Требало би да куцкаш по МИУИ верзији, не по билду.Ja sam juce instalirao xiaomi.eu_multi_hermes_V7.0.6.0.LHMCNCI_v7-5.0 i na moju zalost nije rutovan...
Ima gapps pa sam lako instalirao play store i ostalo.
Sada imam 2 problema :
-nikako ne mogu (ne umem,ne vidim) da ukljucim USB debbuging mode. Kuckam ja po onom build number ali nista ...
U add. settings nije, koliko sam gledao na netu, tu bi trebalo da bude opcija, ispod Printing
-kolega je updateovao na Miui 7.0 stable, to je ono sto je nudio telefon...
Pokusao sam ovaj Hermes da instaliram preko updatera, ne moze, iz Mi recoverija ne moze.
Skinuo Gapps, stavio na SD card, nista mi i ne nudi u recoveriju, samo Wipe,Install update.zip i jos nesto...
Gde gresim, tj. kako da mu prebacim na Hermes da se ne zezam jos i sam gapsima ?
Kod njega isto ne vidim USB debuging ?
Ма, то све време пише а ажурира се и овако. Ја сам све до сада ишао на тачкице па тако и ову последњу .29mozda stvarno fajl nije isti, ali realno sad gledam na xiaomi eu sajtu pise ovo:
Xiaomi Redmi Note 2/Prime (hermes) installation:
Install our ROM via TWRP
Требало би да куцкаш по МИУИ верзији, не по билду.
Да ли си код колеге користио исти фајл или поново скидао? Можда фајл није скинут како треба па да пробаш опет...
Пробај поново да скинеш ром. Ако не ради онда је оно што сам ти ја написао. MIUI је изгледа потписао/закључао, не знам праву реч, рикавери и могу само официјелни ромови. Пре две три недеље су то урадили за наш уређај. Имаш то у теми за 5.10.15/16 недељни ром са MIUI.eu. Ко је њега инсталирао има исти проблем као ти. У току истог дана су га повукли, исправили и пустили поново без тог проблема. Ови први су касније или инсталирали старију верзију официјелног, због рикаверија, или Twrp. Прочитај, нема пуно.
http://xiaomi.eu/community/threads/5-10-15-16.28809/page-19#post-260062
Ovako ide na taj official MIUI 7 ROM.
Ja probao i uspeo. Samo je ROM pun kineskog smeca xD
Pridrzis i stavis na drugu kinesku 🙂
Ja sam ga porucio od Goldway-a,telefon stigao brzo, instalirao MIUI 7, nema ni jedne kineske aplikacije.Trebam pomoc😉
Sredinom sledece nedelje stize plata i treba da porucim ovaj tel. e sada me interesuje da li sa goldway ili negde drugo bitno mi je da ga sto pre posalju jer bih ga adresirao kod drugara u CG a moj trenutni tel je ali bas ono na izdisaju🙂
Hvala

...ма нема везе.Ja sam ga porucio od Goldway-a,telefon stigao brzo, instalirao MIUI 7, nema ni jedne kineske aplikacije.
Posto vidim da se pominje Pandawill. Ja nikad vise kod njih necu kupovati. Jos prije godinu dana stigla mi je poruka da mi je tamo neko iz pm skinuo 2 eura. Ustvari bio je to pandawill sajt. Ne dajite njima podatke od kartice! A i koliko sam vidio na net, nijesam prvi kojem se ovo desilo.Coolicool, Pandawill, Gearbest
Сви они шаљу у року од неколико дана. Из искуства, Панда најбрже, дешавало се и одмах сутрадан са робом на акцији. Гирбест зна да сачека који дан.
Након тога, за 5-6 дана су пакети већ код нас и тада се чека царина.
Поштарина је бесплатна а код за праћење 1.99$.
Кад плаћање иде преко ПејПал-а такве ствари једноставно не могу да се десе.Posto vidim da se pominje Pandawill. Ja nikad vise kod njih necu kupovati. Jos prije godinu dana stigla mi je poruka da mi je tamo neko iz pm skinuo 2 eura. Ustvari bio je to pandawill sajt. Ne dajite njima podatke od kartice! A i koliko sam vidio na net, nijesam prvi kojem se ovo desilo.
Ovako ide na taj official MIUI 7 ROM.
Ja probao i uspeo. Samo je ROM pun kineskog smeca xD
Izgleda da je tako nesto ...
Ja pokusavam sa ovim alatom Win Droid da instaliram TWRP ali mi komp ne prepoznaje telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari