Ok, nego ipak nije velika razlika u ceni između modela 2/16GB i 3/32GB. Za ~35-40usd doplate mislim da je isplativo uzeti 3/32 model. Nevezano jeli sa MTK ili Snapdragon procesorom.
Da prodam Lumia 640 XL Dual i kupim Xiaomi Redmi Note 3 ( 3/32 ) ? Pomoć, savet .... ?
Ok, nego ipak nije velika razlika u ceni između modela 2/16GB i 3/32GB. Za ~35-40usd doplate mislim da je isplativo uzeti 3/32 model. Nevezano jeli sa MTK ili Snapdragon procesorom.
Ja sam upravo to uradio. Mnogo mi je laknulo kad sam se otarasio 640xl. Sad me samo buni ono što čitam za ovaj telefon da se bas greje kad je na wi fi i 3g mreži. To sam pročitao na gsmareni. Ima li toga?Da prodam Lumia 640 XL Dual i kupim Xiaomi Redmi Note 3 ( 3/32 ) ? Pomoć, savet .... ?
ja ne bih ni razmisljaoDA!
Po meni bolje za ~35-40$ uzeti staklo i par case-ova...znaci zastita dosta za ovaj telefon, da ne kazem ''must have''
![]()
Drugaru danas stigao RN3 Pro. Osim što je antutu skor za oko 50% veći u odnosu na običan RN3, drugu razliku nismo ni primetili. Za neku "uobičajenu" upotrebu mislim da je sada više nego odlična standardna varijanta sa MTK.
Ej ljudi kako upaliti 4g,gde pese ona opcija da biras mreze ono kap kod samsunga gsm/lte?
Ima 4g karticu i aktiviran 4g,ali kada pretrazi mreze samo mi nudi 2g i 3g
Шта је проблем са купујем продајем? Није крадено а за мање паре него са Алија + не чекаш доставу месец дана.
Него, јел откључао неко bootloader, са или без кода (и колико је чекао ако је са кодом)?
Послао сам ти на неки чет на Тапаталку!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari