Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

AICP rules [emoji3] . Sad sam na zadnjem TS LOS-u i uređaj dosta bolje radi no na cozzmy-jevom oficijelnom. Iznenađuje je koliko ljudi i dalje koristi TS CM 13.1...

Poslednja izmena:
Postoji li neki programčić kojim se može dodati brzina animacije po volji, recimo kroz recovery, ali da ostane zapamćena u opcijama (developer)? Nađoh kako odraditi preko terminala, ali bila bi fora preko recoveryja.

Ako moze preko terminala moze i kroz recovery. Nesto najjednostavnije bi bio zip fajl koji bi kopirao odgovarajucu skriptu u init.d folder. Naprednije recimo aroma zip koji kad fleshnes ponudi vise opcija za izbor animacije.

Meni poceo Browser cesto da puca na TS LOS 14.1 od prvog, jutros stavio od juce pa cemo videti. Jos se pegla.

Odličan zadnji Off LOS. Zvuk mi je nešto lošiji u odnosu na zadnji TS LOS, ali sve ostalo radi brzo i fluidno.

Meni i dalje ostaje BIG klaster ugasen.... Presao sam na mi5s, a burazeru sam prebacio mi4c pa cemo videti kako ga sluzi :)

Brzi je i ekran je malo svetliji, ali su tu negde. Kamera je dosta bolja, sto je ocekivano, tako da videcemo kako se ponasa ;)

SD808 koji pokrece nas telefon, ima konfiguraciju od 4+2 jezgra. 4 jezgra su spori A53 i oni cine SMALL klaster i koriste se za obicne zadatke i ustedu energije.
Druga 2 jezgra su velika A52 koja su daleko brza a i daleko vise struje trose od malih A53 i oni su BIG klaster. E sad BIG klaster je uzrok slabe baterije, pa gledaju
da ga gase sto vise i koriste sto manje ;)

Odličan LOS - lineage-14.1-20170614-nightly-libra-signed.zip
SOT mi je trenutno 5s15min, sat vremena na instagramu, 45 minuta surf na hromu, 8 minuta poziva, desetak poruka, 20ak fotografija,
par video snimaka i 2 sata igranja igre Boom Beach. Ja sam prezadovoljan jer je ostalo još 10% baterije. :)

Šta koristite za sitnice kao što je to bio AICP extras na istoimenom romu?

Odličan LOS - lineage-14.1-20170614-nightly-libra-signed.zip
SOT mi je trenutno 5s15min, sat vremena na instagramu, 45 minuta surf na hromu, 8 minuta poziva, desetak poruka, 20ak fotografija,
par video snimaka i 2 sata igranja igre Boom Beach. Ja sam prezadovoljan jer je ostalo još 10% baterije. :)
I ja prezadovoljan, najbolji non MIUI build za sada. Kod mene trenutno 37 sati na bateriji, 3 sata SOT, ostalo još 40% baterije, tj. još nekih proračunatih 22 časa. Stoji mi na balanced - auto optimization. Opasan posao napravili.

Poslednja izmena:
Vrh Dno