Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
gledao ovaj Ruski/Ukr review , i ima par zanimljivih detalja.
-citac otiska je po njemu dobar , oko 90% posto pogadja
- zvuk iz zvucnika dobar, bolji nego na mi8
- kamera dobra , sa gcam ponovo daje primetno bolje slike u LL nego sa stock.
- i mozda najzanimljivije s855 se primetno manje greje kada se nagazi u odnosu na s845, 30 minuta najzahtevnije igrice mi8 baterija bude na nesto ispod 41c dok na mi9 bude na oko 37c. i to realno omogucava da mu baterija traje isto kao na mi8. jedva cekam telefone sa s855 i 4000mah
- i da , ko ima mi8 po njemu nikako ne treba da prelazi na mi9
Meni vise nema ni one cene za mi8 39999, tacnije nema ni jedan popust, samo baner za otvaranje sutra, mozda povlace sve to, samo navukose ovce, evo okacili juce/prekljuce da prvih 100 komentara dobija vaucer 2000 i burazer kometarisao 50ti po redu i nista nema od toga, nikome se ne javljaju niti odg, isprozivase ih u kom, tako da me ne bi cudilo i za ovo.
Edit: prva slika iznad nije ni Mi 9 [emoji23][emoji26]
Ja bih radije za 1 dinar uzeo zeleni Mix 3 nego Mi 9. Sinoć sam ga čačkao u WW, telefon je fantazija, ne bih ni pogledao Mi 9 pored njega, a koristim Mi 8.
Sramota iskreno, lakse je danas naci sliku Mi9 bilo gde nego onaj render gore, redovno su gresili, evo i sada gledam sajt, povukli su sve cene sa popustom za dan otvaranja radnje, juce su bile...