virtual proximity sensorPosle 15 dana korišćenja,vratio se stari problem još od RN 10 pro...tokom poziva ulazi u kalendar,crta neke pravougaonike...kako to rešiti?
Hvala na prenetom iskustvu. Bio sam zagrejan specifično za taj model. Ali kao što sam i sam znao virtualni proximity je užas!RN 13 pro 5g
Ja imam isti model i nemam taj problem.Hvala na prenetom iskustvu. Bio sam zagrejan specifično za taj model. Ali kao što sam i sam znao virtualni proximity je užas!
Od Xiaomi 11 Lite 5G NE koji me je izluđivao i zbog toga sam ga i prodao i dan danas isti problem. Nikad više virtualni proximity pa makar više i ne koristio mobilni telefon. Taj problem je nerešiv jer za njih to radi zasebna kompanija. To je što je i sa tim moraš da se nosiš.
Zavisi tu po malo o načinu držanja telefona i položaju ruke da li ste u ležećem ili sedećem položaju da li prislonite blizu obraza kakva je svetlost u prostoriji da li je mračno ili ste na dnevnom svetlu. Ako me sećanje dobro služi telefon naslonjen na ramenu kod virtual je nemogući scenario. Virtualni proximity prati jedan scenario a to su perfektni uslovi dok fizički proximity radi besprekorno u svim uslovima. Mada ima i epizoda kad i on nešto pobrljavi.Ja imam isti model i nemam taj problem.
Ako niste dobili hyper OS,ni u ludili update. Masu bagova na RN 12 Pro 5G od trajanje baterije ni 12h,sihronizacija sa mrezom,stizu poruke da nedostupan(2 broja)custom ringtone. Vjerovatno ima jos nesto,sto neko koristi a ne ja
Dok ne dodje neka zakrpa,moj savjet ostanite na Miui
Vjertovatnoća je ta,al ovo je moje iskustvo.Ja sam na drugoj temi pisao potpuno suprotno od tebe. Od kad sam instalirao HyperOS baterija traje duže bar 20%, ako ne i više. Ni jedan bug za sad nisam primetio. Doduše ne koristim official nego EU ROM, to je razlika.
Zanimljivo klinac vec dobio hyper os,na redmi note 12 ,modelu ,a ovakva masina nema od pocetka prodaje,i iskreno nisam ocekivao da bude 4,5gb tezak.Ja sam na drugoj temi pisao potpuno suprotno od tebe. Od kad sam instalirao HyperOS baterija traje duže bar 20%, ako ne i više. Ni jedan bug za sad nisam primetio. Doduše ne koristim official nego EU ROM, to je razlika.
Sad vidoh ,stigao i android 14Zanimljivo klinac vec dobio hyper os,na redmi note 12 ,modelu ,a ovakva masina nema od pocetka prodaje,i iskreno nisam ocekivao da bude 4,5gb tezak.
Takođe prijatno iznenađenje što se toga tiče. Baš je fluidan bez ikakvog seckanja i bagova. Nisam ljubitelj MTK uređaja iz različitih razloga ali moram da priznam da je procesor ekvivalentan sa već čuvenom legendom Snapdragon 778G što se tiče fluidnosti. Što se tiče potrošnje baterije nisam ispitao do kraja. Ekran je odličan ali imaj u vidu u odnosu na 5G verziju da je gustina piksela po inču manja 395 ppi density dok je kod 5G verzije 446 ppi density. Što je za prosečnog korisnika nevidljiva razlika.Kako ti se čini po pitanju fluidnosti?
S tim da sam primetio još jednu interesantnu stvar a to je u CIT menu sada ima opcija Ultrasonic proximity sensor (Specijalno polje za testiranje istog).
Odlična informacija, nisam uspeo da je pronađem nigde ali koliko znam oni prvi modeli su koristili isključivo softversko rešenje. Sofver je odlučivao kad se ekran gasi kad ne. Ovo mu dođe kao korišćenje slušalice umesto realnog proximity senzora. Interesantno možda i nije tako loše. Želim da kažem ima logike.Jedan od razloga zašto su sad pouzdaniji - koriste ultrazvuk koji se emituje iz zvučnika slušalice, tj. zvuk koji naše uho ne može da detektuje. Praktično kao zvučni radar, kada je telefon uz uho ili blizu glave, ili neke barijere, zvuk se odbija, telefon registruje prepreku i ekran drži ugašenim.
Test emituje ulrazvuk, naravno mi ga ne možemo čuti svakako, tako da jedino nisam siguran kako telefon daje korisniku povratnu informaciju o ispravnosti jedino.
Otvoris folder onda pipni na naziv foldera i pojavice ti se danasnje preporuke to isklkjucis i to je to .Drustvo, imam rn 13 pro+ kako automatski da upalim snimanje poziva?
Pokusao sam kroz podesavanja, ali nece da pali za svali poziv, vec samo kad ja ukljucim
Jos jedno pitanje, u folder kad udjem, izbaci mi neke igrice preporuke, to izbrisem, i posle par minuta opet se pojave, da li ima nacina da se to ugasi?
Unajmljeni lik je zapravo Aca InformacijaHaha, baš i ja razmišljam juče o tome, kao neki tizeri, unajmljeni lik koji kaže ne mogu da vam kažem ništa o telefonu jer još nije 15. a o telefonima se ionako već zna još od pre pola godine 😂 i onda dođe datum koji je najavljivan i u fazonu ništa. 👀
Reci je mi jel si već instalirao xiaomi.eu ROM jel se poboljšao kvalitet zvuka u razgovoru?Ne vezujem čipset sa proksimiti senzorom,on me interesuje zbog custom rom-a.
Kao i obično previše verzija/podverzija pa dok pohvatam koji ima konkretan čipset...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari