Šta je novo?

Xiaomi Mi9

Meni su bas dobre. Da ima za mi8 odmah bi narucio.

https://www.youtube.com/watch?v=8n9x38H7EPo

gledao ovaj Ruski/Ukr review , i ima par zanimljivih detalja.

-citac otiska je po njemu dobar , oko 90% posto pogadja
- zvuk iz zvucnika dobar, bolji nego na mi8
- kamera dobra , sa gcam ponovo daje primetno bolje slike u LL nego sa stock.
- i mozda najzanimljivije s855 se primetno manje greje kada se nagazi u odnosu na s845, 30 minuta najzahtevnije igrice mi8 baterija bude na nesto ispod 41c dok na mi9 bude na oko 37c. i to realno omogucava da mu baterija traje isto kao na mi8. jedva cekam telefone sa s855 i 4000mah :)
- i da , ko ima mi8 po njemu nikako ne treba da prelazi na mi9

https://www.youtube.com/watch?v=uI4KYzG0yss&t=0s
jerryRig

Poslednja izmena:
65K cena u Mi Shop-u. Nit smrdi, nit mirise :D

5k više nego što sam ja priželjkivao

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

64gb ? To u rangu OnePlusa

Sent from my MI 8 using Tapatalk

128GB verzija

Ravno 100e, 22% skuplji nego u EU, 50e skuplji nego 128GB verzija.

Mix 3 je kostao 80k, ne zaboravite, nije ovo toliko strasno :D

Nadam se da će naši sa KP imati više kanala za nabavku sad kad je šomi stigao zvanično.

Bice tuče, ali jos ispred usca za poziciju no.1[emoji16]

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Najgore od svega je to sto ce tuca biti radi preprodaje. :D

Sto se tice cene Mi9, nije strasno s obzirom da je u Mi Store-u i da je pocetna cena. Mislim da je i Mi8 tako poceo.

Ipak je 65K 6/128, dobro je :)

@ivanbass1 gde si video cenu? Na Mi Srbija ga nema jos, ili meni ostao kesiran sajt [emoji23]

Ima, ta je cena. Međutim, ta je cena samo sutra i za mali broj komada. Posle toga ko zna koja će biti. Za Mi 8 je regularna cena 60K, a za Pro 80K.

Gde piše sa je samo sutra?
04d796499cd516e5fa8ad9d8db123519.jpg

fd89a4a6275860102eca8b728e183b18.jpg

Poslednja izmena:
Meni vise nema ni one cene za mi8 39999, tacnije nema ni jedan popust, samo baner za otvaranje sutra, mozda povlace sve to, samo navukose ovce, evo okacili juce/prekljuce da prvih 100 komentara dobija vaucer 2000 i burazer kometarisao 50ti po redu i nista nema od toga, nikome se ne javljaju niti odg, isprozivase ih u kom, tako da me ne bi cudilo i za ovo.

Edit: prva slika iznad nije ni Mi 9 [emoji23][emoji26]

Poslednja izmena:
Da,nije. To im je prva objava koju su skinuli da bi kasnije postavili ovu drugu.

Ja bih radije za 1 dinar uzeo zeleni Mix 3 nego Mi 9. Sinoć sam ga čačkao u WW, telefon je fantazija, ne bih ni pogledao Mi 9 pored njega, a koristim Mi 8.

Nemojte napamet, cena od 65k za mi9 128gb ostaje. Zauvek(može samo niže na nekom popustu). Provereno.

Sramota iskreno, lakse je danas naci sliku Mi9 bilo gde nego onaj render gore, redovno su gresili, evo i sada gledam sajt, povukli su sve cene sa popustom za dan otvaranja radnje, juce su bile...

To tek sutra moze da se zna sa sigurnoscu, evo ostalo je jos skoro 24h pa ce i to brzo da se zna :)

Na socijalnim mrežama(verifikovanim zvaničnim stranicama) i dalje sve stoji. Verovatno rade sajt trenutno.

Tu stoji da, na mi-srbija.rs nema, ne radi se jer je nov sajt, a i juce su cene bile tu, sve vise lici na prevaru [emoji16]

Sta mislite o toj ceni 550e, vredi li? Za te pare ima nov 6T pre svih.

Sa popustom za vip 20% 440e. Nema konkurenciju.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ako si u Vipu oni te obaveste da aktiviraš vaučer, bar je meni stigla poruka.

Nazad
Vrh Dno