Imam mi band4 (na lijevoj ruci) i ovaj tel
Kad prebacim tel u lijevu ruku i pricam zvuk se skroz smanji i nista ne cujem na uho, vratim tel u desnu ruku sve normalno, prebqcim opet u lijevu i opet se smanji?
Nisam nikakvo podesavanje nasao da ovo iskljucim?
Iskustva?Inace izasao pixel experience od markakash-a, ali za android 10. Upravo sam ga ubacio pa javljam utiske, za sada deluje top![]()
Hvala.. Sad cu da stavim BL da se otkljucava pa polako [emoji23][emoji23]Xeu stable i to je to
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
I ja bih promijenio MIUI malo.. Dosadio je [emoji23]Android 10 pixel ex. se pokazao kao zmaj sto se tice baterije, slobdono ga ubaci.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Jel on bese ima problema sa BT pozivanjem ili tako nesto?Android 10 pixel ex. se pokazao kao zmaj sto se tice baterije, slobodno ga ubaci.
Edit : Ahhh sad 7 dana cekanja.. Proci ce me volja do tada [emoji23][emoji23]Probacu ja Pixel E. za pocetak.. Imam bezicne slusalice pa ako bude bilo problema, probacu XEU..
Koji su to problemi?Kako radi AOD na Mi9, jel ima problema kao sa Mi9t/pro?
Na stable koliko ja znam se ne pojavljuju viber notifikacije kao ni mnoge druge..Neki bagovi stalno, viber ne radi uopste..
Maska u pakovanju je samo za prvu pomoc.. Ne pokriva modul kamere do kraja..Kakva je maska sto se dobija u pakovanju? Ima li nekih kvalitetnih a tankih (max 1mm)? KP, bez aliexpress, alibaba, ebay isl...
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari