Šta je novo?

Xiaomi Poco F3

Meni upravo pokazuje da ima update na V12.5.8.0.RKHEUXM
Zna li neko zasto mi ne dozvoljava instalaciju aplikacija tj dobijam obavestenje da nije dostupna mojoj zemlj? Primer su Mr. D i Lidl plus aplikacije.

Hvala
Ja sam imao isti problem dok nisam iskljucio AdGuard aplikaciju.

nemas te aplikacije jer nisi prijavljen na srbiju vec na us/uk ili na neki drugi region ti je play store, moras u opcijama google naloga da nadjes gde ti je zemlja i da promenis

Evo screenshot-a iz play store :

Prilozi

• srbija playstore.jpg
    srbija playstore.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 51
nemas te aplikacije jer nisi prijavljen na srbiju vec na us/uk ili na neki drugi region ti je play store, moras u opcijama google naloga da nadjes gde ti je zemlja i da promenis
Izvinjavam se ako je glupo pitanje , ali kako to mislis da promeni zemlju?
Ja kolko znam to je vezano za accaunt kad je pravljen, koji telefon je registrovan.
Jedino da pravi drugi account kolko ja znam nema menjanja zemlje u googlu, ako ima nacin rado bih ga upotrebio.
Pravio sam ja sa fake usa telefonskim brojevima itd to da ali promene postojece ne da ja znam.

@uji na tom mestu mi je navedena Srbija​

@PapaBear66 nemam AdGuard aplikaciju (ili ne znam da je imam)
Meni je isto kao tebi navedena zemlja Srbija imao sam isti problem.
Mozda imas neki drugi program koji radi na bazi blokiranja reklama ili dns filtera koji ti pravi problem, ili imas na ruteru neki filter ukljucen mozda.
Sad sam malo googlovao i vidim moze da se promeni adresa jednom godisnje ako se preselis u drugu zemlju kao.Ali cenim opet trebace ti telefonski broj te zemlje.
Mada tebi to nije potrebno vec jesi u Srbiji tako da te nesto drugo zeza.

Promena zemlje je moguća, i ja sam imao na usa account problem je što ceo google nalog mora da promenite adrese na nalogu i stavite srpske makar fiktivne i da je moguca samo jedna promena u toku godiny dana,ako naletim na link sibnucu ali nije nista komplikovano, vise je sa strane googla sto baguje za takve stvari mada je sigurno iz bezbednosnih razloga da ne moze tek tako da se menja zemlja naloga. a ako ne uspete uvek moze da se sideloaduju apk na androidu barem to nije problem..

Zahvalan sam na zelji da mi pomognete. Mislim da smo odlutali od teme: meni je svuda navedena Srbija, nema potrebe da menjam zemlju.
I pored toga, Play store aplikacije ne mogu da instaliram zbog poruke da nisu podrzane u mojoj zemlji.

Zahvalan sam na zelji da mi pomognete. Mislim da smo odlutali od teme: meni je svuda navedena Srbija, nema potrebe da menjam zemlju.
I pored toga, Play store aplikacije ne mogu da instaliram zbog poruke da nisu podrzane u mojoj zemlji.
poslao sam ti link na PM.

И ја имам исти проблем са Лидл плус апликацијом, данас био у Лидлу "није доступно у земљи". Имам Mi A2.

Сад сам провалио, мени је из неког разлога поред Србије била подешена и Босна и Херцеговина. Био сам пре две године у Босни, једино ако није сам пребацио, тамо сам користио поред МТС и њихову МТЛ картицу за интернет.

Poslednja izmena:
Imate na apkmirror lidl plus.

Знам, већ сам добио линк.
Али сам пре тога успео да решим проблем променом земље у продавници. 🤔
Хвала.

Razmišljam nešto sad... da ti nije podešena Srbija (CS) umesto Srbija (RS)? Google je iz nekog glupog razloga ostavio Srbiju i Crnu Goru sa ograničenjima ko terasa i tako izazvao opštu pometnju.

Koja opcija Vam stoji na izboru mreze?5g,lte...?negde procitah da 5g ako se odabere urnise bateriju?

Zbog čega bi birao 5G?Držao ja,nisam obraćao pažnju,nisam primetio razliku...

Ako vam slučajno treba opcija da izaberete dark mode za svaku aplikaciju posebno NEMOJTE raditi update na MIUI13 jer ta opcija više
jednostavno NE POSTOJI.

Radio odlično,mada nisam imao problem ni na MIUI12.

Mene zeza ali kad skinem bamper koji je dosao uz telefon rad odlicno

Na koji bamper mislis, prednje staklo ili zadnju masku? Ja koliko znam bamperi su bili neka idealna sredina, samo onaj okvir oko telefona, nema nista ni napred ni nazad.
Pitam iz razlog posto i meni dosta baguje proximity i to je jedini razlog sto me nervira telefon i cak ponekad razmisljam o zameni.
Svakako cekam MIUI 13, da vidim hoce li sta poboljsati po tom pitanju...

Kupio ga u A1 i u kutiji dosao providni bamper ali je takav da prelazi preko ivice, pa kada sam zalepio zastitno sa crnim ivicama podizao mi je zastitno na dva mesta. Zezao me senzor od pocetka, pukne mi zastitno sknem ga i dalje zeza. skinem bamper i radi perfektno, vratim bamper razgovaram u pozadini izotvaram po nekliko aplikacija, ugasim slusalicu, upalim mikrofon.

pa kupi maskicu bilo koju, ako neces ovde ali, iskreno ja nemam toliko taj problem vise, na miui13 sam od pre 2 dana za sada sve oke sto se tice proximity-a.

Pa sve da odem i pogledam sta se nudi po prodavnicama ali sve sutra pa sutra. Sa Alija nisam narucivao nsita od kad mi 2 paketa nisu stigla.

Ako vam slučajno treba opcija da izaberete dark mode za svaku aplikaciju posebno NEMOJTE raditi update na MIUI13 jer ta opcija više
jednostavno NE POSTOJI.
Da li si siguran da ne postoji?
Ja na 12 i 12.5 imam problem da se ne prikaze odmah.
Ukljucim iskljucim tastere iznad ili njakam prstom gore dole po ekranu i pojave se.

Nazad
Vrh Dno