Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 2

Pisao sam o tome al ovde svaki drugi post isto pitanje. Nema veze sa tipom ekrana već sa procedurom lepljenja toucha. Moj brat kupio lg g4 leather i kad doneo kući, žut ekran... Posto je LG komercijalna marka oni proveravaju te fabričke greške al eto desio se da je ovaj poslat sa tim "felerom". Uglavnom uvazili su reklamaciju i telefon je zamenjen.
Moj rn2 takođe ima tianma i nije žut

Pisao sam o tome al ovde svaki drugi post isto pitanje. Nema veze sa tipom ekrana već sa procedurom lepljenja toucha. Moj brat kupio lg g4 leather i kad doneo kući, žut ekran... Posto je LG komercijalna marka oni proveravaju te fabričke greške al eto desio se da je ovaj poslat sa tim "felerom". Uglavnom uvazili su reklamaciju i telefon je zamenjen.
Moj rn2 takođe ima tianma i nije žut

Video sam na nekom forumu ja mislim da je miui samo kineski i kinez je prikazao kako je ekran sa fabrickim romom zuckast a kada je stavio dev rom sve je bilo ok...Ne znam na koju foru ali je tako

@vsakos, ratkop,
Hvala, provericu, ili mozda samo da skinem benchmark i uradim test ?

Au citam ovo oko romova i zbunjen sam, totalno sam laik po tom pitanju, moracu da se pozabavim kad uzmem telefon, vise ne mogu da pohvatam sta treba da se ubaci, a sta ne :O

Upravo stigao sa carine (procenjen na 120€) 32gb
MIUI 7 5.10.16 beta by xiaomi.eu

odoh da proverim da li orginal kinez 🙂

Ukljucila sam opciju da kad zvoni telefon blinka blic...Ne mogu da se setim gde sam kliktala, pa ako neko napamet zna da mi kaze gde da iskljucim posto je bas napadno?

da li samo ja imam problem sa skinem MI PC Suite??? sa
http://pcsuite.mi.com/
404 Not Found

Code: NoSuchKey
Key: MiFlash/MiSetup2.2.0.7032_2717.exe
RequestId: BBD7B8D83940AB7A
HostId: AHVli0R3tqcLzEksRAxy0qA69/f0R1WjG3vfup0ndeVh26iiO8NM4QiwFunRTC6hyg+c8Wr375U=

drugo da li vam isti radi na WIN10??? radi sa telefonom sve dok ne probas flash (telefon u fastboot modu) tada prijavljuje da model nije podrzan???

Pa mozda ce nekome biti potrebno i od korist
MiPCSuite ne moze da flesuje ROM na RN2 (bar kod mene - RN2 prime)
ja sam koristio
MiFlash 2015.07.31.00
za ROM hermes_global_images_V7.0.12.0.LHMMICI_20151104.0000.4_5.0_global_0e3156c914.tgz
sam proces flesovanja trajao 347sec (najgore sto se prvih 150s status bar nije pomerao uopste :O )
pre flesovanja obavezno stiklirati opciju Flash all dole desno u suprotnom dobijate poruku o gresci

i da AnTuTu rezultat 49414 - neka sa javi ako neko ima preko 50000 🙂

Poslednja izmena:
Meni danas izbacio 51k... Prvo uradim restart fona i nakon restarta pokrenem antutu.
Edit - Obicna verzija 16gb/2ghz.

Screenshot_2015-12-19-18-18-19_com.antutu.ABenchMark[1].png

dobra ideja
52376
znaci ipak kupujte 16gb varijantu 🙂

Jel imate vi problem sa prebacivanjem sa mobilnog neta na wifi? Moram rucno da ugasim i upalim kad dodjem kuci.

meni se desavalo da nece da mi upali mobilni net ako ga ugasim. pa moram da ga resetujem. ali ovo mi se desilo na bukvalno svakom android telefonu, prosto mi nije jasno vise.... a prebacivanje sa mobilnog na kucni net radi ok. samo koji je smisao da ti bude upaljen wifi ako nisi u dometu poznate mreze? samo trosi bateriju za sken.... rucno paljenje i gasenje je svakako bolje, a i nije neki poso.

@zap
Ja mislim da bi trebalo vise da imas. Oce to do roma da bude. Kod mene je najnoviji weekly rom sa xiaomi.eu

7506e5f2a87b7988df7bacdf8726c566.jpg

jel ima problem neko sa ovim updateom da nece da mu krene download? meni stane na 2 posto i to je to..

Uzeo sam telefon, svidja mi se, radi lepo, ja nisam neki previse zahtevan koristnik, volim samo da ide glatko sve.
Od aplikacija nisam dobio skoro nista, bas je klot onako 😀 a mozda i bolje tako...

Uglavnom instalirao sam maltene sve sta mi treba, aktivirao gmail i radi sve ok, desava se samo recimo nekad iz neke aplikacije da iz cista mira izadje i ne znam zasto to radi....recimo na instagramu mi se zabo u jednom momentu i onda je izaso iz inst skroz... Ne znam da li da radim neki update i kako se to uopste radi (moram da istrazim)

Verzija androida mi je 5.0.2 LRX22G, a MIUI je 6.7.2.0 LHMCNCH I STABLE sta god to znacilo...
Baseband version MOLY.LR9.W1423.MD.LWTG.MP.V24.P25...

Baterija je ok...nije nesto prebrutalna ali je sasvim dobra, nisam precizno testirao ali hoce na wifi da se istrosi onako malo brze ako nesto gledam po fb ili po jutubu...

E sad kazite mi da li nesto treba da se cacka ili ne?

Sad cu da probam da ubacim drugi rom, nikad to u zivotu nisam radio i nisam se susretao sa tim, iskreno, praticu samo neka uputstva 😵

Inace meni na antutu izbacio 48.948 poena

Ljudi, da li ovaj zip da raspakujem pa da ubacim u internal ili da ostavljam u zip-u ? Jel moze tako da ga ocita?

A dal ce raditi s obzirom da imam kineski rom a ja hocu u stable internacionalni ?

Nazad
Vrh Dno