Šta je novo?

Xiaomi Redmi 4, 4A, (prime, pro)

Ovo je Redmi 4 tema, 5" model...nije Note ;)

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Kakve veze ima, ima case-ova istih i za prime/4. Samo dajem ideje...

Pa onda okacis linkove ka tim maskicama za R4.
Ne vidim poentu linkova za RN4 u R4 temi...
Ali ajde....

Jel ti stiglo to staklo ? Kako je leglo ?

Ja imam MOFI staklo sa AE i jedina mana je što se baš dosta masti. Inače je leglo odlično, bez vazduha na ivicama.

uff ja ove metalne kejsove izbegavam i telefone ove metalne oma pakujem u nesto gumeno silikonsko . Alu mi je lap top , a cesto dolaze u kontakt tel i LT :)

Onaj alu/guma za note je brutalno dobar

Ja sad porucio ovaj
Luxury phone case For Xiaomi Redmi 4 4Pro High quality soft silicone Protective back cover cases for xiaomi redmi4 pro shell
http://s.aliexpress.com/R36nquQb
(from AliExpress Android)

Zlatni rn4 prime sa 138$ skocio na 165$

Sent from my Z5

Poslednja izmena:
Ovako lep telefon u takav case... ne ide nikako ;)

Jel probao neko možda R4P i Miracast ?

Ne znam da li MIUI dozvoljava da se telefon nakači na dve wireless mreže, jedna ruter a druga Miracast ?

A zasto su ovako male ikonice u notification baru? Bas sad gledam i mogu da nadjem kako se povecava
1a20b18a066418f5a7eb7d3213c435fe.jpg

Sent from my Z5

Probaj sa promenom teme.

Nece samo se mijenja izgled ikonica ali je i dalje sitno, vidi koja razlika u odnosu na soni
900a2c88014a8726ea7eae2e2ef9e506.jpg

Sent from my Z5

Ikonice za notif. mozes samo da podesis da ih prikazuje ili ne.Nema druga setovanja za iste.

Citav bar je sitan, i sat i ostale ikone...pretpostavljam samo neki rom je resenje?

Jos nesto me muci, kako da joj namestim da sat od weather&clock vidgeta ne zabada? Skinuo sam mu restrikcije u podesavanjima baterije ali opet zabada

Sent from my Z5

Sitano, a ja ga jos smanjio dpi :) Def.dpi je 480, ja drzim 460 :)
A jedini nacin na miui da nateras druge widget-e da rade kako treba(osim njegovih stock i iz tema) je da root-ujes fon i prebacis da app bude sistemska...
Probaj da dodas aplikaciju u autostart takodje ako nisi...hoce nekada da pomogne.

Meni KWGT widgeti rade bez problema. Ubacio sam ih u Autostart i isključio battery saver.

Pre toga sam imao MiClock i isto nikakav problem sa gore pomenutim podešavanjima.

Jel imas sat na tom skinu za KWGT?

I ne zakuca vreme nikada? Tipa otkljucas fon i uvek ti tacno vreme?

Kad otključam treba mu koji sekund da osveži, isto tako kada sam u nekoj app duže vreme.

Dakle ne menja u sekundi kada i sat u notifikacijama. MiClock je menjao u sekundi.

Znam da MIUI ima taj problem.Sa nekim widgetima zna bas da zeza, tipa Zooper.
Zaledi sat na neko vreme, ti zakljucas ponovo i otkljucas i on tek tada osvezi...
Super ako radi sve kod tebe :)

Sitano, a ja ga jos smanjio dpi :) Def.dpi je 480, ja drzim 460 :)
A jedini nacin na miui da nateras druge widget-e da rade kako treba(osim njegovih stock i iz tema) je da root-ujes fon i prebacis da app bude sistemska...
Probaj da dodas aplikaciju u autostart takodje ako nisi...hoce nekada da pomogne.

To sad otvara nova pitanja[emoji1]

Kako je najbolje rutovati redmi sa global romom?

Sent from my Z5

cd196efbac87afb049d98e27de1d0fdb.jpg

c04e7355e61f52a5a96e33d646f3d3ad.jpg

Trajanje baterije odlično. [emoji2]

Rom je Kineski V8.1.3.0.MBECNDI (MIUI8). Kad sam tek uzeo tel. probao instalirati globalni​ rom iz updater-a. Pošto nije prošla instalacija ostavio sam rom sa kojim je došao tel. Rom je u međuvremenu apdejtovan. Deinstalirao sam nepotrebne aplikacije. A za one koje se nisu mogle deinstalirati pogasio ssm notifikacije. Naravno instalirao sam google aplikacije. U principu izuzetno sam zadovoljan telefonom.

Poslednja izmena:
Kako da sredim vajber da je non stop aktivan posto mi se desava da tek kad ga otvorim stignu poruke koje su poslate dosta ranije.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Ubaci ga u Autostart i isključio battery saver za njega.

Takođe ga zaključaj i u Ram memoriju.

Kako se app zakljucava u ram?

Sent from my Z5

Nazad
Vrh Dno