Dobro je ja gs nisam ni instalirao jer sam prvo procitao postove na miui forumu pa sam video da mnogi kukaju.Posle najnovijeg update-a na 9.5.3.0, vise mi ne radi IGO, ostalo za sada radi OK.
Pa kako da bude kada ne mozes posteno ni bootloader da otkljucas nego moras da kombinujes jednu zablju nozicu i krilo slepog misa da bi uspeo.Jos uvek nema Oreo AOSP rom niDJe? podforum na xda nije bas aktivan
Dobro je ja gs nisam ni instalirao jer sam prvo procitao postove na miui forumu pa sam video da mnogi kukaju.
Skino ga jesam ali ga nisam instalirao i koliko vidim izgleda da to nije nikakav stable update jer ga nisu svi dobili nego samo odredjeni korisnici.
Cak je neko pomenuo da je u pitanju BETA STABLE update. Ja ipak cu da sacekam da izadje onaj zvanicini stable od 1.5 Gb.
Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk
Koju verziju koristis.Posle najnovijeg update-a na 9.5.3.0, vise mi ne radi IGO, ostalo za sada radi OK.
Evo kod mene trenutno od oko 10 sati kad sam ga skinuo sa externe baterije pa do sada ima ona igrica oko 1.5 sat pozivi 0.5 sati igo oko 45 minuta ostalo zanemraljivo a ekran na 2 sata i 7 minuta....Kolko izgurate SOT sa 5+?
Ako ide kao update onda je 500Mb a ako skidaš rom sa njihovog sajta onda je 1,5Gb.Rom nije beta i kod mene iGo radi najnormalnije tako da je pre do verzije iGo-a problem nego do roma.
Koju verziju koristis.
Ja sam danas decu vozio na Babe Ralje iza Beograda od Sremskih Karlovaca do tamo i nazad 230 tak kilometara. Radila mi savrseno lepo samo je jednom kresovala tj totalno se ugasila nisam imao vremena da razmisljam pokrenuo je ponovo i sve u redu.
Kod mene je jedna malo starija verzija koje obozavam instaliras i ne razmisljas a ima sve sto meni treba tunele znakove na autoputu znakove gde da skrenes tj pomoc na putu ako je raskrsnica komplikovana itd itd. Ne volim one nabudzene sa prognozama i raznim glupostima te da salje sms te da pusta muziku.....
Kod mene je 9.18.27.709965 pa ti probaj kako ide.
Pa da mu uzmes i redmi 4a bice mu odlican...A ne znam, nekako i da proguta to sto se tice dimenzija. Najbitnije mi je da nije bagovit, jer ako pocne da mu stuca i da baguje razvalice ga od zid prvom prilikom, takav je. Ali on nema neke zahteve, bukvalno sto koristi su aplikacije za informisanje blic, kurir, sportske.net livescore... viber, chrome za neki surf i to je to.
Na sve ja to znam. Znam ja da citam specifikacije telefona, ja pitam za licna iskustva, ima li neko redmi 5 i kako mu se ponasa?Pazi, redmi 5 je iste velicine kao redmi note 4, ali ima veci ekran...redmi 5 ima malo slabiji cipset, ali bi trebalo da radi slicno kao redmi note 4...ako mu je rn4 bio bagovit, verovatno ce biti i r5...kamera je bolja na r5, baterija je verovatno malo bolja na rn4, posto r5 ima slabiju bateriju, ali i veci ekran sa manjom rezolucijom, mada mislim da nije bas neka ogromna razlika...
Na sve ja to znam. Znam ja da citam specifikacije telefona, ja pitam za licna iskustva, ima li neko redmi 5 i kako mu se ponasa?
Jesi proverio da li radi?I meni je update resetovao sygic. Skinuo sam ponovo mapu i podesio. Probacu da li sada radi bolje gps.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Sto se procesora tice, procitah negde da je u redmi 5+ nova revizija sd625, pravljena sa update-ovanim proizvodnim procesom i optimizacijom (iako i dalje 14nm) i da je i to jedan od razloga sto radi boljeEvo i ja da zamutim
Imao sam redmi note 4 global ako uzmemo u obzir da sa sadasnjim redmi 5 plus sve ima zajednicko osim ekrana posle ovo malo vremena mogu da napisem da sam se iznenadio koliko ovaj telefon bolje radi u odnosu na redmi note 4.
Fluidniji je, brze se krece kroz menije, brze otvara aplikacije.... A meni najbitnija stavka i primetna razlika i to jako velika je u temperaturi koju procesor ostvaruje.
Igrajuci Forward assault kao reper za igrice
Redmi note 4 - sam morao da smanjim grafiku na low da mi se telefon ne bi restartovao zbog temperature a time i sama igrica, temperatura je bila oko 60 - 62 sa smanjenom grafikom.
Redmi 5 plus - ista igra podesavanje netaknuto tj na high i temperatura ne prelazi verovali ne verovali 45 stepeni.
Znaci dva telefona isti procesor i memorija razlika u ekranu svi mislili da ce biti problem kad ono boljitak bar za mene. Nijednog trenutka se nisam pokajao sto sam uzeo redmi 5 +.
Razlika u velicini je prevazidjena za 10 minuta u odnosu na RN4 ovaj R5+ je veci za celih 8 milimetara sirina ista a u ruci nekako lezi skroz ok ne primecuje se ta minimalna razlika dok god ne dodju jedan pored drugog. Moram priznati morao sam malo da korigujem ikonice na ekranu jer one koje cesto koristim malo je teze da se dohvate u recimo gornjem levom uglu pa su dobile neko malo nize i pristupacnije mesto.
Razlog za nisku temperaturu sam nasao na youtube snimku koji sam gledao i objasnjavao je kako se rastura telefon (neki ludi kinez) i procesor i gps cini mi se su pastom prespojene sa ploce na poledjinu od kucista cime dolazi do prenosa toplote na aluminijumsko kuciste koje sluzi kao hladnjak.
Ja mislim da bolje resenje nisu mogli da smisle. Sada je cela poledjina telefona koja je od aluminijuma ustvari hladnjak najveci koji videh na telefonu.
Jedini problem po meni je sto za sada ne postoji legalno otkljucavanje bootloadera mislim pod legalnim odes na sajt i zatrazis otkljucavanje sacelas xxxx vremena i otkljucas. To pacenje sa test point tackama to ja smatram nelegalnim i ume da bude komplikovano da napravi problem....
Ali uskoro mislim da ce kinezi i to da srede.
Toliko za sada od mene necu vise da vas davim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari