Šta je novo?

Xiaomi Mi9

Sa popustom za vip 20% 440e. Nema konkurenciju.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
O ovome nisam ni razmišljao :/

Odlična ponuda ali ako bude bilo više od 10 uređaja u radnji ..

Edit:
Ma kakvi , za moje potrebe mi8 je bolji mob :) valjda ću biti na njemu do kraja godine
Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Мсм да је тих 20% на артикле који нису на акцији и важи само сутра.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

^ Mi9 nije na akciji, to je regularna cena.
Ja sam dobio kod od Vipa za 20% popust, ali nema šanse da odem sutra, a ne mogu ni poslati nekog jer imamo rođendan kod drugara. Ko se prvi javi na PM, a hoće da ide !!! 100% !!! sutra, dajem kod.

Ne postoji Mi 9 u Vipu. Vip daje vaucer sa 20% popusta svojim korisnicima za kupovinu u Mi Store-u na dan otvaranja i vaucer moze da se iskoristi za artikal koji nije na popustu.

Aha. Onda je ok prica. Inace redovna cena mi9 128gb na zapadu je ispod 450e, 64gb ispod 400e... Tako da Mi Store u Sr i nije bas povoljan :))))

To nije tačno. To jest možda u švajcarskoj i nigde više

Ne znam samo kako ce funkcionisati trzni centar pored nas koji cekamo Mi Store. Ne sumnjam da ce biti bar 200-300 ljudi pre otvaranja.

Evo, ovde je nešto preko 480.

Aha. Onda je ok prica. Inace redovna cena mi9 128gb na zapadu je ispod 450e, 64gb ispod 400e... Tako da Mi Store u Sr i nije bas povoljan :))))

Link? U Nemackoj i Austriji nema ispod 450e 64GB model. Jedino su u Svajcarskoj jeftiniji zbog manjeg poreza.

^ Onda se vredi sutra potuci. Samo da ne bude neko glupiranje pa da u radnji imaju samo 20 primeraka i sl. jer verujem da su vec sad prvih 5-10 mesta zauzeli preprodavci koji dolaze upravo po Mi9.

Kad vidim za ove pare Mi9 440e 128... Uh. Sutra se prijavljujem da radim iako imam slobodan dan :d

Popuštaš polako [emoji16]

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

A bre Djiki, izdrzi, nemoj da te loze :D

@Djilkos
I dalje imam kod za 20% [emoji38]

Koliko li će biti kod mobilnih operatera ?

Jedan od komentara na fb "Sutra će Ušće biti gušće" [emoji23]

Ne postoji Mi 9 u Vipu. Vip daje vaucer sa 20% popusta svojim korisnicima za kupovinu u Mi Store-u na dan otvaranja i vaucer moze da se iskoristi za artikal koji nije na popustu.
Kako se dolazi do tog vaučera. Ja sam u Vipu.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Ti si na Samsungu, zato i nisi dobio. Samo ko ima Xiaomi :d

^[emoji23]

Na Vip sajtu, Vip Plus sekcija, piše sve.

Nazad
Vrh Dno