Dobar dan. Dobar dan... Ja bih da mi objasnite sve o Redmi Note 2 telefonu... Nema problema, evo samo da zalemim nesto pa cu da vam održim polusatno predavanje. Pripremio sam i prezentaciju, vaša pitanja posle...
Svako znanje, iskustvo, usluga i vreme, košta...
Ako nešto želiš da uradiš, odeš i pitaš da li servis može da uradi...
Za ove proste stvari, kao i za "srpski" postoji forum, lična edukacija, malo odvojenog vremena i prelistavanje prošlih postova gde je sve takoreći odgovoreno više puta...
I predlažem da se na ovakva nova pitanja više ne odgovara, jer se samo guši forum i posle je stvarno teško naći ispravnu informaciju...
I jeste i nije bag. Pretpostavljam da ti je broj telekomov. Ja sam imao isti problem na redmi note 3 od trenutka kupovine. Sve je u redu dok se nr uspostavi veza a u tom trenutku pozvani broj se prikaže kao nepoznat. U drugom slotu telenorova kartica koja radi normalno.Da li je bag ili ja nisam podesio nešto kako treba rom je 5.10.22 kad pozovem neke od brojeva iz imenika koji su uredno zapisani u evidenciji odlaznih pozivima mi stoji NEPOZNAT Broj,ti isti projevi kada me zovu sve uredno se vidi.Kako mogu da ispravim taj problem.
Ne moraš odmah da se duriš 😉Bravo pametni hvala na odgovoru, ako si procitao moje pitanje izmedju ostalog pitao sam za servis.
I jeste i nije bag. Pretpostavljam da ti je broj telekomov. Ja sam imao isti problem na redmi note 3 od trenutka kupovine. Sve je u redu dok se nr uspostavi veza a u tom trenutku pozvani broj se prikaže kao nepoznat. U drugom slotu telenorova kartica koja radi normalno.
Uz malo (više) guglanja nađem da je miui 7 da 5.0.2 androidom imao taj problem sa nekim mrežama u Rusiji. Onda se ispostavi i da je motorola imala problem sa nekim mrežama u Bugarskoj.
Znam da u poslovnici radi jedan dečko koji hoće da sasluša i preko njega ulozim reklamaciju uz detaljan opis problema. Nakon par dana me zovu i pitaju da li je sada u redu. Ja pozovem par brojeva i vidim da je problem rešen. A mislio sam da će samo da me otkače jer problem nije postojao na prethodnom telefonu.
Napisao sam sve ovo jer mislim da ako ne nađeš nekoga razumnog u poslovnici biće ih teško ubediti da je do njih.
Ja sam. Isti djavo kao i prethodni. Meni sve lepo radi kao i do sada. U toj novoj verziji je novi file manager i search bar ugradjen i to je to.
http://xiaomi.eu/community/threads/6-2-18.30143/Mozete mi dati link za skidanje novog roma?
I srpski jezik onda da lepo namestim na telefonu 😀
Sveže informacije.Stigao mi tel,prvi utisci super,troskovi 3600 DIN Niš,prodavac top one onaj sa slikom CDEK,u njemu instaliran 5.10.22 beta
Hvala,bas to mi se dešava kad otvori vezu broj predje kao nepoznat i jeste mi kartica mts imam prijatelja koji radi tamo tako da ako je to resicu.Javljam šta sam uradio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari