Pretpostavljam da je snimanje kao kod ranijih generacija. Zbog EU propisa, nema snimanja dok druga strana ne bude upoznata da se snima. Jedno rešenje je root, pa onda neka aplikacija za snimanje, poput Skvalexovog Call Recodera. Drugo rešenje je instalacija ROM-a koji ima Xaomijev dialer, a ne Googleov, poput xiaom.eu ili nekih azijskih ROM-ova za taj telefon.Drustvo, imam rn 13 pro+ kako automatski da upalim snimanje poziva?
Pokusao sam kroz podesavanja, ali nece da pali za svali poziv, vec samo kad ja ukljucim
I za sada, na Redmi Note 13 Pro Plus funkcionise bez greske. Cak sam namerno vise puta u toku vise razgovora sklanjao telefon sa uha i vracao ga i svaki put je sve radilo kako trebaJak
Odlična informacija, nisam uspeo da je pronađem nigde ali koliko znam oni prvi modeli su koristili isključivo softversko rešenje. Sofver je odlučivao kad se ekran gasi kad ne. Ovo mu dođe kao korišćenje slušalice umesto realnog proximity senzora. Interesantno možda i nije tako loše. Želim da kažem ima logike.
Proksimiti je virtuelni. Ako pozoveš nekoga ili tebe pozove neko, sve će raditi besprekorno, ali ukoliko si ušao u neku aplikaciju i dobiješ poziv, ekran se neće isključiti. Videću da nakon mesec dana snimim ponovo recenziju.. Trenutno testiram Honor Magic 6 Lite.Posle 15 dana korišćenja,vratio se stari problem još od RN 10 pro...tokom poziva ulazi u kalendar,crta neke pravougaonike...kako to rešiti?
I to dosta losiji u 4g verzijiČipset.
4g ima Helio G99 Ultra, nije baš dosta lošiji, jedino ako neko planira da igra igre sa emulatora e onda jeste. Inače za ovako standardno korišćenje je dobar. A i neke igre sa play store vrti dobro na visokim podešavanjima. Ne znam zbog kamera jedino...I to dosta losiji u 4g verziji
Ja prodadoh moj 13pro plus i uzeh ponovo magic 5 pro ,morao sam ,bas lepa cena
Na žalost nikako. Kada si već u nekoj aplikaciju i dobiješ poziv, proksimiti neće isključiti ekran, to je bag koji za sada nije rešiv. Imaš na Play store aplikaciju Quick tuneup phone calibration. Pomoću nje možeš malo popraviti stvari, ali virtuelni i fizički proksimiti nikada neće biti isto. Na žalost.Posle 15 dana korišćenja,vratio se stari problem još od RN 10 pro...tokom poziva ulazi u kalendar,crta neke pravougaonike...kako to rešiti?
Istinu si napisao, u HBM (režim jakog osvetljenja) telefon može dostići 1200 niti, tako da treba uključiti automatsko osvetljenje i na suncu će biti iznad 1000 niti. Testirao sam pre par dana Honor Magic 6 Lite, i takođe je poput Redmi Note 13 Pro Plus odlično vidljiv na suncu. Stvarno su napredovali po pitanju ekrana telefoni srednje klase.1800 nita (peak) tj. svaki put kad proizvođač deklariše peak osvetljenja to znači da ekran dostiže toliku osvetljenost samo na jednoj maloj površini, može se odnositi bukvalno samo na frejm, i to na beloj površini.
To je praktično marketinški trik na granici dovođenja kupca u zabludu... Maksimalno osvetljenje ekrana je u ovom slučaju 1200 nita, i to je pod uslovom da je uključen auto brightness, odnosno da telefon sam detektuje izloženost jakoj svetlosti, recimo sunčevoj (mora da bude omogućen sun detection boost pride) a će da mu forsira prag... U tom režimu dakle, neka bela može da emituje 1800 nita.
U standardnom režimu, gleda se tipično osvetljenje, što je ovde 500 nita, i uz manuelni mod maksimum mu je oko 550.
I kako ti se čini sad jel ima unapređenja?Konacno sinoc otkljucao BL i flesnuo Xeu HyperOs, sad ga podesavam pa da konacno dobijem telefon kako treba...
Za sve što si naveo postoji rešenje izguglaj o svemu za šta smatraš da je problem. Iskreno čitajući ovo stekao sam utisak da je potrebno samo poliranje sistema prema tvojim navikama.Kako duže koristim telefon, sve sam bliži da ga otuđim. Čitljivost nije kao što bi se očekivalo, moj stari LG V20 iz 2016 je jasniji. Veličinu slova u browseru nije moguće povećati a da se ne iseku krjevi. Kad se otvori recimo KP, skroz sve umanji da nije moguće ništa videti. Oglase, kao i postove na ovom forumu, nekako multiplikuje jedan te isti i delimično preklopi, otprilike ko kad štampač zgužva papir u harmoniku, tako me asocira. Brzina otvaranja stranica neta, koja je bila u početku malte ne trenutna, sada kasni primetno. Jačina zvuka video klipova je odlična, čak i prejaka, dok pri rezgovoru je nedovoljna, na spikerfonu takođe, plus doza nerazgovetnosti. Malo malo, pa se mjutuje obrazom razgovor, skoro sam na Viberu pozvao istovremeno 13 kontakata u konferencijski razgovor, to se na LGju nikad nije dešavalo. Kamera kad se slika nešto blizu, ne izoštrava i mora da se prebaci zum na 0,6 ili da se telefon približava i odaljuje fizički da bi uhvatio fokus. Kad se slike zarotiraju naopako, zbog nagiba ravni telefona, da bi se vratile u normalu rotiranjem, potrebno je više klikova i ostane još i prvobitna fotka koju treba bristi, a kad ima više sekvenci onda se ne zna koju treba obrisati. Led dioda je čak slabija nego na starom LGiju. I, otključavanje telefona je smor, više klikova, dok na LGiju bilo dva dodira i za otvaranje i zatvaranje. Vremenska prognoza koju sam stavio na desktop, ne otvara se odatle, već mora isto iz par klikova.
Nadao sam se da ću se navići, ali umesto toga, sve me više nervira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari