Da kad se povuce, ali ne kao broj koji je stalno vidljiv, npr kao sat.
E na to sam i ja mislio
Još juče instalirao...
Pa na primer neću vidget na ekranu a ono se vidi samo glupa sitna ikonica u baru i dok se ne povuče ne vidi se temperatura. Glupost, ili MIUI a ili moja da ne znam da namestim ali pre će biti kod MIUI a.
Block This takođe koristim i ključ mi nije kao kod ostalih skinova desno nego levo i uvek me buni da nije stiglo nešto. A da je isključim, kod MIUI a nikada nisi siguran da li radi bez obzira što si sve podesio da je sistem ne isključuje...
Ne mogu MIUI, ne vredi i ko ga hvali, džabe ga hvali. Bar meni.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Probajte app Weather od Macropinch developera. Mala je app i po defaultu ima to gore u notifikacijama. Ss ispodE na to sam i ja mislio
Predji lepo na Xiaomi.eu rom i problem resen.Meni se desava da mi telefon vibrira po 5 sekundi iz cista mira, nista ne stigne, samo vibrira. Mozda ovaj novi update to resi, ali iskreno mi se ne azurira jer je muka nevidjena rutovati telefon posle toga ponovo. Na Nexusu 5 mi je 10 sekundi posla, samo ponovo flesujem supersu, ovde je muka od sat vremena ponovo rutovati Magisk. Plus koliko traje da se skine fastboot rom od 2+ GB da se izvuce boot.img fajl iz njega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari