Šta je novo?

Xiaomi Redmi 3

Nema ni uninstal ni disable opcije

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Settings > Security > Device administrator

Одштиклирај Апус а штиклирај Андроид менаџер или било шта друго осим Апуса.

Settings > Apps и пробај сада да деинсталираш Апус. Рестартуј телефон после тога.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

A koji Launcher koristis? MIUI ili taj Apus?

Sent from my RN3 Pro

Pazario sam juce redmi 3s i za sada mogu reci da je tel super,brz,bez bagova. Malo jos dok se naviknem na ovaj sistem,instalirao sam nekoliko meni potrebnih aplikacija i uvek imam slobodno oko 700-800mb rama sto je mislim sasvim dovoljno. Ima samo jedna stvar koja me nervira,stalno mi stizu notifikacije sa neke Apus aplikacije i nikako ne mogu da je iskljucim ni uninstaliram. I da na njemu je Miui 7, sta cu dobiti ako instaliram Miui8?

Nista specijalno, sta vise meni miui 7 izgleda lepse i lakse od v8. Jedino korisno je opcija da kloniras app (dva vibera, razliciti brojevi).

@Ostali Koliko vam dugo puni bateriju na miui 8? Ubacio da testiram, punio sigurno 4h ako ne i vise. Na nehz cm 12.1 napuni ispod dva sata.

Settings > Security > Device administrator

Одштиклирај Апус а штиклирај Андроид менаџер или било шта друго осим Апуса.

Settings > Apps и пробај сада да деинсталираш Апус. Рестартуј телефон после тога.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Nije ni bio Apus stikliran, stiklirao sam android ali i dalje nema opcije za brisanje u app

Skuvao ga Kinez koliko vidim... Ako ne mozes da obrises Apus imas po svemu sudeci Global custom rom...Sacekaj neki update pa vidi jel ce proci OTA, ali smrdi mi na kuvani rom...Mada ne dodjoh u kontakt ni sa jednim 3s jos uvek da mogu da vidim sta ima sve u Global rom-u pa da mogu 100% ovo da trvdim.Sta ima jos od bloat-a u tom rom-u...

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Koliko sam do sada primetio nista osim ovoga, ali i ovo pocinje da me nervira, skoro svaki put kad izadjem iz neke app ovaj apus mi izbacuje neke add gluposti tipa lalafo,telenor itd

Planiram da ženi kupim novi telefon, već dugo se zlopati sa nekim Huawei telefončićem starim 4 godine i sa 512 MB RAM. Radi sve to nekako, ali kad vidim kako se vuče, koči, laguje... ma, nekad ne može ni da se odgovori na poziv koliko se uspori telefon.
Nemam mnogo vremena za neko detaljnije istraživanje, ali ovih dana čitam po forumima i gledam recenzije, pa mi nekako baš Redmi 3s izgleda kao idealan odnos performansi, kvaliteta i cene do 150e. Lep je i dizajn, ima ga u beloj boji (gospođina želja), kvalitet izrade deluje odlično. Pre kupovine bih ipak da pitam za neke savete.

1. Vidim u ranijim postovima da je pisano da sa dolaskom ovog telefona na indijsko tržište stiže i globalni ROM. Redmi 3s jeste nedavno izašao u Indiji o čemu svedoči ogroman broj recenzija na YT od prethodnih dana gde Indijci predstavljaju ovaj telefon - svakako korisne recenzije, uz vrlo prepoznatljiv naglasak. :) Elem, već ste pisali da je global ROM koji se nalazi u telefonima koji stignu kod nas preko naše severne pokrajine očišćen od kineskih aplikacija i ostalog bloatware-a, a ja pitam da li je dovoljno sređen i doteran za stabilnu upotrebu kod non-enthusiast korisnika? Zarad mira u kući, ne bih da čeprkam po telefonu i flešujem čim stigne, već bih da sve pristojno radi out-of-the-box, ako može naravno.

2. Ženi će biti primarno da ima dobru kameru u telefonu i koristiće ga uglavnom za fotografisanje, internet i Viber, dakle nije joj mnogo bitna grafička snaga, multitasking i sl. Da li je ovaj telefon zaista najbolja varijanta za takve prohteve ili postoji nešto primetno bolje u sličnoj veličini i cenovnom rangu? Poseban naglasak na kvalitet fotografija.

3. Da li je ovo istina? http://forum.benchmark.rs/showthread.php?370355-Xiaomi-Redmi-3&p=4698526&viewfull=1#post4698526
Da li 3s ipak podržava sve naše frekvencije i radi normalno na svim našim mrežama? Mislim da bi sve trebalo da radi.

