Nista specijalno, sta vise meni miui 7 izgleda lepse i lakse od v8. Jedino korisno je opcija da kloniras app (dva vibera, razliciti brojevi).Pazario sam juce redmi 3s i za sada mogu reci da je tel super,brz,bez bagova. Malo jos dok se naviknem na ovaj sistem,instalirao sam nekoliko meni potrebnih aplikacija i uvek imam slobodno oko 700-800mb rama sto je mislim sasvim dovoljno. Ima samo jedna stvar koja me nervira,stalno mi stizu notifikacije sa neke Apus aplikacije i nikako ne mogu da je iskljucim ni uninstaliram. I da na njemu je Miui 7, sta cu dobiti ako instaliram Miui8?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Miui, probao apus i katastrofa jeA koji Launcher koristis? MIUI ili taj Apus?
Sent from my RN3 Pro
Nije ni bio Apus stikliran, stiklirao sam android ali i dalje nema opcije za brisanje u appSettings > Security > Device administrator
Одштиклирај Апус а штиклирај Андроид менаџер или било шта друго осим Апуса.
Settings > Apps и пробај сада да деинсталираш Апус. Рестартуј телефон после тога.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Zakljucaj ih u recent menu.Sad sam provalio da mi uopste ne stizu notifikacije,ni sa vibera,ni tt,nista. Nikako ne mogu da iskopam gde se to podesava...
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari