Ajd pojasni malo - kako podrhtava - ja sam bas, kada sam ga uzeo, pravio snimak iz automobila i bio je totalno stabilizovan i iz hoda jedan koji me iznenadilo koliko je bio stabilizovan (doduse imam mirne ruke za fotkanje, ali ovaj iz auta je trebalo da bude stresen sav da ne radi stabilizacija dobro).E i jos jedna stvar, nije mi jasno postojanje tog 4axis OIS, jer prilikom snimanja videa slika podrhtava cak i kad fon drzite mirno u ruci i ne pomerate se. Snimci izgledaju sto se stabilizacije tice isto kao na Nexusu kad se ukljuci EIS.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Mozes da nadjes na xda, a mozes i da guglas. Imaju svoj sajt i dl linkoveLineage, to je sa xda standardno?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ajd pojasni malo - kako podrhtava - ja sam bas, kada sam ga uzeo, pravio snimak iz automobila i bio je totalno stabilizovan i iz hoda jedan koji me iznenadilo koliko je bio stabilizovan (doduse imam mirne ruke za fotkanje, ali ovaj iz auta je trebalo da bude stresen sav da ne radi stabilizacija dobro).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam da li će pomoći, ali da li ti je to mreža sa skrivenim imenom?predjoh prvo na RR, pa onda lineage, pa se vratih na xiaomi.eu ni na jedan nece da se konektuje na vajrles mreze, sanse nema. Ne znam sto sad da radim![]()
Ne napisah da sam uz pomoc @kidence rijesio. U pitanju je bila greska sa mac adresom, koju treba promijeniti da bi se kacio na mreze. Ako neko bude imao problem, mogu napisati kako se popravlja.Ne znam da li će pomoći, ali da li ti je to mreža sa skrivenim imenom?
Moj prethodni Mi3, i sada RN3 nisu hteli da se nakače na WiFi sve dok ga nisam učinio vidljivim, konektovao telefon, pa opet sakrio mrežu.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Okacio si fotku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari