Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 13/13 Pro/13 Pro+

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да си се овде где је "Индустријски" може променити да стоји нешто друго, конкретно за злато, колико је 1oz злата?
1000008948.jpg

Ja nisam primetio da troši više nego ranije. Ionako im to nije jača strana od početka.

Treba ovih dana da ga aktiviram, nego me uvatila neka mrza da se mačujem sa bankama, 😂

Da li vam radi cast fotografija iz galerije na tv ? Znači ne emitovanje ekrana nego baš pojedinačnih fotografija direktno iz galerije? Kliknem na galeriju, pa određenu fotku, pa tri tačke uglu, pa iz padajućeg menija izaberem cast (emituj), pojavi mi se LGTV, izaberem i kliknem, krene kao reprodukcija na telefonu (prikazuje emitovanje u toku) , ali na tv-u nema ničega. Ova opcija kod samsunga se zove Smart View i radi savršeno. Emitovanje celog ekrana kod mene na RN13pro+ takođe radi super ali nije isto kao kad iz galerije direktno kastuješ fotke.

Meni je danas došao onaj update za note 13 pro 5G. Update je 3.0.4.0. čini mi se, od 6 GB. Telefon radi nešto brže ako se može reći, mada je i pre bio prilično brz.
Dve godine kako ga imam. Običan sam korisnik.

Treba ovih dana da ga aktiviram, nego me uvatila neka mrza da se mačujem sa bankama, 😂
Možda nije baš neka pomoć ali, mogu reći da nisam imao nikakvih problema ni sa svojom bankom, ni sa e-upravom na mom h400pro.
Tačno je da je telefoniranje sa podrškom banke smor ali, bitno je da nisam morao da 'džedžim' ni na jednom šalteru.

Nazad
Vrh Dno