Lineage je iskljucivo za lollipop botloader, tako da posto si na nougat bootloaderu moraces da se vratis nazad, imas uputstva za to![]()
Hvala puni. Probat cu taj CM 12.1 ili cu sacekat ipak ds naprwve zakpu za 14.1 pa da moze flash sa nougata.Jok, treba ti komp... Ali mozes da probas AICP, on je manje vise baziran na LOSu i ima zakrpa uz koju radi nougat bootloaderu
https://forum.xda-developers.com/mi-4c/development/official-aicp-12-1-nightlies-t3566731
@r!sc! nema flip to silence, mislim da je to dodatna fuknija na stock androidu koju implementira proizvodjac ili dev roma![]()
Sto znaci da ipak ne mogu da ga instaliram ako sam na nougat bootloader?
Da vidio sam ali za to.treba komp a ja.ga nemam kao.sto s.naveo :dMozes da instaliras, samo moras da snimis i zakrpu za nougat bootloader kako bi ti radio AICP. Imas na prvoj strani AICP teme na xda sve napisano![]()
Da vidio sam ali za to.treba komp a ja.ga nemam kao.sto s.naveo :d
Da se izbilduje ovaj novi LOS pa da se proba [emoji16]
Jel mi5s osetno brži i da li je ekran primetno bolji? [emoji4]Meni i dalje ostaje BIG klaster ugasen.... Presao sam na mi5s, a burazeru sam prebacio mi4c pa cemo videti kako ga sluzi![]()
Meni i dalje ostaje BIG klaster ugasen.... Presao sam na mi5s, a burazeru sam prebacio mi4c pa cemo videti kako ga sluzi![]()
...E sad BIG klaster je uzrok slabe baterije, pa gledaju
da ga gase sto vise i koriste sto manje![]()
Pa to je super zar ne?!i ova 4 cora nam obavljaju dobar posao
![]()
I ja prezadovoljan, najbolji non MIUI build za sada. Kod mene trenutno 37 sati na bateriji, 3 sata SOT, ostalo još 40% baterije, tj. još nekih proračunatih 22 časa. Stoji mi na balanced - auto optimization. Opasan posao napravili.Odličan LOS - lineage-14.1-20170614-nightly-libra-signed.zip
SOT mi je trenutno 5s15min, sat vremena na instagramu, 45 minuta surf na hromu, 8 minuta poziva, desetak poruka, 20ak fotografija,
par video snimaka i 2 sata igranja igre Boom Beach. Ja sam prezadovoljan jer je ostalo još 10% baterije.![]()
Ništa, totalni minimalizam [emoji3]Šta koristite za sitnice kao što je to bio AICP extras na istoimenom romu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari