Kako radi?Instaliran MIUI 13 i Android 12.
Koliko vidim ROM ti je EUXM.Srbija, rom je MIXM.
Super. Ja sam se baš pitao kako meni ne stiže, i evo sad čitam sa je samo EU ROM dobio ažuriranje, global će uskoro.Za sada odlično mada ni ranije nisam imao nikakvih problema.Čekam par dana da vidim kako će baterija da se ponaša,jedan dan je prekratko da bih doneo neki zaključak.Imam utisak da je sve prilično fluidnije,brže...Retko koji Xiaomi sam zadržavao duže od 6do 8 meseci,mislim da će PocoF3 ostati prilično dugo u mom vlasništvu....
Nije mi jasno kako je sada rom EUXM a na Android11 je bio MIXM?Ne bih ni primetio da mi nisi rekao....Kako radi?
Koliko vidim ROM ti je EUXM.
Ni ja sam ne znam kako piše MIUI Global za EU verziju. Ista priča na mom X3 pro, piše MIUI global a EU ROM je, ko će ga znati šta rade..Nije mi jasno kako je sada rom EUXM a na Android11 je bio MIXM?Ne bih ni primetio da mi nisi rekao....
Isto kao i meni za eu, jer izgleda da te poslednje update ce tako ostati jer se ide na 13 koji ce biti stable i koji se ceka jos od januara.Po ovome ja sam dobio juce global beta 12.5.6.0 RKHMIXM a nisam se prijavio za early updates ili betu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari