Zapravo sam hteo da vidim da li se ona tri (pogo) kontakta na poleđini mogu iskoristiti za nešto drugo osim tastature.Dok obično uzmeš USB-C, ima dobrih na AliE, Baseus recimo. Gledaj HDMI 4k@60Hz port, jeftiniji su 30Hz.
Probao, radi. Automatski mi postavi 1780x1080 , pretpostavljam da je to rezolucija tableta.Potreban mi je tablet za povremeno korišćenje Windows računara preko Remote Desktop. Da li je neko probao ovaj 6gb mode za tako nešto?
Malo me buni i ova prevelika rezolucija ekrana, jer su svi računari na koje ću se kačiti 1920x1080
Ne dobijas sigurno 57 sati screen on time nego mozda desetakKoliko traje otprilike baterija na xiaomi pad 6 tabletu? Kupio ga u septembru i posle 100 % punjenja još uvek dobijem na početku korišćenja 57h i 13 minuta. Baš sam zadovoljan. Koliko košta nova baterija, tj. zamena postojeće kada oslabi?
Sa telefona koristimNe znam što je default takav, verovatno je ostao sa nekog prethodnog telefona.
Dole su rezolucije koje mogu da se izaberu, za svaku je moguće podesiti i uvećanje 100%, 125%, 150% ...
Koju god kombinaciju da sam probao, uvek mi nedostaje oko dve trećine visine task bara. Možda zato što je kod mene task bar duple visine, pojma nemam.
U pitanju je Microsoft RDC klijent, možda neki drugi radi bolje. Ako imaš preferirani, pusti link da probam.
Edit: može i u portrait modu da se koristi, prvi put sam greškom otvorio u portrait, radi, samo je malo čudno...
Inače, tablet je počeo užasno da me smara, ovaj post kucam sa kompjutera jer na tabletu otkucam tekst, odem da zakačim sliku, prebaci me odabir slika i kada se vratim, učitava Benchmark od početka (kao da sam ubio aplikaciju) i naravno, mog teksta nema nigde...
Mora da padne jedan factory default...
Meni pisalo da I'ma, ja otiso kazu "da, to nam je ovaj izlozeni I njega ne mozemo da prodamo".... Najbolje pozovi radnju.Da li je dostupnost proizvoda u prodavnicama na Misrbija ispravna?
Piše da nema više tableta na stanju Online, a stoji da ih ima u prodavnicama.
Ako uspem sutra odem do nekog tržnog centra, pa da ga pokupim.
Ta varijanta deluje odlično. Ja sam u dilemi da li sad da kupim pad 6 kad daju ovakve promocije, ili da čekam da vidim kakav će biti 7, pošto pretpostavljam da će se uskoro pojaviti i da je ovo čišćenje krenulo zbog toga.Ja danas naručio za 29.185 sa poklon olovkom.
Ta varijanta deluje odlično. Ja sam u dilemi da li sad da kupim pad 6 kad daju ovakve promocije, ili da čekam da vidim kakav će biti 7, pošto pretpostavljam da će se uskoro pojaviti i da je ovo čišćenje krenulo zbog toga.
@PJ nevezano za ovaj tablet, mi sajt nekad daje pogrešne informacije. Poslednja stvar, juče sam hteo da kupim crne redmi buds 5 pro, na sajtu je stajalo da su na daily picks akciji sve tri boje. Odem u prodavnicu i ispostavi se da su na akciji samo ljubičaste.
Laminiran je i na petici. Olovka sve preporuke.Da li je ekran laminiran i kako ste zadovoljni olovkom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari