Probaj da intaliraš kao što piše na zvaničnoj stranici za F1 na PE sajtuCao, imam problem sa ubacivanjem custom Roma. Otkljucao sam bootloader, instalirao TWRP Recovery i sad hocu pixel experience Ali u videu covek skida I Vendor I Firmware, Ali link je istekao. Jel za ovu novu 10. verziju ne treba taj Vendor i Firmware? Ako treba gde da nadjem to?
Cini mi se da poko nije podrzan sa twrp 3.4, bar sto sam ja gledao na njihovom sajtu, probaj da vratis na 3.3 za pocetak.
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Ja pročitah pre neki dan da imaju neki problem sa pregrevanjem, da zato još uvek nisu pustili 12...Zna li se kad ce MIUI 12 update?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Nije im F1 na listi prioriteta a i zeznuli su stvar pa krpe rasparano... kad bude biće...
https://www.notebookcheck.net/MIUI-...d-because-of-overheating-issues.491429.0.html
Okej, hvala na odgovorima, procitao sam na netu da ima neki stable ota update, pa rekoh da proverim.
Bukvalno. Ovo je trebao da im bude ponos i da samo da stancuju telefone koji ce biti najprodavaniji. Od sad samo redmi note seriju uzimam i to je to. Toliko modela su poceli da stancaju zadnjih par godina da vise nije normalno, ne znaju gde udaraju a podrska sve losija i losija.ja samo znam da mi je ovo zadnji fon pod brandom "pocophone/poco".
od sada, nadalje i ubuduće od xiaomia samo "mi" i "redmi" serija.
imaš na xeu miui12 za poco f1.
Ja sam prešao s Poco-a na pomenuti... Zakrivljen amoled ekran, bolja baterija. Generalno nema nekih prednosti, ja sam prešao jer mi se ovaj svideo izgledom, meni je prelep, sad zavisi da li se tebi svidja zakrivljen ekran. Meni radi odlično, kako na Miui 11 tako i sada na 12-ici. Ali i Poco radi odlično (Havoc Os) tako da sam odluči...Jel dobijam išta prelaskom na mi note 10 lite? Imam neku opciju da ga dobijem povoljno... Ovaj i dalje fercera top...[emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari