Šta je novo?

Xiaomi Redmi 4, 4A, (prime, pro)

Tema je ista za RN4 i RN4X.

Sent from my Redmi Note 4X

Ok. Hvala @Kidence za info.

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Kod mene je downloadovao update ali neće da ga instalira. Krene, resetuje se i ništa... piše neuspešno...
Jel ima negde da se skine sa neta pa da se tako odradi?

Danas mi je radio sporttracker 20min bez greske. Nisam dirao telefon.
Jedino sto sam više podesio u odnosu na prethodno je autostart.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Strava konačno radila kako treba. Strava mora da se zaključa da bi sve radilo ok. Ne znam za ostale sportske trekere, provericu ovih dana i Runtastic, mada Strava u kombinaciji aplikacijom Relive pravi naučno-umetničko delo od vaše vožnje.

Skinuo, ali opet nece. Opet ista stvar...
Evo slike sadasnjeg roma...
b05ee7c88ac470d2af8dd1789715bdcd.jpg

Ajde probaj da vratis temu na def., ima neka nekompatibilnost definitivno.E sada do cega je, to moras sam otkriti.Moj prvi pik tema...

Nije tema u pitanju... Sacekacu da vidim da li to jos nekog muci. Mrzi me da sada radim reset pa da onda probam. Ali za par dana hocu...

Koji launcher koristis? Ja sam ranije na dva Redmi 3S imao problem da update nije prolazio sa Nova launcher-om...Vidi sta sve imas, ti najbolje poznajes svoj telefon.Ja samo mogu da probam da te usmerim na osnovu nekog iskustva sa slicnim problemima.. :)

I kod mene javlja update fail, medjutim ja sam ga skinuo sa linka nisam dobio ota.

Kod mene je glatko prošao sa OTA updateom...

Elem, definitivno sam utvrdio da imam problem sa punjačem (ili možda samim punjenjem). Naravno, ubacio sam Ampere (odlična aplikacija, tnx. Kidence) i kada priključim punjač krene da raste struja punjenja do očekivanih 1950 mA.
Međutim, iz nedefinisanog razloga, punjenje se prekida pa ponovo počinje ali sada struja punjenja pada na 260mA (zato mi je prošli vikend punio celu noć). Uzmem neki stari samsungov punjač (od nekog matorog tableta) i on daje konstatno 700mA, nema prekida ali ni ne može više da da struje. Pokušam sa Alkatelovim punjačem, sa starog telefona (deklarisan na 1A) i aplikacija lepo pokazuje 990 mA, znači sa te strane je OK.
Na kraju sam zamenio USB kabel od punjača do telefona, opet je imao neki čudan start ali je držao 1850 mA i tako je napunio telefon.
Nisam baš sasvim siguran da je problem do samog kabela, ako jeste to mi je najprostiji problem i to je vrlo lako rešivo. Videću za koji dan kada mi se baterija isprazni kako će se to ponovo ponašati.

Poslednja izmena:
Kabal ili onaj nastavak za nase uticnice.I on zna da pravi problem ako je los.

Ako hoces dobar punjac i za ubuduce, kupis lepo ovo i uzivas...

Ugreen Phone Charger Qualcomm Quick Charge 3.0 18W Fast USB Charger (Quick Charge 2.0 Compatible) for Samsung Xiaomi 5 Huawei lg
http://s.aliexpress.com/INnuA3YJ
(from AliExpress Android)

Ja sam ga uzeo na nekoj akciji za 8$ i topla preporuka za isti.

Zaista izgleda kvalitetno, držaću oko na njemu, možda se pojavi na nekom popustu...Hvala na preporuci.

Taj ja jurim već neko vreme samo sa dva ulaza. Inače koristim uGreen kabl od 2m i radi kao zmaj dok su svi prethodni posle 30-tak dana "riknuli".

Usput, jel ima neko rešenje kako da mi YouTube automatski pušta 1080p jer me ubi ručno prebacivanje na početku svakog klipa ?

Ja koristim poslednji OG Youtube,sve živo može da se ispodešava.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Nemam pojma kako, ali Messaging ikonica je jednostavno nestala i nema je nigde. Poruke normalno stižu, notifikacije rade, ali aplikaciji ne mogu da pristupim nikako osim preko recent apps i lock screen-a.

Probao sam sa reset app preferences i clear data u app info, ali bez uspeha. Neko rešenje?

Ima neki bug nece da povuce update tacnije kao da ne moze da podigne recovery. Stigao mi je i ota ali ista stvar, nakon gasenja samo se upali i prikaze update fail.

Nemam pojma kako, ali Messaging ikonica je jednostavno nestala i nema je nigde. Poruke normalno stižu, notifikacije rade, ali aplikaciji ne mogu da pristupim nikako osim preko recent apps i lock screen-a.

Probao sam sa reset app preferences i clear data u app info, ali bez uspeha. Neko rešenje?
Probaj u podesavanjima, pa Installed apps-all apps da nadjes MIUI launcher(pretpostavljam da njega koristis), pa obrisi cach and data...Mozda pomogne...

Poslednja izmena:
Uvek :) Za sve postoji resenje, factory reset je uvek poslednja opcija...

Kakav vam je recovery ? Meni sve nesto na kineskom izbacuje neke opcije na kineskom, a ispod opcija kineska slova pa fail i na kraju stanje baterije :D

Kakav vam je recovery ? Meni sve nesto na kineskom izbacuje neke opcije na kineskom, a ispod opcija kineska slova pa fail i na kraju stanje baterije :D

Sad sam provalio kako da prebacim na engleski ali i dalje nema recovery moda, cim probam da udjem restartuje mi uredjaj. @Kidence, imas li neko resenje :)?

Resenje za taj update ili... ?!

Resenje za taj update ili... ?!

Kao da nemam recovery, kad udjem preko volume up i power dugmeta i idem na recovery samo mi restartuje telefon. Ota update kada proba da uradi isto se desi, samo se restartuje telefon i prikaze update failed.

Pa imas zakljucan BL, ne moze pristupiti recovery-ju.Mozes jedino u taj " opcioni meni" koji ima Redmi serija, Note serija to nema...

Vrh Dno