Kako se mijenja font na global official rom? Imam neke kupljene fontove ali ne vidim kroz miui kako se može zamijeniti sistemski font?Prebaci mrezu na 3g umesto 4g(lte).
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Greota zbog interneta..Prebaci mrezu na 3g umesto 4g(lte).
Onda "svesno" budi nedostupanIzbor je tvoj
Pa ima ono *#*#4636#*#* a ima i foru kao ova samo treba tapkati na total storage u settings, my device, all specs... https://m.youtube.com/watch?v=ulFdJv_QAwI@spaxon zvani custom romnema to official, samo ima 4G(LTE), 3G i 2G... ali podrzumeva se ako nema 4G da ce ici na 3/2g...
Super Kide, ovo radi sa Indija dobio sam odjeljak font u temama. Zanima me kako mogu i da li uopšte mogu aktivirati font kroz teme koji sam kupio na play store? Ne vidim tu opciju. I drugo, kako se vraćam na onaj default kad hoću?Probaj da promenis region na India. Tada bi trebalo da dobijes font u temama, ali i neke njihove app koje mozes da obrises.
Btw, ima i fora ako ukucas u temama, u search polje recimo "moby" on ce pronaci font sa tim imenom i moci ce da ga skines i podesis iako nemas font nigde u temama.
Kontakti-Moje grupe-dole desno na plus i napraviš grupu.
Koristiš Xiaomi vremensku prognozu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari