Dok ne proba tu karticu u nekom drugom telefonu, nece znati da li je zbog kartice/operatera ili do telefona. To sto je ranije radila na drugim telefonima ne znaci da je sad bez problema i da mu je mozda blokiran roaming na nivou operatera i sl...
NeMogu li dva eSima da se ponašaju u telefonu kao dva Sim-a? da mogu primiti poziv na jedan ili drugi po potrebi bez menanja profila?
Ako koristis telefon, koliko ti je dnevni SoC, sa koliko procenata zavrsavas dan?Ako ti je baterija prioritet, zaobidji ovu generaciju Xiaomi, idi na A55 (ima super bateriju).
Ne mogu da je nadjem u Teme, RN12 Pro 5G
A šta te je tačno zbunilo kod wetransfera?Nisam uspeo drugačije da se snađem, ni sam We transferom. Nadam se da i ovo pomaže.
Privatan je kanal, ne mogu da podelim link ali sam uradio screen recording da vidiš.Poolmaker, bio bih zahvalan, ako možete da ga postavite na Vas yt kanal. A potom i podelite video na forumu.
Kod mene na kanalu i dalje samo 480p
Slaba nesto podrska, kolko sam video ima samo Crdroid i EvolutionX. Ja sam na Xeu, i razmisljam se da probam neki drugi custom rom....Jel flešovao neko neki custom rom na Pro 5G? Neka preporuka?
Može li proces postavljanja te folije oštetiti telefon?U mobile outfiters stavi foliju na samo prednju stranu, ja sam to uradio, odlicna je, jeste skuplja, ali traje
Bio sam tu dok su postavljali foliju, nije neka nauka stvarno, iseku foliju mehanicki, zalepe i fenom malo zagreju.Može li proces postavljanja te folije oštetiti telefon?
Gledao sam jednom kako postavljaju, fenom poslije zagrijavaju da se folija bolje prilijepi, pa sam sad malo sumnjičav u pogledu toga. Inače bih odmah uzeo, posebno onu mat foliju, jer je bukvalno postave od ruba do ruba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari