Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Ako si na poslednjem miui i ubacujes poslednji pixel ne moras flesovati vendor i firmware.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
Ajde da pitam ali nisam siguran da iko zna šta je problem...
Naime,kako je cela ova situacija sa koronom i slično odlucim još tad (Mart) nakon uvodjenja van. stanja da dezinfikujem telefon svaki put kad se vratim kući. Sve je to bilo okej prvih par dana. Nakon toga iako telefon ne dezinfikujem,u toku upotrebe telefona kao da je još jedan prst na ekranu... pa recimo dok kucam tekst odjednom spusti not. traku ili izadje iz aplikacije. Šta mu padne na um u tom trenutku. Čistim najnormalnije alkoholom,našpricam na tufer i onda tuferom prebrišem ekran. Pre neki dan rekoh drugaru ajd bas probaj,kod njega ista situacija. On je na Mi 9T pro. Koristio sam i drugi alkohol i sve,misleći da je do toga ali ništa. Preko telefona imam zalepljeno zaštitno staklo dok drugar nema,pa verujem da nije do toga.
Nadam se da sam lepo opisao problem

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Bio sam na MIUI 11.0.9 i ubacivao sam poslednji pixel exp plus, instalirao to I nisam mogao da upalim Telefon, uvek mi je palio bootloop. Kako se to resava? Jel do ROMa?
 
Isto nemoj flesovati DFE jer ce verovatno da se desi to sto ti se desava, imao sam isti problem i Kidence mi je pomogao. Sad udjes u twrp odradis format data i odradis wipe, prekopiras rom na telefon i flesujes, a posle toga flesuj magisk (ali bez DFE) ako ti je potreban (meni je trebao da bih instalirao root explorer da obrisem gcam koji dolazi uz pixel rom).

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
Cao, imam problem sa ubacivanjem custom Roma. Otkljucao sam bootloader, instalirao TWRP Recovery i sad hocu pixel experience Ali u videu covek skida I Vendor I Firmware, Ali link je istekao. Jel za ovu novu 10. verziju ne treba taj Vendor i Firmware? Ako treba gde da nadjem to?
Probaj da intaliraš kao što piše na zvaničnoj stranici za F1 na PE sajtu
 
Da javim da se i meni, pre nekog vremena, pojavila žuta fleka u gornjem desnom uglu ekrana, iako ne koristim fon na punjaču (skoro) nikad i ne igram igrice (uglavnom browsujem i gledam strimove). Ako je verovati aplikaciji Device info hw, u pitanju je Tianma ekran. Fon je star jedno 13 meseci.

Ovo se, naravno, desilo pre nego što mi je ispao fon direkt na Nbg asfalt iz džepa, dok sam vozio bajs :D

lako je imao zaštitno staklo i Mofi case, pukao je ekran u donjem desnom uglu i odatle idu 2 linije duž ekrana. U principu ništa strašno, ali eto, nesreća nikad ne dolazi sama.

Preporuka za neki Bg servis, gde bi mi zamenili ekran (kad se još malo rascveta)?
 
ljudi, ako može mali savet/pomoć.

flešovao sam novu verziju twrp 3.4.0. i kada sam stavio xeu rom, ne dozvoljava mi kada ponovo uđem u twrp da wipe dalvik/cache, kao da su podaci enkriptovani.

to mi se nije dešavalo na twrp 3.3.0. verziji i xeu romom, pa ne znam šta sad naknadno da uradim da ponovo može wipe dalvik/cache?
 
Cini mi se da poko nije podrzan sa twrp 3.4, bar sto sam ja gledao na njihovom sajtu, probaj da vratis na 3.3 za pocetak.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Okej, hvala na odgovorima, procitao sam na netu da ima neki stable ota update, pa rekoh da proverim.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
ja samo znam da mi je ovo zadnji fon pod brandom "pocophone/poco".

od sada, nadalje i ubuduće od xiaomia samo "mi" i "redmi" serija.
Bukvalno. Ovo je trebao da im bude ponos i da samo da stancuju telefone koji ce biti najprodavaniji. Od sad samo redmi note seriju uzimam i to je to. Toliko modela su poceli da stancaju zadnjih par godina da vise nije normalno, ne znaju gde udaraju a podrska sve losija i losija.

Tapatalk from Poco loco
 
Upravo tako, dok god je podrske na Xda, nema zime... Ja sam mio koristio samo dok nisma otkljucao BL, od tad samo custom romovi i sve sljaka extra...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока
 
Blago vama koji ste uboli Poco sa dobrim displekem. I modulima da se ne greju kao furune [emoji57]

Nova 5t
 
Ja bih probao xeu, ali onaj njihov forum mi je toliko zamrsen da nema dalje. Kako je sve to lepo uprosceno za pixel. Mada dve nedelje na pixelu baterija je potpuno ista kao na miui.

Sent from my POCO F1 using Tapatalk
 
Jel dobijam išta prelaskom na mi note 10 lite? Imam neku opciju da ga dobijem povoljno... Ovaj i dalje fercera top...[emoji4]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Jel dobijam išta prelaskom na mi note 10 lite? Imam neku opciju da ga dobijem povoljno... Ovaj i dalje fercera top...[emoji4]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ja sam prešao s Poco-a na pomenuti... Zakrivljen amoled ekran, bolja baterija. Generalno nema nekih prednosti, ja sam prešao jer mi se ovaj svideo izgledom, meni je prelep, sad zavisi da li se tebi svidja zakrivljen ekran. Meni radi odlično, kako na Miui 11 tako i sada na 12-ici. Ali i Poco radi odlično (Havoc Os) tako da sam odluči...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
 
Vrh Dno