
И да ли ико користи xiaomi.eu weekly ром? Он ми је на RN2 био одличан. Радо бих га користио на овом уређају али процедура са bootloader-ом смара.

(шта ти је тај mtalk, јел то за комп или телефон?)

Poslednja izmena:
Шта је проблем са купујем продајем? Није крадено а за мање паре него са Алија + не чекаш доставу месец дана.

Него, јел откључао неко bootloader, са или без кода (и колико је чекао ако је са кодом)?

Ma nije problem, već na kupujem-prodajem nemaju crno-sivi 3/32 ? Zlatnih i srebrnih koliko hoćeš ...

Ај' да те нервирам, данас узет на кп [emoji41]
uploadfromtaptalk1459033533552.jpguploadfromtaptalk1459033545390.jpg

Poslednja izmena:
Послао сам ти на неки чет на Тапаталку!?

Не може ПП да се пошаље. Пробај ти мени

Послаћу ти ујутро. Ваљда ће да проради

Nazad
Vrh Dno