vladimir022
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.04.2017
- Poena
- 70
Ma nemam sta da izgubim, evo sad 4 sata i 20minuta sot-a, a baterija 75% [emoji1]
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Totalno sam smetnuo mogućnost da je ustvari MIUI krivac za to zaglupljivanjePa to, ostane aktivan Sport Tracker, ali izgubi gps i radi u prazno.
Mora Runtastic da se podesi da moze da radi u pozadini(battery optimization) i autostart.Ja nikada nisam imao problem sa MIUI i GPS-om, ako ovako podesim...
Sto se tice BT probaj ovu app...
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.myklos.btautoconnect
Sent from my Redmi Note 4X
Runtastic je app, nije servis , imas je na GP. Pogresno si me shvatio...Napisao sam ti sta da skines i da probas, nju podesi kako treba i trebalo bi sve da ti radi...Ja sam tu app koristio kada sam imao Garmin narukvicu, sa ovom app je radila savrseno, nije gubila konekciju...
Odgovorio sam na @fragolan-ov post, ne na tvoj...Nema veze, tako ispalo...Ja vam dajem resenje, a vi se plasite da probate...Stvarno ne razumem cemu strah![]()
A odogovor vazi i za tebe, podesis tu tvoju app kako sam napisao i gps mora da radi...
Ako nece i tako, ugasi MIUI optimizaciju u dev.options...
Htedoh da probam i Stravu i jos neku aplikaciju.
Sve sam odradio sa podesavanjima i sada testiram.
Meni uskoro stiže senzor koji preko Bluetooth-a beleži razne parametre vožnje (kadenca, puls, lokacija, brzina). To će izgleda tek da bude problematika za nas "taze" kineze.Takodje zavisi kako je podesen location...Da li samo koristi device gps ili high accuracy(wifi, repetitore...)...Ima i to veze, cisto da se zna...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari