Šta je novo?

Xiaomi Redmi 3

kontam da je OTA da odem u Updater aplikaciju, i da me bole brige...

Vezano za unlock...probacu da otkljucam ako "sve ide kao podmazano", ako ne, kad i ako mi zatreba zapamticu da ima link ka postu :) tnx :)

Ide ako ispratis uputstvo. Najpametnije je unlock, flash twrp-a i onda flash xiaomi.eu roma.

Imam problem sa prenosom podataka, tj sa mobilnim internetom.
Naime, uvek mi je ukljucen i mobilni internet i wifi, tako da kad izadjem iz stana ili negde gde ima wifi, on bi trebalo direktno da se nakaci na mobilni internet. Problem kod mene je jer se ne zakaci za mobilni internet kad ugasim wifi ili se odaljim od stana. Moram da ugasim i opet upalim telefon ili da manuelno trazim mrezu da bi upalio mobilni internet. Da li neko ima slicnih problema ili zna kako to da resim?

Koliko sam ja u toku, to je problem sa MIUI 8... ali ne znam jel se svima to desava ili samo nekima...Inace, ne moras da gasis fon, samo se prebaci na Airplane mode..i ugasi ga i upalice data...

Sent from my RN3 Pro

Da, moze i airplane mode. A postoji li nesto u podesavanjima sto mogu da podesim da se to ne desava ili je prosto tako?

Sto bi mi rekli to je bug u tom ROM-u...Ako imas zvanicni, sacekaj update, mozda resi problem.
Ako te mrzi da cekas, mora da se flesuje neka verzija rom-a koja nema taj problem.

Sent from my RN3 Pro

Imam problem sa prenosom podataka, tj sa mobilnim internetom.
Naime, uvek mi je ukljucen i mobilni internet i wifi, tako da kad izadjem iz stana ili negde gde ima wifi, on bi trebalo direktno da se nakaci na mobilni internet. Problem kod mene je jer se ne zakaci za mobilni internet kad ugasim wifi ili se odaljim od stana. Moram da ugasim i opet upalim telefon ili da manuelno trazim mrezu da bi upalio mobilni internet. Da li neko ima slicnih problema ili zna kako to da resim?

Isti slucaj i kod mene. Od kineza dobio telefon sa 7.1.3.0, onda ga prebacio na 7.5.1.0 ali je problem ostao isti. Ne desava se previse cesto, ali kada mi je najpotrebniji i hitno onda se zaglupi...

Taj problem je jako dugo prisutan. I kod mene na cm 12.1 se javi, jednom u dve nedelje al tu je. Inace to i problem sa brightness-om su vezani za kernel i nikako da ih rese.

Za brightness, skini Lux Auto Brightness...snadji se za full verziju, nauci ga kako tebi odgovara da se ponasa i bices zadovoljan :) Ja vec dve nedelje koristim i prezadovoljan... ;)

Sent from my RN3 Pro

Problem sa data se desavao i kod buraza na MIUI, ali na RR-u nema toga.

Za brightness, skini Lux Auto Brightness...snadji se za full verziju, nauci ga kako tebi odgovara da se ponasa i bices zadovoljan :) Ja vec dve nedelje koristim i prezadovoljan... ;)

Sent from my RN3 Pro

Resio sam sa one way brightness. Modul za xposed koji sprecava smanjenje osvetljenja. Ocita vrednost kad ukljucis ekran i dozvoljava samo povecanje.

Pa dobro, slicno kao ovo...Samo sto za ovu app ne treba xposed... ;)
i ja koristim slican mod, da ne smanjuju osvetljenje dok ne zakljucam ekran.Kada ugasim ekran tada se resetuje setovanje i pri sledecem otkljucavanju podesava novu vrednost...

Sent from my RN3 Pro

Koristim ionako xposed za par stvar, pako da... Jesi ti presao na r3?

Nisam, furam RN3 SD...ali cesto se igram sa svim Xiaomi telefonima...pre ili kasnije zavrse kod mene na generalnu :) Ipak 5.5" mi je merka :)

Sent from my RN3 Pro

ja sam mislio bice veliko ali , dobro je(rn3) ... Malo vise smeta kada cucnem nego redmi, Ali nista posebno. Posle ovoga ide neki 5,7 :)

Isti slucaj i kod mene. Od kineza dobio telefon sa 7.1.3.0, onda ga prebacio na 7.5.1.0 ali je problem ostao isti. Ne desava se previse cesto, ali kada mi je najpotrebniji i hitno onda se zaglupi...
Možda da se pokuša ova opcija u dev setingsima ?

