Ma samo sa Alija. Ja uzeoUzeo sam teracell stakla za Poco i Realme.
Na pocu ne pokriva bas kako treba ceo ekran,plus je krenulo da se odlepljuje,prekoruka za neko drugo?
Kod mene još ništa na globalI meni je stigao 12.5.3.0 na global, vidim da je vecina stavki FIX samting..
Neko instalirao ovaj update ?
Isti slucaj, nznm u cemu je stvar.Juce imao update 12.5.3, danas ga nema ?
90% je bila Fix nekih problema koliko sam procitao
Kod mene normalno stoji na početni kao pre ažuriranjaSinoć mi je stigao update i nestala mi je aplikacija Čistač. Kada u postavkama ukucam u pretragu Čistač, nađe ga i radi ali ga nemam u aplikacijama i ne mogu da ga zakačim na početni ekran.
Hoce li imati vecu potrosnju baterije u ovom performance modu?Da podelim i sa vama mali trik koji sam video na drugoj temi na forumu.
Instalirajte ovu aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netvor.hiddensettings
U traci za pretragu ukucajte "performance". Kliknite na "Miui power mode" i izaberite opciju Performance. Čitav korisnički interfejs, otvaranja aplikacija, skrolovanje itd. sve radi daleko brže i fluidnije. Potrošnja baterija skoro neprimenta u odnosu na standardni mod.
Hvala korisniku @stefan8661 što je sa nama podelio ova podešavanja, telefon radi prelepo, naročito u 120 hz modu.![]()
Veći update je bio na globalI meni danas stiglo azuriranje na EU rom. Pre ove verzije bio Miui 12.5.2.Ali ne donosi nista, osim oktobarske zakrpe.
Hoce li imati vecu potrosnju baterije u ovom performance modu?
Ima veze sa 5GHz WiFi - samo prebaci na 2,4 GHz i bice bolje. U podesavanjima modema/rutera mozes odabrati i da imas obe WiFi frekvencije u ponudi, pa mozes i da uporedis. Tj. napravis dva access point-a, jedan na 2,4, drugi na 5 GHz.Ne znam da li ima veze sa tim što sam prešao na Orion optiku i koristim wifi 5G, pre toga zaista, evo skoro godinu dana, nisam imao nikakvih problema sa wifi. Svi ostali uređaji rade potpuno normalno, imam i iPhone 8 koji takođe nema nikakvih problema sa wifi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari