Kupio windows mobile ili digitalni aparat isto ti se hvata. Tu je negde slika kvalitetom kao i digitalci od 150-200e, uz dodatnu opciju da mozes da se javis i posaljes poruku. Cak ima i digitalaca sa vise opcija nego win mobile, ukoliko iskljucimo poziv i porukutako je. ali neka se adekvatno i izrazava. u pravu si i za razliku u ceni, ali eno 950XL kosta isto kao ovaj xiaomi koje je do kamere. samo treba istrpeti windows -.-
jel ovo macka ili terminator?
receno je vise puta 808>1020>950(XL)>ostala boranija.
Ako bih samo od ovih prosvecenih mogao da cujem koji to mobilni ima po njihovom misljenju najbolje slike i koliko hiljada puta su bolje od ovih gore?
U poslednjih godinu dana zamenio sam 5-6 kineza i ovaj mi5 ima daleko bolju kameru od svih njih.
Znaci prodajem mi5 odmahSačekaj da dobiješ x800 pa da vidiš šta su slike![]()
Sve je to lepo, samo što njemu trenutno na carini ne stoji LeMax 2 nego x800da si napiso leEco 2 max pa i nekako..
http://www.gsmarena.com/leeco_le_max_2-review-1449p7.php
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Z2 I S5 egal sa g3? Z2 je oduvek bio losiji, s5 je u pocetku mozda i parirao ali sa prelaskom na 5.0, postao je losiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari