Odlična recenzija.
Ako smem da dam savet za crno pri low brightness, iskljuci auto color scheme I stavi na standard ili saturated. Možda pomogne.
Što se tice nesavršenosti Dark moda. Pod Dark mode nađi individual apps I tamo isključi sistemski Dark mode pa onda uključi isti ali u samoj aplikaciji.
Moram reći da Xiaomi nastavlja da me razočarava sa nedovršenim softverom. Doduše, jasno mi je i zašto je to tako. Imaju milion modela a za svaki treba optimizovati MIUI, koji opet ima milion stvari koje nisu deo vanila androida (zato polako i oni prelaze na stock Google apps). Možda će im posao olakšati Android 12 kome su dodate mnoge stvari koje MIUI (i ONE UI) već ima.
Pitanje: Kako mu radi Always on? Jeftinijim modelima tipa RN 10 radi samo 10 sec.
Trenutno na preorderu novi Zenfone 8 - 610 eurKoji je najpovoljniji telefon sa sd888 koji može da se kupi u Srbiji?
Ja sam resio da idem na beli, ali fora je sto 8/256 model imaju samo u plavoj boji na KP. Plava mi se nesto ne svidja.Da li je neko držao u ruci plavi i crni model paralelno? Koji je bolji vizuelno?
Ја сам пре три недеље прешао са Poco f1 na Poco X3Pro.Pozdrav,
koristim Poco F1 već par godina i prezadovoljan sam telefonom, ali bukvalno.
U zadnje vreme počela da me zeza baterija, loš zvuk sagovornika, usporenost i još par sitnih detalja koji su doprineli odluci za promenu uređaja. Ja se mnogo dvoumim između ovog modela Poco F3 i RN10Pro. Koji model preporučujete i zbog koje karakteristike\spec dajete prednost tom modelu?
Inače, nisam zahtevni korsnik. Od aplikacija koristim: viber, instagram (povremeno), kameru (standardni korisnik) i neka igrica povremeno.
Brinu me dve stvari (koliko sam mogao da primetim po pisanju članova ovde na forumu) a to su: proximity sensor kod RN10Pro i nedostatak MIUI dialer-a. E sad, jel se ovo javlja kod svakog uređaja ili je to sporadično pa kako se zalomi?
Kamera sigurno nije mnogo lošija pošto je IMX 582 skoro isti kao IMX 586. Jedina razlika je što nema 4k 60fps i bolje su noćne slike na 586. Evo i poređenje : https://www.notebookcheck.net/Smart...-candle-to-the-Xiaomi-Mi-9T-Pro.431164.0.htmlRazmišljam da kupim ovaj tel, vidim ovako po specifikacijama da je okej.
Samo me brine kamera(da nije lošija od Mi 9t pro koji sa Gcamom daje skroz okej slike.
I senzor za razgovor, na Mi 9t pro nemam nikakav problem
Kamera jeste dobra u kombinaciji sa GCam,imam je na mi 9t,ali bi ipak trebalo da bude nešto novije.Svakom modelu po nešto "fali" pa svako da odluči šta je prioritetnije.Kamera sigurno nije mnogo lošija pošto je IMX 582 skoro isti kao IMX 586. Jedina razlika je što nema 4k 60fps i bolje su noćne slike na 586. Evo i poređenje : https://www.notebookcheck.net/Smart...-candle-to-the-Xiaomi-Mi-9T-Pro.431164.0.html
E sad, treba uzeti u obzir i jači procesor na F3 koji sigurno ima nekog udela u kvalitetu fotografija i videa.
Naravno ko želi baš dobar video neka slobodno zaobiđe sve midrange Xiaomi telefone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari