Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 13/13 Pro/13 Pro+

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I nakon ove zakrpe ne može više da se obriše ažuriranje za Google dialer, sad je onaj ružni novi.

Kako ste zadovoljni baterijom? Ja nisam bio zadovoljan (na custom rom-ovima sam imao znatno bolju bateriju, ali zbog Google pay-a sam se vratio na stock), pa sam odradio debloating, i sad mi se čini da baterija dosta duže drži.

Evo uputstva ako nekog zanima:

Edit: Upozorenje - pažljivo sa uklanjanjem aplikacija, preporučuje se uknjanjanje samo "recommended" aplikacija. Nemojte uklanjati aplikacije za koje niste sigurni da ne biste upali u bootloop.

Veoma korektne.Imas par mojih u temi slike sa telefona.Od jula do septembra.

Da li vam radi Xiaomi interconnectivity između Ipada i telefona? Meni app na Ipadu ne može da pronađe moj RN 13 pro+. Ili je neophodan HyperOS 3.

Od poslednjeg updatea ne dobijam gmail notifikacije. Tačnije, GMAIL se ne sinhronizuje sve dok ne uđem u aplikaciju. Sve je podešeno kako treba (uključena sinhronizacija i u GMAIL-u i u podešavanjima telefona, stavio sam da zbog baterije sistem ne gasi gmail). Ne znam šta više da mu radim i šta da probam, ali užasno iritira.

Na oba dečija 13 pro 4G stigao update. Ja još čekam na mom 13 pro 5G....

1000198233.jpg

Mislim da ćemo se mi na 13 pro 5G EEA načekati, nešto mi govori da neće pre februara...

Realno da, al što staviše RN14 5G koji je godinu dana mlađi? Ponavljaju istu priču kao sa RN12 5G serijom. To je već bezobrazluk.

I? Kada će početi da usporava RN 13 Pro 5g?
Obično ne menjam telefon dok ne počne ozbiljno da trokira.

Ja imam tek android 15.

Je li neko odradio update na HyperOS 3 na RN 13 pro+? Danas mi stiglo ažuriranje pa ne znam da li da sačekam. Ima li nekih problema?

ja sam uradio i generalno sve ok .nisam primetio neke probleme, jedino sto sam morao da uradim bateriju do 0 pa full punjenje. al i verovatno do mene

Za Redmi 13 pro 5G je stigao update samo za Global i China verziju, mi na EEA još uvek čekamo...

pa poceli nagli padovi ,lupam sa 80 na 60 % odjednom.pa koliko sam procitao da bi se reset battery stat ili da bi se uradila kalibracija ispraznis na 0 da se sam ugasi i onda na punjac da se napuni full. i sad mi se vise to ne desava...al kazem verovatno do mene posto nekad znam 2-3 puta da ga stavim na punjac pa nesto pobrljavilo

Prelistao sam zadnje tri strane i nisam našao pa ću pitati.

Da li neko koristi običan Note 13?
Koji je najbolji OS i gcam?

Ja sam odustao od custom rom-ova zbog Google Wallet-a i root-ovanja i komplikovane procedure podešavanja.
Ne volim HyperOS, ali to mi je što mi je.

Ma ja mislio na legalne apdejte posto nisam nista dirao od pocetka cini mi se

Isto, odradio update jutros. Prvi utisak je da baterija slabije drži, ali rano je za reći, videću posle nekoliko ciklusa punjenja.

Tako je, vidim i ja od jutros malo brže je svlači a ritam korišćenja mi je isti... Videćemo ovih dana

Juče preko dana nisam primetio da brže srče bateriju. Sinoć napunio, preko noći za 8 sati skinuo 1% , wi fi, blutrt i ostalo pogašeno, 2 kartice, lokacija uključena. Propratiću danas kako se ponaša.

Nazad
Vrh Dno