fragolan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.07.2007
- Poena
- 309
Ma dobra stvarMnogo dobra stvar
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ma dobra stvarMnogo dobra stvar
da budem iskren, ja bih najradije uzeo 4X - al nema zvanican ROM...mozda bidne, a ja ne zurim...
sto se tice onoga sto pise u specifikacijama, 4A mi sasvim odgovara, ima global ROM, ima band 20;
a sa obzirom da:
ne igram nikakve igre,
nemam nikakve hevi aplikacije,
kamera mi je svaka dobra,
u principu, najbitniji su mi stabilnost i pouzdanost - sve ostalo me zadovoljava...
e sad, ako ti kazes da ga izbegnem, mogu ja i 4 prime da koristim,
mada je to za mene overkill - al ajde...ima jacu bateriju, lepse kuciste i taj citac otiska...
Jesi li siguran da nema 4x?![]()
@Mirkoli
Ne znam sta covek misli pod 'nema zvanicni ROM', ali i Kinezi i na KP prodaju telefone sa uflesovanom Global verzijom (Xiaomi, nije kuvan ROM). Kada je izasao 8.2.4.0, skinuo sam Recovery verziju sa MIUI foruma i uflesovao preko MIUI updatera.
Na telefonu dodju preinstalirane neke MIUI aplikacije, ali su korisne (prebacivanje podataka sa starog telefona, MIUI forum, pravljenje profila kod MIUIja i na njihovom oblaku, daljinski upravljac...). Mislim da se sve moze deinstalirati ako smeta.
Dakle, telefon je bio 100% upotrebljiv po prvom palenju.
Hmmm što ne bi radio... Ovo je najobičniji magnetPreporuka za Redmi 4 Prime. Isplati se, posebno kad vidiš koliko baterija drži
Inače, jel probao neko ove magnetne držače za telefon, jel to radi i na našem R4P ?
https://tinyurl.com/mc25x2k
Problem je u trenutnoj verziji, verovatno imas 8.2.1.0. Cim se telefon vrati na poslednji stabilan rom update prodje bez problema.Da li je rešen problem sa ovim OTA update 8.2.4.0. sve ne želim da resetujem tel na fabrička pa da probam. Znači skine ga i resetuje se i ništa,ne apdejtuje ga ... Pratim temu, da nisam preskočio ako je neko napisaonrešenje?
Ne, vec su pokusavali citao sam malo na miui forumu. To se i meni desilo, ja sam flesnuo stable zadnji i posle toga je normalno uradio update.Da, imam taj prethodni 8.2.1.0 update. Znači ništa ne bi pomoglo da resetujem tel?
Ja nisam primetio neku razliku. Mada, ja stock kameru skoro da uopšte i ne koristim. Skinuo sam SnapCamera, podesio je kako treba i fotke su dosta bolje nego kad se koristi stock...Vi koji imate Pro/Prime verziju, mislite li da je kvaliteta kamere i slika porasla u odnosu na onaj prvi ROM kada je taj mobitel tek izašao ?
I kako bi sada usporedili kameru sa nekim Redmi 3 Pro ili Redmi Note 3 recimo.
Na youtube review-ima vidim da hvale Note verzije sa Snapdragon procesorom, da su softwerski kamere dosta napredovale u odnosu na mediatek verzije, i da su dosta bolje od njih. Tako da pretpostavljam, pošto je iznutra Prime praktično isti kao Note (Snapdragon) verzije, da je i on sa novim ROM-ovima napravio pomak na bolje.
Možda se sam zaboravio fiziku, ali može li magnet na aluminijum... Mislim, ako su leđa na ovim telefonima aluminijumska... Ili metalna...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Pa to sam i kaz'o... [emoji4]Magnet ne privlaci ni jedan obojeni metal, samo cisto gvozdje.
Ti magneti o kojima ti pricas moraju doci sa nekom plocicom u kompletu. Ne postoji telefon koji ce privlaciti magnet sam od sebe u toj meri da se koristi za taj nosac bez ikakvog dodatka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari