nidzesi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.09.2012
- Poena
- 305
Naravno, fiskalni stigao na mail. Dve god garancije.Momci, pitanje samo. Ako ste uzeli preko ananasa, dobijate i racun? Garntni list? Ili je nesto slicno kao kad se uzima iz Madjarske?
Naravno, fiskalni stigao na mail. Dve god garancije.Momci, pitanje samo. Ako ste uzeli preko ananasa, dobijate i racun? Garntni list? Ili je nesto slicno kao kad se uzima iz Madjarske?
Iskreno razlike neke nema Hyper OS je možda fluidniji pri korišćenju a i da ostanete na MIUI ništa izgubiti nećete .Prvi utisak posle mi 8, telefon radi brže i fluidnije, ipak je 120 Hz. Ekran lepši, ja sam navikao na XEU Rom, koji je definitivno korak ispred global roma, ima više opcija za podešavanje. Vidim podeljena mišljenja oko HyperOS, da li da odradim update pre svih podešavanja, ili da ostanem za sada na MIUI?
Nije bitno jer ništa ne remeti...kako podesiš tako ostaje.5.8 GB update, najbolje odmah da odradim dok nisam krenuo u podešavanja.
Pa to onda skuplja dara nego mera 😃Ali poželjno je posle tako velike nadogradnje odraditi factory reset, da posle nešto ne pravi problem. Zato bolje update, pa onda podešavanje od početka.
To doco , tako je brt 😃👍Totalna glupost. Fabrički reset radiš samo ako moraš, ako nešto baš brljavi. Meni pre 2 meseca stigao HOS i nisam resetovao fon jer sve radi kako treba.
Problem sto za naše tržište dolazi google telefon, tj pozivač, kod njega moraš svaki put ručno da uključiš snimanje poziva.Kupio prije mjesec dana Pro+, 12/512. Prezadovoljan svime za sad, kamera zaista odlična. Pokušavam u podešavanjima da pronađem opciju za snimanje razgovora, znam da je bilo na ranijim Xiaomi uređajima, ali je nema. Na YT snimcima vidim da prikazuju neka podešavanja kojih nema na ovom mom uređaju, može li to biti do toga što su to uglavnom indijci i kinezi, jesu li im uređaji različiti po tom pitanju?
Ima li neka aplikacija za snimanje poziva? To mi je baš bitna stavka zbog posla.
Stavio sam region na Honkong, medjutim nisam uspeo da nadjem stistemsku apk za kontakte i poziveStavis region na Kinu ili tako nesto i onda ces moći da ga skines. Problem je u tome sto je to u Evropi zabranjeno oa ga zato nema fabrički
Mršavo. Ispada da bi mali S23 duže izdržao sa manjom baterijom.Kako ste zadovoljni baterijom? Očekivao sam više, jutros od 7h do sad sa 85% pala na 45%, 2h sot. Pola-pola wifi-mobilni net, bez društvenih mreža, viber, par fotografija, net, vesti. Za mene je ovo baš loše. I generalno na mobilnom netu baterija katastrofa.
LNaravno, fiskalni stigao na mail. Dve god garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari