Pa imas u titaniumu batch backup/restore.Jel koristite neki program za auto backup/restore I install aplikacija? Trenutno koristim Titanium Backup, i tu radim jednu po jednu, a hteo bih nešto da odma instalira tih 5-6 koje bekapujem, i neki program koji bi instalirao ostale app sa ps da ne moram ručno njih 30 da instaliram.
Što se tiče sporog download-a aplikacija, mislim da je to poznat miui bug, postoji izgleda neki limit za play store.Ja sam primetio na V8.1.3.0.LXKCNDI verziji MIUI kada radi update aplikacija sa Play store to traje predugacko, ne znam u cemu je problem, na 13.1 mi sve letelo bukvalno. Evo od jutros u 9 koristio SOT 1:20min, baterija 70%, samo lagani surf, nikakve igre, par poruka preko messengera ali 30% baterije da ode ovako brzo nema logike, mora da je do ROM-a. Cekam da zavrsim neke obaveze pa da se ratosiljam bede, i CM 13.1 mi je radio bolje samo kamera je bila losija.
Pa imas u titaniumu batch backup/restore.
Koji si stavio, el ovaj 8.2.3.0.NXKCNEC_v8-7.0? Kazi mi kako ti se cini baterija, kamera? Ja sam na 8.1.3.0.LXKCNDI_v8-5.1 pa bi mozda presao na noviji.
I koja je fora sad sa ovim novim ROM-om, zasto zakljucavaju bootloader? Da li to znaci da mi brise TWRP koji imam sada?
Koristiš stable ili weekly?
Ja sam u početku koristio weekly i bio je katastrofa. Stable je OK.
Ne možeš da pređeš na njega pošto imaš nougat bootloader. Taj rom je za lollipop bootloader. I verovatno ti je isti zaključan kad si prešao na nougat. Verovatno možeš da ga downgrade-uješ na lollipop, pogledaj na xda.Jel moze neko da okaci link LOSa i gapps za njega?Presao bih sa ovog miui na nugatu na njega,cisto za promenu,posto ovde vidim dosta dobrih komentara,hvala unapred![]()
Ne možeš da pređeš na njega pošto imaš nougat bootloader. Taj rom je za lollipop bootloader. I verovatno ti je isti zaključan kad si prešao na nougat. Verovatno možeš da ga downgrade-uješ na lollipop, pogledaj na xda.
Btw gapps skidaš sa opengapps.org.
Jedan LOS rom imaš na xda a TS LOS je na teamsuperluminal.org
Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk
Otklucao sam bl opet i ubacio twrp za nougat,e steta,ima li neki dobar rom za nougat bl?
Šta ti je lošije kod cozzmyja od 20.05 u odnosu na 25.05 TS?
Ubacio Cozzmyjev LOS 14.1 današnji datum ( lineage-14.1-20170602-UNOFFICIAL-libra). Jako, jako dobro radi, fluidan, brz rom. Preporuka
Interesuje me da li postoji mogućnost da se u status baru ubaci ime operatera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari