Šta je novo?

Xiaomi Mi9

Kada li ćemo saznati da li će biti SE verzije u Evropi?

Biće . Ali kada tačno to niko ne zna

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni varira 4-6m. Pronalazi signal u trenutku.
Meni na Poco 3 metra.
177af9f06556cd7d6cb68228bf04eca3.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Uh, sad sam nesto gledao mi9 se, kako lep tel. Bukvalno savrsene dimenzije i dizajn po meni. Jos da ima sd855 u sebi ne bih razmisljao. Ostalo manje vise kao na regularnom mi9, cak ima i amoled ekran.

Jel ima nekih najava ? Kad dolazi kod nasih operatera ?

Nema nista tacno, cak i na par nemackih sajtova pise pored preorder - delivery in march, bez tacnog datuma.

Uvoznik isto kaze, bice tokom marta. Takodje kaze da ce da se potrude da im cena bude kao i u EU, mada tesko da ce tako da bude :D

^Hoces reci 450e sa fiskalnim i 2 godine krstene garancije? :) I ja mislim tesko... Ko je uvoznik?

Aaajde, ma nema šanse da bude kao EU

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pa i neka budu skuplji, da ubace stereo zvuk, 1440p ekran i IP68 imali bi najbolji uredjaj na trzistu.

Eventualno da srede softver kamere, to bi im bio najveci posao.

Poslednja izmena:
U potpunosti se slazem. Ako neko treba da podigne cene svojih uredjaja onda je to svakako Xiaomi. A nece ih dizati bez razloga sigurno.
Kada budu imali sve isto sto i konkurencija (stereo zvuk, IP sertifikat, pa i taj 2K ekran, dakle sve na jednom mobu) tada bi lagano mogli biti ispred konkurencije.

Moraju oni još da gule da se dokažu kod šire mase, a ne samo kod zaluđenika sa foruma.
Ne verujem da će već sledeća generacija ili prva koja bude imala sve navedeno da košta kao konkurencija pa ni blizu.

Jedino što im treba je marketing, kao što ga ima Huawei. Ali to je previše. Dovoljno će biti da otvore radnje po većim gradovima srbije

Sent from my Mi 8 using Tapatalk

Evo vidim 15-og otvaranje Mi Store u Bg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Svakako je plus. Kad bi bilo još u par većih gradova

Koja je razlika?

Ako je nekom bitno da vidi uredjaj, cena povratne karte do BG-a i nazad nije ni 5% cene uredjaja.

Naravno, al i ovo me je bas iznenadilo, sad samo da vidimo kako ce da posluju i kakvi ce biti sa cenama, u svakom spucaju dobro je da otvaraju radnje

Koja je razlika?

Ako je nekom bitno da vidi uredjaj, cena povratne karte do BG-a i nazad nije ni 5% cene uredjaja.
Baš ću evo sest u autobus i ići u xiaomi radnju u BGD [emoji4] da vidim telefone. Nije to upitanju. Treba informisati širu masu, ne samo bgd, ako žele veću prodaju kod nas. I ovako svako ko kupuje xiaomi telefone kod nas su sa ovog foruma, ili po preporuci članova. Većina telefona.

Evo vidim 15-og otvaranje Mi Store u Bg

Još samo da vidimo cene :)

Mada taj shop je bitniji zbog ostalih stvari koje xiaomi valja ,smart vage ,smart budilnici ,kamere za gajbu itd itd.
Pitanje šta će od toga biti u prodaji kod nas i po kojoj ceni

Poslednja izmena:
^ Tu radnju otvara zvanican uvoznik Xiaomi za Srbiju, a to je ako se ne varam PC Centar. Tako da se cene vec znaju. [emoji4]
I mislim da to nije pravi Mi Store kao oni u Kini. Svakako ostaje da se vidi sve sledece nedelje.
Moraju oni još da gule da se dokažu kod šire mase, a ne samo kod zaluđenika sa foruma.
Slazem se, makar kada su u pitanju flagship modeli. Sto se tice Redmi serije, nju kupuju i ljudi koji veze sa forumima nemaju, mozda cak i u vecoj meri nego oni sa foruma.

Ma mobilni me ne interesuju , interesuju me njihove stvarčice za svakodnevnu upotrebu :) u Kini imaju u ponudi pregršt zanimljivih stvari :)

Bilo bi dobro kad bi imali i njihove televizore u ponudi kao i laptop računare, tablete, i ostale smart a i ne smart uređaje

Fina ponuda. Za tv ne znam dal je uopšte globalno dostupan

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Faktički sve ovo će biti ?
https://www.mi-srbija.rs/list

Zanimljivo svakako. Jedva čekam ;)

Mislim da nece biti svega ovoga, makar ne u pocetku.
Pisao sam im na FB stranici vezano za tv, tablete i laptopove i rekli su da ce se i oni naci uskoro u prodaji. E sad, koliko je to "uskoro" veliko je pitanje. [emoji3]
Svakako bice lepa prica. Imaju top proizvode. [emoji4]

Neko je pitao da li će moći da se kupi mi 9 na otvaranju, kažu - iznenadićete se :)

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno