Meni Sygic ne radi kako treba. Imam kupljenu skoro 4 godine. Promenio 5 telefona ...sada na ovom 5+ ne radi kako treba. Ne masi par metara nego bas ne radi dobro gubi signal.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Hvala.
Meni Sygic ne radi kako treba. Imam kupljenu skoro 4 godine. Promenio 5 telefona ...sada na ovom 5+ ne radi kako treba. Ne masi par metara nego bas ne radi dobro gubi signal.
Ne mora da znači. Nemam ni ja tu opciji na N5x pa radi na 5GHzCim nemas mogucnost izbora znaci da radi samo na 2.4 GHz.
Imam sacuvano puno mesta u favoritima gde god sam bio. Na suprugin RN4x radi perfektno. Nije do navigacije do telefona je.Predji na Igo NextGen, radi odlicno i sto je najbitnije precizno. Plus promena mapa (Here i TomTom) preko mapchanger-a.
A1 bolji zvuk na sluskama, zvucnicima dosta, Stock android i portret mod na kameri. Rn 5 veci ekran i manji bezeli, bolja baterija, bolja stock kamera(iako je isti senzor kao na a1) pogotovo snimak, ali nema portret mod. Pa sad sta preferiras uzmi, chipset je isti. Kazem iz iskustva jer sam oba imao, trenutno sam na A1 zbog Stocka i zvuka koji je bas kvalitetan...
Imam sacuvano puno mesta u favoritima gde god sam bio. Na suprugin RN4x radi perfektno. Nije do navigacije do telefona je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari