Strava konačno radila kako treba. Strava mora da se zaključa da bi sve radilo ok. Ne znam za ostale sportske trekere, provericu ovih dana i Runtastic, mada Strava u kombinaciji aplikacijom Relive pravi naučno-umetničko delo od vaše vožnje.Danas mi je radio sporttracker 20min bez greske. Nisam dirao telefon.
Jedino sto sam više podesio u odnosu na prethodno je autostart.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Probaj da skines direktno na telefon, pa onda iz Update app da odradis...Kod mene je downloadovao update ali neće da ga instalira. Krene, resetuje se i ništa... piše neuspešno...
Jel ima negde da se skine sa neta pa da se tako odradi?
Probaj u podesavanjima, pa Installed apps-all apps da nadjes MIUI launcher(pretpostavljam da njega koristis), pa obrisi cach and data...Mozda pomogne...Nemam pojma kako, ali Messaging ikonica je jednostavno nestala i nema je nigde. Poruke normalno stižu, notifikacije rade, ali aplikaciji ne mogu da pristupim nikako osim preko recent apps i lock screen-a.
Probao sam sa reset app preferences i clear data u app info, ali bez uspeha. Neko rešenje?
Probaj u podesavanjima, pa Installed apps-all apps da nadjes MIUI launcher(pretpostavljam da njega koristis), pa obrisi cach and data...Mozda pomogne...
Sent from my Redmi Note 4X
Kakav vam je recovery ? Meni sve nesto na kineskom izbacuje neke opcije na kineskom, a ispod opcija kineska slova pa fail i na kraju stanje baterije![]()
Resenje za taj update ili... ?!
Sent from my Redmi Note 4X
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari