To i mene plasi
Upravo odgovoreno: Porudžbina spakovana, čeka dostavu :whip:
Nema razloga da ne fura, opasan je telefon za ove pare, apsolutno best buy u tom cenovnom rangu. Xiaomi u poslednje vreme bas grabi zestoko napred. Napravice revoluciju kao Huawei pre neku godinu.Pola foruma će furati F1 [emoji4][emoji41]
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Porucio u petak preko vip online prodavnice, stigao danas.
Prvi utisci ODLICNI!![]()
![]()
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Porucio u petak preko vip online prodavnice, stigao danas.
Prvi utisci ODLICNI!![]()
![]()
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Hvala @imotep95 & @Vladan268 @nokia c5-03Kako lezi u ruci, jel se oseti da je malcice deblji? Dugo da te sluzi
31150rsd je mene izasao preko vipa, to je oko $308. Ovo je apsolutno best buy telefon trenutno, ne znam zasto mracite temu i 'otvarate ljudima oci'. Uzmi sa KP note8 za 520e i uzivaj.400e kod nas u radnji, 480-530 samsung note 8 na oglasima, da li stvarno mislite da je tolika premija?! Uzmite note 8 na 1 dan paralelno koristite ta dva telefona...
Jel treba da objasnjavam zasto?!
Ne pricam kao samsung fan ili sta vec, jednostavno note 8 je Telefon 5 klasa iznad.
Ja menjam stalno brendove tako da sam objektivan skroz.
Mislim stvarno je glupo pricati kao best buy...
cena od 300$ je flagship killer!!!!!
Cena nakarikana carinama porezima i marzom nasih prodavaca gubi smisao ovog telefona!!
Ako ga kupite za 300e na KP onda je ok...
Ljudi i meni se svidja poco loco ali za 300$
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Pa da ali ovde dosta ljudi procita ovde poco loco ludilo ode u gigatron i isterese 400e
Ti si jedini koji je dosao do takvog zakljucka. Citaj malo. Ako mislis da ljudi tek tako odu u kupovinu onda ti je logika pogresna. Pritom poredis babe i zabe. Ako neko nadje note na oglasima naci ce i poco bez problema u daleko vecem broju. Za te pare sa oglasa nijedan telefon nema sta da trazi kao poredjenje.Pa da ali ovde dosta ljudi procita ovde poco loco ludilo ode u gigatron i isterese 400e
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Dugo da te služi. Dosta sam ja slikao Pirot, sad imam pojačanje [emoji41]Hvala @imotep95 & @Vladan268 @nokia c5-03
Iskreno nisam imao telefone ovako velikih dimenzija tako da moram koristiti obe ruke u odnosu na prethodni Huawei P10.
Debljina je sasvim OK, ako uzmemo u obzir da je baterija 4000mAh.
Evo jedna fotografija sa ukljucenim Ai![]()
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari