epicurus001
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2015
- Poena
- 69
Зато што у карактеристикама апарата пише до 32 гб.
Misliš na cm12? Jesu sa poslednjim buildom sredili problem sa "touch to vibrate" opcijom, dosta ih se zali na to?ljudi probajte ovaj cm rom sa xda foruma sto ima najvise pregleda i najvise komentara. to je sad zreo rom, sve radi, meni je skroz dobar! da ne pricam o tome da moze da drzi vise od jedne aplikacije u ramu[emoji14]salim se naravno, nije situacija bas toliko losa na miui, ali ovde je bolja, kao na klot androidu.
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.xmister.hermestool !???Iskreno se nadam da nisi tražio rn2 tool na google play haha
iko ?stavio sam prefer lte medjutim meni pishe vip srb 3g u statusu, shta da radim ?
Koju verziju si imao, koju verziju si instalirao sad i na koji način?Juce mi instalirao sam novi miui valjda 7. nesto, i od tad mi se zeznule sve google aplikacije, play store izabacuje gresku rh01, google nalog ne radi, nasao sam po netu, sve zivo sam probao, da brisem cache, na kraju sam isao factory reset, i sad nemam ni play store nista, kako da skinem to, idem na njih app store, i ukucam google, izbaci hiljadu nekih verzija ne znam koju da instaliram?
Pošto nosi odgovorio/la na moje pitanje jedino da bacim pasulj ili pogledam u karte, a?Skinuo sam neki google na kineskom ne znam sta je, i on je sam instalirao sve ostalo, sad se vratilo sve, valjda je od update to poremetilo i nije htelo da radi...valjda se ovo nece desevati sa svakim novim updajteom miui?
Imao sam 6.7.0 nesto, ne znam tacno.. a sad je 7.1.4.0, instalirao sam tako sto mi je on sam ponudio da li zelim update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari