Da li ima veze kod kog operatera imaš ugovor. Meni ništa ne stiže, a i javlja da nema ažuriranja kad sam proverim. Isto region Srbija. Da li pričamo o RN 13 pro + ?Meni jutros ponudio update, region Srbija, nisam beta tester.
Baterija nije bolja, ali meni nije tokom noci skinulo bateriju, ni jedan %, wi fi, data, bluetooth sve je ugaseno bilo.Evo neki prvi utisak od sinoć, nakon apdejta je da baterija nije ništa bolja, naprotiv, preko noći mi je iscurilo nekih 10%. E sad da li bih trebao da nešto dodatno podešavam, nisam baš guglao. Bile su pogašene sve aplikacije da eventualno ne bi ostale da rade u pozadini.
Takođe vidim da nema svih opcija koje navodno nudi HyperOS 2.0. Npr. u podešavanjima nema Hyper AI , a video sam u nekim klipovima na YouTube da postoji. U Galeriji, u sekciji AI nema dodatnog podešavanja tzv. Manage Plug- inns. Da li treba nešto dodatno aktivirati?
A gde su uopšte ove dozvole? Ne mogu da nađem.
Držim na standardno i uvek puni na maxJedno pitanje za koorisnike ovih telefona, kako vam je namesteno punjenje?
Standardno, ubrzano ili najveca brzina
Nema Apps > permissions kod mene. Ali ima kad uđeš u aplikacije iznad Automatsko pokretanje u pozadini i tu je 7 aplikacija sa ovom dozvolom: kalendar, rotirajuća pozadina, facebook,google novčanik, Instagram, messenger, whatsApp. Da li mogu sve to da pogasim, hoće li sve raditi normalno, inače ne kapiram šta znači dozvola da app radi u pozadini?Apps>Permissions....
Držim na standardno i uvek puni na max
Ja sam ugasio novcanik i rotirajuce pozadine.Nema Apps > permissions kod mene. Ali ima kad uđeš u aplikacije iznad Automatsko pokretanje u pozadini i tu je 7 aplikacija sa ovom dozvolom: kalendar, rotirajuća pozadina, facebook,google novčanik, Instagram, messenger, whatsApp. Da li mogu sve to da pogasim, hoće li sve raditi normalno, inače ne kapiram šta znači dozvola da app radi u pozadini?
Ali kako mi onda stižu obaveštenja na Viber?Ja sam ugasio novcanik i rotirajuce pozadine.
To znaci da na primer ako ugasis whatsapp, nece ti dolaziti obavestenja dok ne udjes u aplikaciju, ako ne gresim, jer sam to pre 3,4 godine radio na Huawei modelu, pa vise nisam hteo da se igram sa tim.
E to ne bih znao, jer meni je i viber podesen da se pokrece u pozadiniAli kako mi onda stižu obaveštenja na Viber?
Koji model imas?Nov bio kad sam ga kupio logično, više nije nov. Devojka ima Hyperos, to su konstantni problemi i aplikacije koje loše rade, a npr kod mene savršeno no rade. Tipa shazam nađe pesmu iz 18-tog pokušaja, kod mene u milisekundi. Baterija potroši za noć 10-15% u stend baju, meni 1-2%.I tako još trista nekih gluposti. Ne važi miui/hyperos za đubre bezveze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari