Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Зато што у карактеристикама апарата пише до 32 гб.

ljudi probajte ovaj cm rom sa xda foruma sto ima najvise pregleda i najvise komentara. to je sad zreo rom, sve radi, meni je skroz dobar! da ne pricam o tome da moze da drzi vise od jedne aplikacije u ramu[emoji14]salim se naravno, nije situacija bas toliko losa na miui, ali ovde je bolja, kao na klot androidu.
Misliš na cm12? Jesu sa poslednjim buildom sredili problem sa "touch to vibrate" opcijom, dosta ih se zali na to?
Ja se neckam da probam aosp od Vova Vafin.
PS jel i vama salje sms u ino pri konfigurisanju telefona nakon HR? To mi se desavalo i sa miui na Nexus5..?

cm 12.1, da.

vibracija radi kad kucas i kad pritiskas ove tastere dole. ne znam da li bi jos negde trebalo da radi, meni je ovo dovoljno...

Meni sa nekom verzijom iz januara nisu radili "touch taster" (home,back menu), nekima jeste, nekima ne..
Sinoć sam stavio Aosp od VV, jutros kada sam krenuo na posao, skinuo je 18% baterije, za nekih 8h..

ja ne primecujem neki battery drain na ovom.... isto mi kao sa miui - standardno lose :d

Ja sam se "spasao" sa RN2 Tool-om sa PlayStore, gde spustim takt i broj procesora, dan i po izdrži bez problema nekog mog korišćenja (nisam heavy user)..bez tog tool-a jedva je izgurao jedan dan..

pretraga za rn2 tool na play store-u ne daje nikakav rezultat. koja aplikacija je u pitanju?

Iskreno se nadam da nisi tražio rn2 tool na google play haha

Da, treba root.

stavio sam prefer lte medjutim meni pishe vip srb 3g u statusu, shta da radim ?

Jel se nekom desavalo da mu ne stizu SMS poruke ? Od sinoc nisam dobio nijednu sms pa me je par ljudi zvalo da mi kaze da su mi poslali poruke i pitali sto ne odgovaram.... onda sam resetovao fon i stiglo mi je brdo poruka. Mnogo me nervira to jer ne znam sta se desava, moze da bude nekad jako nezgodno, pogotovo ako ocekujete neku poruku koja vam znaci...
Inace sve ostalo sljaka perfektno

Juce mi je nesto popodne zakucao na kratko, brdo stvari sam otvorio pa zatvorio pa ispritiskao, nemam ni ja pojma, uglavnom zakuco je nesto pa se vratio i mislim da je to razlog...
Ali nisam pametan

Pa zavisi,meni jos nije zakucao ali imam ga nedelju dana ali ga njakam maksimalno. Jedino baterija mi je pravila problem prvih dana ali to je bilo do neke teme.

Juce mi instalirao sam novi miui valjda 7. nesto, i od tad mi se zeznule sve google aplikacije, play store izabacuje gresku rh01, google nalog ne radi, nasao sam po netu, sve zivo sam probao, da brisem cache, na kraju sam isao factory reset, i sad nemam ni play store nista, kako da skinem to, idem na njih app store, i ukucam google, izbaci hiljadu nekih verzija ne znam koju da instaliram?

Juce mi instalirao sam novi miui valjda 7. nesto, i od tad mi se zeznule sve google aplikacije, play store izabacuje gresku rh01, google nalog ne radi, nasao sam po netu, sve zivo sam probao, da brisem cache, na kraju sam isao factory reset, i sad nemam ni play store nista, kako da skinem to, idem na njih app store, i ukucam google, izbaci hiljadu nekih verzija ne znam koju da instaliram?
Koju verziju si imao, koju verziju si instalirao sad i na koji način?

Edit: vidom sad da je instalirao "sam"
Ako je kineski rom onda je razumno zašto si izgubio gapps jer ih nema u officialnom kineskom romu. Pogledaj u podešavanjima pa informacije o telefonu i napisi ili postavi screenshot koja je verzija MIUI. Ceo naziv sa onim kodom pozadi

Poslednja izmena:
Skinuo sam neki google na kineskom ne znam sta je, i on je sam instalirao sve ostalo, sad se vratilo sve, valjda je od update to poremetilo i nije htelo da radi...valjda se ovo nece desevati sa svakim novim updajteom miui?

Skinuo sam neki google na kineskom ne znam sta je, i on je sam instalirao sve ostalo, sad se vratilo sve, valjda je od update to poremetilo i nije htelo da radi...valjda se ovo nece desevati sa svakim novim updajteom miui?
Pošto nosi odgovorio/la na moje pitanje jedino da bacim pasulj ili pogledam u karte, a?

Imao sam 6.7.0 nesto, ne znam tacno.. a sad je 7.1.4.0, instalirao sam tako sto mi je on sam ponudio da li zelim update.

Jel' radi nekom SBB D3 Go aplikacija? Probao sam više verzija ali neće...

Imao sam 6.7.0 nesto, ne znam tacno.. a sad je 7.1.4.0, instalirao sam tako sto mi je on sam ponudio da li zelim update.

on u klin ti u plocu 🙂
A da odes u Settings> About phone pa pod stavkom MIUI version
prepišeš verziju (pogotovu 6 velikih slova)

Nazad
Vrh Dno