4. Neki bonus savet, nešto o čemu nisam razmišljao a bilo bi značajno da znam pre eventualne kupovine?

Hvala unapred!

Telefon jeste lep i izgleda mnogo skuplje nego sto jeste. Meni je stigao sa cistim sistemom i za sada radi kao zmaj,baterija drzi dva ipo dana uz konstantno mrcvarenje. Kamera po meni odlicna i na telefonu bolja nije ni potrebna.
Za sada nisam primetio probleme sa mrezom...

Poslednja izmena:
Samo što neće raditi na lte800 kod nas.
Inače slažem se ,jedan od lepših telefona u manjim veličinama mada je r3 osetno lepši od r3s zbog onih sara na leđima :)

Sent from my Redmi Note 3

Prica se o tom LTE 800 kao ne znam ni ja o cemu.Ljudi pa ovo je Srbija, nema ni valjani 3G signal, a o 4G necu ni da pricam...Dok zazivi kod nas LTE 800, mi cemo nosi Redmi 5 ili 5s :D

Sent from my RN3 Pro

Meni je r3s osetno lepši zbog nedostatka tih šara na leđima.
Opet zeza tt, neće da objavi ostatak teksta.
Možda tek u editu...
Dakle, radiće za ženine potrebe sve, ako nešto bude baš smetalo, video si da ovde dobijaš svu potrebnu pomoć.

Poslednja izmena:
Da li je normalno da ovaj tel u stanju mirovanja od nekih 10 uvece do 8 ujutru skine nekih 4-5% baterije?

Burazu ba Note 3 skine za 12 mirovanja oko 4, 5%. Znaci to je to otprilike.

To je to, ako ti je aktivan wifi i data tokom noci...

Sent from my RN3 Pro

Sad sam provalio da mi uopste ne stizu notifikacije,ni sa vibera,ni tt,nista. Nikako ne mogu da iskopam gde se to podesava...

Sad sam provalio da mi uopste ne stizu notifikacije,ni sa vibera,ni tt,nista. Nikako ne mogu da iskopam gde se to podesava...

Zakljucaj ih u recent menu.

Jel moze neko da mi objasni konkretnu razliku izmedju Redmi 3 i Redmi 3 Pro i oba telefona da upored sa Redmi 3s, znaci dal' je ovo realno da izbacuju toliko verzija ...
Iako su iste baterija na kom od gore pomenutih uredjaja baterija najbolje drzi ?

R3s drugi SoC,otisak prsta, noviji Android u odnosu R3 i R3 pro...R3 pro 32/3 , R3 16/2...

Sent from my RN3 Pro

R3pro ima FP senzor

^ jeste, moja greska... :D

Baterija ? Pretpostavljam da najduze traje na Redmi 3 ?

Ista na svim modela 4100 mAh...Manje-vise trajace slicno, zavisno od upotrebe, SOT 6-7h+, ali ne verujem da ima neke drasticne razlike izmedju sva tri modela...

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Ja sam korisnik redmija 3 , uskoro ocekujem redmi note 3 pro pa cemo videti . Ja moj tel nosam po mestima sa slabim signalom , na max uvek sve podeseno i sa preko 12 h mobilinih podataka. Videcemo sta ce bat da kaze. Ali mislim da ce naravno redmi 3 i s da duze izguraju sa bat, manji ekran , manja rez , slabiji proc.

Pozdrav ljudi,
Stigao je danas Redmi 3 Pro, dal' ima neko neki zanimljiv stock ili custom ROM da preporuci da se pregazi ovo vrljavo 5.1.1 djubre ?
Najbitnije stavke su stabilnost i dugovecnost baterije.

@masamunea je hvalio CM 12.1, samo ne znam da li je za običan ili Pro verziju.

Za obicnu. Moze i na pro, al se gubi podrska za fp. Za pro verziju jos uvek nema custom roma sa podrskom za fp senzor.

So, if you have a whole Netcom Xiaolong 650 version of red rice Note 3, be sure to stay tuned, I believe will soon launch Android 6.0 beta.

Kinezi javljaju da će izbaciti 6.0 za rn3pro. Dobro je..

Sent from my Kinez

I nije baš kad je izašao Nougat. Ali bolje išta nego ništa. Lično mislim da previše resursa troše na taj skin, umesto na pametnije stvari kao na primer OnePlus.

Nazad
Vrh Dno