Meni na Poco 3 metra.Meni varira 4-6m. Pronalazi signal u trenutku.
A na KP???Jel ima nekih najava ? Kad dolazi kod nasih operatera ?
Jel si to video moje komentare na Fejsu? [emoji23] [emoji23] [emoji23]Uvoznik isto kaze, bice tokom marta. Takodje kaze da ce da se potrude da im cena bude kao i u EU, mada tesko da ce tako da bude![]()
Jel si to video moje komentare na Fejsu? [emoji23] [emoji23] [emoji23]
“Actually, we want to get rid of this reputation that our phones cost less than CNY 2,000. We want to invest more and make better products. I said internally that this may be the last time our price will be under CNY 3,000. In the future, our phones might get more expensive. Not a lot, but a little more expensive.”
Xiaomi CEO Mr. Lei Jun
Baš ću evo sest u autobus i ići u xiaomi radnju u BGD [emoji4] da vidim telefone. Nije to upitanju. Treba informisati širu masu, ne samo bgd, ako žele veću prodaju kod nas. I ovako svako ko kupuje xiaomi telefone kod nas su sa ovog foruma, ili po preporuci članova. Većina telefona.Koja je razlika?
Ako je nekom bitno da vidi uredjaj, cena povratne karte do BG-a i nazad nije ni 5% cene uredjaja.
Još samo da vidimo ceneEvo vidim 15-og otvaranje Mi Store u Bg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Slazem se, makar kada su u pitanju flagship modeli. Sto se tice Redmi serije, nju kupuju i ljudi koji veze sa forumima nemaju, mozda cak i u vecoj meri nego oni sa foruma.Moraju oni još da gule da se dokažu kod šire mase, a ne samo kod zaluđenika sa foruma.
Mislim da nece biti svega ovoga, makar ne u pocetku.Faktički sve ovo će biti ?
https://www.mi-srbija.rs/list
Zanimljivo svakako. Jedva čekam![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari