Šta je novo?

Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

Meni se čini da ga oni nemaju više na stanju, a neke porudžbine online su prošle, pa sada, *mjau**mjau**mjau*...

To i mene plasi :(

Upravo odgovoreno: Porudžbina spakovana, čeka dostavu :whip:

Poslednja izmena:
Porucio u petak preko vip online prodavnice, stigao danas.
Prvi utisci ODLICNI!
9b79e6851babcbc8dfc298c7850bb1ea.jpg
f1bf8f89aba7292018e24300c875434d.jpg

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

U mađarskoj u xiaomi šopu je 38.200 din kad se preračuna, a kod nas najjeftinije 46.000, koje šišanje.....

To i mene plasi :(

Upravo odgovoreno: Porudžbina spakovana, čeka dostavu :whip:

Sad mi ulivas nadu :D Kod mene jos uvek stoji da je izvrsena provera, ali racunam da pakuju i salju porudzbine od istog dana na isti dan. Vidim sad i @krupac od petka danas dobio, tako da se nadam da ce nama sutra stici. :d

Super ce ovo biti sto se tice hladjenja.
@krupac Da te lepo i dugo sluzi!

*mjau**mjau**mjau*. Ovo kao LapTopić :d

Pola foruma će furati F1 [emoji4][emoji41]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Razmnožavate se u ovoj temi kao zergovi tako da je vrlo moguće :d

Pola foruma će furati F1 [emoji4][emoji41]

Nema razloga da ne fura, opasan je telefon za ove pare, apsolutno best buy u tom cenovnom rangu. Xiaomi u poslednje vreme bas grabi zestoko napred. Napravice revoluciju kao Huawei pre neku godinu.

Tapatalk from Poco loco

Lepo sam ja napisao pre mesec dana post Xiaomi revolucija pre mesec dana, kada se o pocofonu samo suskalo.I eto i ja sa nexus 6p predjoh u Xiaomi jato,na svoje zadovoljstvo.

Smesno mi je kad citam po youtube i instagramu postove gomile ljudi koji tvrde da je ovo garbagephone i sprdaju ljude koji ga kupuju da su sirotinja.

Živimo gde živimo, u post-komunističkoj zemlji / rusko-turskoj guberniji što se tehnologij tiče.
Ne bi trebalo vlasnike ovog ili bilo kog drugog telefona da bije kompleks niže vrednosti.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kako lezi u ruci, jel se oseti da je malcice deblji? Dugo da te sluzi
Hvala @imotep95 & @Vladan268 @nokia c5-03

Iskreno nisam imao telefone ovako velikih dimenzija tako da moram koristiti obe ruke u odnosu na prethodni Huawei P10.

Debljina je sasvim OK, ako uzmemo u obzir da je baterija 4000mAh.

Evo jedna fotografija sa ukljucenim Ai
b26df79ee26cd30a2ff921ed2fa1c742.jpg

Poslednja izmena:
^Pa i nije neka kamera, za tu klasu je ok, ali nije u rangu flagshipova (kako ga reklamiraju).

Грр!
Мене ВИП у овој тури прескочио [emoji35]

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Apsolutno niko ga i ne reklamira kao flagship, to i jeste poenta. Za te pare kamera je odlicna. Gledao sam poredjenje nje i one plus. Bez obzira koliko je razlika mala i sta taj lik prica ova kamera je bolja. Ustvari softwerski je podesena bolje, nikada nije nista spaljeno na slici praviljno radi ekspoziciju. Detalja ima, boje su dobre, dinamicki kontrast ima...
Za nocne defititivno treba da se poradi na SW, tu je po meni ispod proseka.
Za video je skroz ok.
Sve u svemu kamera je super za cenovni rang ali nije na nivou flagship-a. Za ove pare je fenomenalno dobro izbalansiran telefon po pitanju ulozenog i dobijenog.

Tapatalk from Poco loco

Edit: iskljucite watermark u podesvanjima za kameru

Poslednja izmena:
400e kod nas u radnji, 480-530 samsung note 8 na oglasima, da li stvarno mislite da je tolika premija?! Uzmite note 8 na 1 dan paralelno koristite ta dva telefona...
Jel treba da objasnjavam zasto?!
Ne pricam kao samsung fan ili sta vec, jednostavno note 8 je Telefon 5 klasa iznad.
Ja menjam stalno brendove tako da sam objektivan skroz.
Mislim stvarno je glupo pricati kao best buy...
cena od 300$ je flagship killer!!!!!
Cena nakarikana carinama porezima i marzom nasih prodavaca gubi smisao ovog telefona!!
Ako ga kupite za 300e na KP onda je ok...
Ljudi i meni se svidja poco loco ali za 300$

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako poredis cene onda poredi oba sa oglasa ili oba u radnji. Za 320e nemas bolji telefon, potpisujem!

Tapatalk from Poco loco

Pa da ali ovde dosta ljudi procita ovde poco loco ludilo ode u gigatron i isterese 400e

400e kod nas u radnji, 480-530 samsung note 8 na oglasima, da li stvarno mislite da je tolika premija?! Uzmite note 8 na 1 dan paralelno koristite ta dva telefona...
Jel treba da objasnjavam zasto?!
Ne pricam kao samsung fan ili sta vec, jednostavno note 8 je Telefon 5 klasa iznad.
Ja menjam stalno brendove tako da sam objektivan skroz.
Mislim stvarno je glupo pricati kao best buy...
cena od 300$ je flagship killer!!!!!
Cena nakarikana carinama porezima i marzom nasih prodavaca gubi smisao ovog telefona!!
Ako ga kupite za 300e na KP onda je ok...
Ljudi i meni se svidja poco loco ali za 300$

31150rsd je mene izasao preko vipa, to je oko $308. Ovo je apsolutno best buy telefon trenutno, ne znam zasto mracite temu i 'otvarate ljudima oci'. Uzmi sa KP note8 za 520e i uzivaj.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Dusan je u pravu manje vise, za 300e ovo je odlicna kupovina, ali vec za 400+ evra bih odabrao nesto drugo verovatno.

A sta to ima tako odlicno za 400e, u radnji?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pa da ali ovde dosta ljudi procita ovde poco loco ludilo ode u gigatron i isterese 400e

Ti si jedini koji je dosao do takvog zakljucka. Citaj malo. Ako mislis da ljudi tek tako odu u kupovinu onda ti je logika pogresna. Pritom poredis babe i zabe. Ako neko nadje note na oglasima naci ce i poco bez problema u daleko vecem broju. Za te pare sa oglasa nijedan telefon nema sta da trazi kao poredjenje.

Tapatalk from Poco loco

Hvala @imotep95 & @Vladan268 @nokia c5-03

Iskreno nisam imao telefone ovako velikih dimenzija tako da moram koristiti obe ruke u odnosu na prethodni Huawei P10.

Debljina je sasvim OK, ako uzmemo u obzir da je baterija 4000mAh.

Evo jedna fotografija sa ukljucenim Ai
b26df79ee26cd30a2ff921ed2fa1c742.jpg

Dugo da te služi. Dosta sam ja slikao Pirot, sad imam pojačanje [emoji41]

Ovde covek ne sme da napise nista negativno, inace ga "Xiaomi zveri" rastrgaju. :d

Hejtujes bespotrebno. Za tu lovu je odličan, pogotovo u kombinaciji na rate preko operatera. Ne sumnjam da će imati dobru podršku od strane developera s obzirom na hype.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno