Šta je novo?

Xiaomi Redmi 5 / Redmi 5 Plus

Koji od ova dva modela Xiaomi
Redmi Note 4 ili Xiaomi
Redmi 5? Oba sa 32gb i 3 grama?

Evo ga opet update [emoji848]
871eadf9cd2784189e991935ad704fd1.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Još juče instalirao...

Da li se jos nekome desava da ova mala lampica sija nonstop gore po sredini , bez obzira dal se fon koristi ili je zakljucan ?
31c0d84741ae0d29eda5f7ed7dea1d8c.jpg
187bc226c7323d76a91e8a393b7f95d1.jpg

Tu na toj mrezici od zvucnika nema lampice ni sijalice to ti je prasina neka se nahvatala na mrezicu od zvucnika.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Hvala , vise nema , stvarno je izgleda prasina bila u pitanju

Poslednja izmena:
Jel svetli i kad si u mraku? :d
Koliko znam postoji samo jedna lampica, sa desne strane... :)

Edit: Super sto si resio :)

Poslednja izmena:
Meni se desava da mi telefon vibrira po 5 sekundi iz cista mira, nista ne stigne, samo vibrira. Mozda ovaj novi update to resi, ali iskreno mi se ne azurira jer je muka nevidjena rutovati telefon posle toga ponovo. Na Nexusu 5 mi je 10 sekundi posla, samo ponovo flesujem supersu, ovde je muka od sat vremena ponovo rutovati Magisk. Plus koliko traje da se skine fastboot rom od 2+ GB da se izvuce boot.img fajl iz njega...

Ja imam otkljucan telefon instaliran twrp i nije rootovan i poslednja dva updejta su prosla ko od sale a natposlednji (ako se tako kaze) me je odveo u bootlop odlepio sam. Tako da ovaj mali nista nije poremetio probaj pa vidi trebalo bi da prodje glat.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Da kad se povuce, ali ne kao broj koji je stalno vidljiv, npr kao sat.
Pa na primer neću vidget na ekranu a ono se vidi samo glupa sitna ikonica u baru i dok se ne povuče ne vidi se temperatura. Glupost, ili MIUI a ili moja da ne znam da namestim ali pre će biti kod MIUI a.

Block This takođe koristim i ključ mi nije kao kod ostalih skinova desno nego levo i uvek me buni da nije stiglo nešto. A da je isključim, kod MIUI a nikada nisi siguran da li radi bez obzira što si sve podesio da je sistem ne isključuje...

Ne mogu MIUI, ne vredi i ko ga hvali, džabe ga hvali. Bar meni.

E na to sam i ja mislio
Probajte app Weather od Macropinch developera. Mala je app i po defaultu ima to gore u notifikacijama. Ss ispod

Samo je kod mene u Fahrenheit jer sam instalirao samo radi probe, znam da ta app vec godinama unazad ima opciju

Pozz
3360a19fa9d20c592f41d62a0a75003e.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Znam i ja i bas je instalirao pre neki dan kad se potegla tema (imao sam je odavno na prethodnim telefonima) i guess what..nema temperature, samo ikonica.

Zar nema miui neku opciju u settings>notifications da se cekira da prikazuje nativne notifikacije, tj ono sto app treba da prikaze? Ne koristim miui dugo ali znam da su imali tu opciju.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kako radi model sa 2gb rama ?

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока

Meni se desava da mi telefon vibrira po 5 sekundi iz cista mira, nista ne stigne, samo vibrira. Mozda ovaj novi update to resi, ali iskreno mi se ne azurira jer je muka nevidjena rutovati telefon posle toga ponovo. Na Nexusu 5 mi je 10 sekundi posla, samo ponovo flesujem supersu, ovde je muka od sat vremena ponovo rutovati Magisk. Plus koliko traje da se skine fastboot rom od 2+ GB da se izvuce boot.img fajl iz njega...
Predji lepo na Xiaomi.eu rom i problem resen.

Pozdrav svima,danas sam kupio redmi 5 + treba mi mala pomoc,naime ima neke predinstalirane aplikacije tipa YouTube i još neke,međutim ja nemam ikonica za njih na ekranu da li se one naknadno mogu dodati nekako ili da reinstaliram aplikacije posto kada sam skidao fb,tw,vijesti ikonice za aplikacije su mi se pojavile na ekranu...

Imas ih u folderu, samo ih izvuci iz foldera na ekran. Otvoris folder i zadris prst na ikonici, izvuces je iz foldera gde hoces i to je to...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Jel si uzeo Global verziju ili Kinesku ?

global,btw podrzava li ovaj telefon brzo punjenje?

Poslednja izmena:
Ako imas Global, onda imas i ikonice...A ima QC 2.0, nema 3.0.

Snaćiću se već nekako hvala u svakom slučaju,da li imaš neku temu za predložiti možda?

Kakav GPS ima telefon npr kada se testira sa aplikacijom GPS test? GPS bi trebalo da mu bude jedna od redjih slabijih strana.

Ne bih rekao da je slaba strana, ovo je signal u stanu na 2m od prozora.
fc5ad7dddb7be994003d46fce9dc2d29.jpg

Jel to na redmi 5 ili na redmi 5+. Koliko je otprilike napolju, mada verujem da je ispod 5m?

Za 5+ gps test na notebookcheck je bio, no fix unutra, 6 m napolju sto i nije lose, medjutim npr koriscenje Runtastic applikacije je bilo malo problematicno npr tek iz treceg pokusaja su uspeli da je pokrenu.

Sa druge strane npr Mi A1 GPS im je radio vise nego fantasticno, samo se meni vise svidja 5+ zbog mnogo duzeg trajanja baterije.

Poslednja izmena:
Redmi 5 + je u pitanju

Hvala. Da pitam samo jos:
Da li se desava da GPS ponekada prestane da radi?
i Koji je OS, pretpostavljam nista modifikovamo, posto GPS radi bolje sa nekim verzijam mozda sa eu romom npr.

Nazad
Vrh Dno