Screenshot_2016-08-30-03-00-38-361_com.android.settings.png

Koliko sam ja upoznat dobar je...vecinom ga hvale. Ja sam se dvoumio izmedju njega i mi4c, ali sam se ipak odlucio za mi4c.
Ne znam sto bi narucivao preko neta i cekao mesec dana da stigne, a onda platio jos najmanje 30e, i to ako ti ga budu racunali na tu cenu od 100e, a vrlo je moguce da ce proceniti da kosta vise i naplatiti jos vecu carinu i pdv. Kod nas na oglasima moze se naci za 120e. Mislim da je racunica jasna na oglasima cena 120e i dobijes ga odmah. Narucivanjem cena 130+ evra i dobijes ga za mecec dana okvirno. To ti je moj predlog, a ti radi kako mislis da je najbolje.
P.S. Jedino ako neces da ga narucujes ovde nego na neku adresu u inostranstvu, pa da ti ne racunaju carinu i pdv, onda ok.

Mihajlo hvala ti za info, nisam ni gledao na KP da li ima da se uzme. Pa onda mi je ovo bolja varijanta i ne strepim koliko ce me izadje dostava.

Ja sam uzeo 3s pre desetak dana preko KP, 140e sam platio, za sada radi kao doxa, jedina stvar koju mu zameram je sto ova tri tastera ispod ekrana nisu osvetljeni, mada sad se vec polako navikavam i nije toliko strasno

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

U kojoj verziji? Ako je 2/16, onda si ga malo pretplatio jer je bilo da se nadje za 120e, trenutno najjeftiniji oglas za 3s je cini mi se 123e. A verzija od 32 gb je 150-155e trenutno. Znam zato sto sam i ja jurio ovih dana i pratio cene dok se nisam odlucio da pazarim mi4c za 120e. To mi je bila najbolja opcija, cini mi se.

Ja sam uzeo 3s pre desetak dana preko KP, 140e sam platio, za sada radi kao doxa, jedina stvar koju mu zameram je sto ova tri tastera ispod ekrana nisu osvetljeni, mada sad se vec polako navikavam i nije toliko strasno

I druze koliko ti drzi baterija sa prosecnim koriscenjem a koliko kada ga bas uhvatis da ga cedis? Si mozda pratio stanje??? Posto bi meni trebao za koji poziv u toku dana, koja poruka, viber, skype, wifi non stop. Jel mogu da racunam bar na 3 dana da ce da drzi baterija.

Prvih nekoliko dana sam ga bas maltretirao i gurao je dva dana,tako da sa nekom umerenom upotrebom mozes racunati na tri dana sigurno

U kojoj verziji? Ako je 2/16, onda si ga malo pretplatio jer je bilo da se nadje za 120e, trenutno najjeftiniji oglas za 3s je cini mi se 123e. A verzija od 32 gb je 150-155e trenutno. Znam zato sto sam i ja jurio ovih dana i pratio cene dok se nisam odlucio da pazarim mi4c za 120e. To mi je bila najbolja opcija, cini mi se.
Na kp sam pregledao sve oglase i najjeftiniji redmi 3s koji sam video bio je 135e ali mi je covek odgovorio da je na letovanju,tako da sam pazario ovaj od 140, verzija 2/16

Danas sam tek primetio da mi mobilni internet radi veoma sporo,skoro pa nikako,stalno mi stoji E, samo se jednom na kratko pojavilo H,pokusavao sam da menjam nesto u podesavanjima ali nikako da pogodim sta je u pitanju, moze li neko kome radi net u telenor mrezi da podeli samnom parametre?

Poslednja izmena:
Узех пре 3 дана "redmi 3s" 3 рам/32гб ром за 155 еврића. Е сад питање јел треба да променим ром?

Има ове две глупости које не могу да обришемScreenshot_2016-09-03-01-19-52_com.miui.home.png

Vrh Dno