Onda je kod mene problem sa senzorom kada pricam jer tada uspem svasta da izotvaram, najecesce nekako sam sebe mutiram, krenuo sam cim okrenem nekog da stavim aplikaciju u pozadini kako se ne bih mutirao. Ako prislonim telefon blize obrazu otvara mi aplikacije.Ovaj telefon ima virtuelni senzor, tako da staklo i folija ne utiču na rad.
koliko god da je fenomenalan, baterija mu nije nesto sjajna barem moj primerak, kamera takodje(downgrade-ovana update-ima), proximity nema, itd, kod iphona je sve to nekako mnogo bolje presao sa ip11 na f3, ali sta je tu je...ps baterija koja je smesne velicine na iphone-u je bila extraaa, ne kazem da f3 ne moze da izdrzi mozda isto toliko ali sa vecom baterijom nemam toliki sot, izdrzi on vremenski isti period, no dobro aj kao 120hz...Poco f3 je fenomenalan telefon nego ste se vi razmazili i vreme je da pređete na iPhone
Nije tu Google ništa kriv nego Xiaomi i njihova politika da izbace 100 modela svake godine, pa im onda treba milion programera da izbace update za sve modele. Pogotovo što MIUI više vizuelno liči na IOS, nego na čist Android, pa treba ubaciti sve te izmene.Sta fali poredjenju?
Nego koja glupost sto jos uvek nema Android 12 stabilne verzije... Gugl godinama obecava kako unapredjuju neke stvari ispod haube da ubuduce mogu brze da stizu azuriranja ne-Pixel telefonima i na kraju se uvek svodi na isto, kasni mesecima.
Gledam i najnoviji modeli koji su tek izasli dolaze sa Android 11.
Nikad nisam imao slično iskustvo, ali je istina da kod nekih ljudi amoled ekran može delovati negativno. Potrebno je samo da uključiš "anti flickering mode". Potraži na Jutjubu.Pozdrav uzeo sam f3 prosle nedelje nov,od tada cini mi se da imam neku glavobolju blazu,telefon vecinom koristim najvise uvece u krevetu,ali glavobolje imam i tokom dana kad koristim telefon pri normalnom osvetljenu ali ga ne koristim toliko puno,negde sam citao da to moze biti od PMW kontrole osvetljenja na Amoled ekranima,stvarno ne znam sta da radim prosli telefon je bio IPS,da li neko ima slicno iskustvo sa f3,mimo toga telefon je super
Poco f3 nema tu opciju nigde,na MIUI 12.5.7 sam trenutno,da mozda neki prethodni MIUI nema tu opciju? Na internetu sam trazio nema nista za f3Nikad nisam imao slično iskustvo, ali je istina da kod nekih ljudi amoled ekran može delovati negativno. Potrebno je samo da uključiš "anti flickering mode". Potraži na Jutjubu.
kakva ti je baterija ima li battery drain?Danas došao update na 12.5.8.0,u pitanju je bezbedonosna zakrpa za januar 2022.g.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari